Cel mai bun job pentru tinerele studente

0
1125
job-pentru-studente

Studenția este o perioadă foarte frumoasă în viața oricărui tânăr. E perioada în care îți faci cei mai mulți prieteni, perioada în care te distrezi cel mai bine, perioada care vine cu cele mai multe momente frumoase, dar și dezamăgiri.

După cum spun și versurile unei melodii cunoscute: „Tânăr vreau mereu să fiu/Să trăiesc așa cum știu/ Ca la 20 de ani/ Fără griji și fără bani!” tinerii duc lipsă de bani în permanență. Majoritatea studenților aleg un job part time,pentru a putea ajunge și la cursuri, însă de cele mai multe ori acesta este destul de slab plătit.

Așa că, revenim cu întrebarea. Ești studentă și nu mai știi cum să-ți împarți banii între chirie, mâncare și taxele școlare? De distracție nici nu mai pomenim, pentru că nu este cazul aici. Cea mai bună soluție ar fi să-ți alegi un job în domeniul videochatului.

De ce videochat?

Am întrebat-o asta pe Mădălina, o tânără studentă în anul 2 la Litere:

„De ce am ales meseria de model de videochat? În primul rând, pentru că aveam nevoie de bani. În fond, ăsta e principalul motiv pentru care oamenii merg la muncă. Au nevoie de bani. În al doilea rând, aveam nevoie de un job care să fie plătit ok dar să-mi permită să mai ajung și din când în când la facultate. Majoritatea joburilor pe care le găseam erau prost plătite și aveau programul mult prea încărcat. Joburile care păreau să fie într-adevăr bune, cereau experiență. Oriunde mergeam mă loveam de problema asta: că nu am experienă.

global-models-bacauAm văzut pe site-urile de socializare o reclamă la Global Models și mi-am zis să încerc, că nu am nimic de pierdut. Nu aveam nevoie de experiență, ci doar de dorință și putere de muncă. Am fost la interviu, l-am luat, și mare mi-a fost mirarea să văd cât de mult aveau de gând să investească acei oameni în mine. Pe lângă faptul că mi-au oferit o grămadă de seminarii și cursuri gratuite ca să mă dezvolt, au fost și foarte înțelegători și mi-au permis un program mai flexibil, un program care să-mi permită să ajung și la facultate. Acum mă întrețin singură, îmi fac orice poftă și mă simt mai împlinită ca niciodată.”

Videochatul este poate singura meserie care oferă înțelegere tinerelor studente și care nu cere experiență. Global Models nu are nevoie de fete care să arate extraordinar de bine, important este să fie și muncitoare și dornice de treabă. Oricine poate face performanțe într-un astfel de domeniu, trebuie doar să muncească cu perseverență și seriozitate.

Se fac permanent angajări videochat, Global Models este în permanentă căutare de noi fete curioase și dornice să încerce un nou stil de viață. Un stil de viață care le permite să fie independente pe plan financiar, le permite să-și facă orice poftă și să-și cumpere singure orice doresc, le permite să se dezvolte și pe plan personal, să se autodepășească și să devină cea mai bună versiune a lor!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here