Totul despre cele mai reușite petreceri pentru copii în București

0
1005

Când vine vorba despre petrecerile reușite pentru copii, toată lumea ar vrea să știe secretul. Mai ales că vorbim de copii și cu toții știm că aceștia sunt foarte pretențioși. Orice părinte atunci când organizează petrecerea aniversară pentru copilul lui, vrea să o facă să fie memorabilă, nu doar o simplă petrecere în care cei mici să mănânce tort și să danseze, o petrecere de care cel mic să-și poată aduce aminte cu drag.

Orice părinte știe că e destul de greu să-ți mulțumești copilul pe deplin. Chiar și atunci când vine vorba de mâncare, de fiecare dată pare să aibă câte ceva de obiectat. Dacă vorbim de petrecerea lui, aceasta nu numai că trebuie să fie perfect organizată, dar trebuie permanent să te sfătuiești cu el pentru a-i afla dorințele și plăcerile.

Cel mai important lucru pe care orice părinte ar trebui să îl ia în considerare atunci când organizează o petrecere pentru copilul lui, e să apeleze și la animatori copii. Nu numai că îi vor ușura munca (pentru că deseori e destul de greu să gestionezi un grup atât de mare de copii de unul singur), dar îi vor antrena pe cei mici în diverse jocuri educative și activități distractive care nu-i vor lăsa niciun minut să se plictisească.

Ce spun părinții?

Am întrebat mulți părinți care a fost ingredientul secret pentru care petrecerea lor a fost un succes așa de mare, iar cei mai mulți au adus în discuție și treaba făcută de animatorii pentru copii.

 

„Când Ilinca a văzut că am chemat-o pe prințesa ei favorită, adică pe Elsa, a fost mai mult decât entuziasmată. Nici măcar tortul sau cadourile nu mai prezentau un interes așa mare când a apărut Elsa.”

elsa

„Am deci să-i fac petrecerea copilului meu mai specială, așa că am ales să chem o echipă de animatori, pe Mickey și Minnie. Pot spune că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată. Nu numai că cei mici au fost încântați de invitații surpriză, dar mi-a prins foarte bine o mână de ajutor. Nu e așa simplu să gestionezi un grup de copii, iar la petrecerea mea au fost aproape 20!”

 

petrecere copii

„Recomand echipa Petreceri Magice tuturor părinților care vor să organizeze o petrecere de succes pentru copilul lor. Servicii de calitate, animatori foarte talentați și cărora le place ceea ce fac, persoane care fac ca petrecerea ta să fie una de succes!”

Petreceri Magice

Se pare că secretul unei petreceri reușite nu e atât de ascuns și mare. Totul stă în alegerea echipei perfecte de animatori pentru copilul tău. Echipa Petreceri Magice pune la dispoziție atât personaje de poveste, personajele favorite ale copilului tău, cât și magicieni sau ursitoare pentru botez. Când vine vorba de a-i distra pe cei mici, nimic nu este mai ușor decât să alegi o echipă de animatori copii care să facă totul cu pasiune. Lucrul cu copiii necesită dăruire și răbdare și nu oricine posedă aceste calități. Însă te asigurăm că animatorii din echipa Petreceri Magice au aceste talente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here