Cum poți obține garantat o certificare a cursului Project Management Professional?

0
2122
project management

Fie că îți dorești să devii un manager de proiect mai bun, aprofundând cunoștințele pe care le-ai acumulat de-a lungul anilor de experiență în domeniu, fie că vrei să te reorientezi din punct de vedere profesional către un alt domeniu diferit de cel în care activezi acum, află că îi poți aduce CV-ului tău un plus de valoare dacă obții o certificare PMP.

Ce presupune examenul PMP?

În momentul de față, certificarea PMP este cea mai solicitată din industrie, fiind recunoscută atât pe plan național, cât și la nivel internațional. Aceasta demonstrează competențele de gestionare și de conducere ale unui proiect, competențe pe care trebuie să le dețină orice manager.

Durata examenului PMP este de 4 ore, iar cele 200 de întrebări la care trebuie să răspunzi corect sunt în format de tip grilă.

Este un examen destul de dificil, deoarece cunoștințele pe care le vei dobândi sunt interdisciplinare – trebuie să cunoști mai multe concepte care aparțin mai multor domenii – de exemplu Resurse Umane, Etică Profesională ș.a.m.d.

Fiecare are propriul său stil de a învăța și propriul ritm de lucru, însă acest examen nu este unul foarte simplu. Din fericire, pentru a obține în mod garantat această acreditare te poți înscrie la un curs de pregătire în Project Management susținut de compania Edu.Eupc, din București.

Cui i se adresează acest tip de curs?

Acest curs se adresează tuturor celor care desfășoară proiecte și doresc să-și extindă cunoștințele în acest domeniu de activitate. De asemenea, acest curs este ideal pentru toți cei care își doresc o validare a competențelor și a experienței. Dacă dorești să te poziționezi diferit ca profesionist, poți participa la acest curs care îți aduce recunoaștere la cele mai înalte standarde. Alte beneficii pe care frecventarea cursului de PMP ți le poate aduce pot fi și de natură financiară (promovarea la locul de muncă și, implicit, creșterea salarială etc.) și funcțională (creșterea eficienței în ceea ce privește administrarea unor proiecte).

Ce beneficii poți obține în urma cursului PMP dezvoltat de Edu.Eupc

Cursul de pregătire pentru examenul PMP îți poate oferi metode eficiente și rapide de învățare a conceptelor-cheie. De asemenea, te poate ajuta :

  • Să înțelegi toate instrumentele și tehnicile specifice managementului de proiect;
  • Să înțelegi toate procesele care țin de project management;
  • Să îți alcătuiești un plan de studiu personalizat, punând accent pe modul în care înveți;
  • Să afli cum poți memora formulele mai ușor, vei avea posibilitatea de a înțelege structura întrebărilor PMP;
  • Vei avea posibilitatea de a-ți scurta timpul de învățare;
  • În cadrul cursului vei beneficia de simularea examenului în condiții asemănătoare celor din centrul de testare;
  • Vei deveni automat un project manager mai bun care va gestiona și va conduce proiecte într-un mod eficient.

Accesează site-ul edu.eupc.ro pentru mai multe detalii și află cum te poți înscrie la singurul curs din România care îți oferă garanția că vei promova cu brio acest examen, dacă optezi pentru pachetul complet de pregătire.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here