Un mic ajutor pentru bebelusi, un mare sprijin pentru mame

0
5168
jucarii-bebelus-1-an

Un mic ajutor pentru bebelusi, un mare sprijin pentru mame

Copiii adora sa se joace. In primul stadiu al vietii, bebelusii si copiii de pana la varsta de doi ani formeaza involuntar scheme ritualizate in concordanta cu propriile dorinte si deprinderi. Deprinderile sunt impuse sau formate de catre adulti sau de catre copiii mai mari cu care el interactioneaza. Cu toate astea, un anume obicei este caracteristic tuturor copiilor de pana in doi ani: ii amuza enorm sa arunce cu obiectele care le sunt la indemana. Desigur ca mamicile sau adultii, in general, participa in prima instanta la acest joc al lor, fiind extrem de bucurosi sa le aduca inapoi jucariile celor mici, insa cand acest joc se desfasoara in continuu zile la rand, orice mamica oboseste si isi doreste un moment de ragaz.

Un mic ajutor pentru bebelusi, un mare sprijin pentru mame

Dispozitivul Lil’Sidekick vine in ajutorul mamicilor, oferindu-le acest moment de odihna. Acest dispozitiv este fabricat dintr-un material non-toxic, foarte moale, durabil si extrem de flexibil, si poate fi folosit in asa fel incat obiectele de joaca ale celor mici sa stea alaturi de ei sau sa le ramana aproape in momentele in care oboseala mamicilor le-ar impiedica sa mai alerge prin casa dupa lucrurile lor. Lil’Sidekick este un dispozitiv ce permite prinderea acestuia de orice obiect, cum ar fi scaunul de masina, premergator, scaunul pentru bucatarie al celui mic sau chiar port-bebe. Are dimensiunile reglabile si este foarte simplu de utilizat, conectat si deconectat. Fiind produs dintr-un cauciuc flexibil de inalta calitate, acesta este usor de curatat, nu ocupa mult spatiu si se poate spala inmasina de spalat vase in siguranta.

Se pare micul ajutor pentru bebelus, dar mare sprijin pentru mame vine in patru culori vii, extrem de atractive pentru cei mici: albastru, gri, verde si roz. Micul dispozitiv a fost creat de o mama pentru a ajuta alte mame, este special conceput pentru a tine departe de podea lucrurile cu care cel mic ia contact direct, ceea ce il face potrivit pentru copil, pentru ca in acest fel mamica va putea sta linistita, copilul nu va pune in gura obiecte care au atins podeaua.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here