Ce afaceri poți să începi într-un garaj

0
1414

Garajele reprezintă niște spații în care au pornit unele dintre cele mai cunoscute afaceri la nivel mondial – Google, Apple, Amazon și Microsoft. Chiar și în România există niște businessuri care și-au debutul în niște garaje. Prin urmare, dacă vrei să-ți deschizi o afacere, nu trebuie neapărat să dispui de un spațiu foarte mare, deoarece poți face bani și în doar câțiva metri pătrați. Important este să ai ideea potrivită, un plan de afaceri foarte bun, resurse financiare și, totodată, dorința de a munci enorm. Descoperă, în continuare, trei exemple de afaceri care pot fi începute într-un garaj.

Studio de fotografie

În cazul în care ai experiență ca fotograf și dorești să-ți lansezi propria afacere, o idee foarte bună ar fi să-ți să-ți deschizi un studio de fotografie. Tot ce trebuie să faci este să investești în niște decoruri profesioniste și în câteva echipamente moderne. Ideal ar fi ca spațiul în care vei dezvolta studioul foto să fie situat într-o zonă traversată de cât mai mulți potențial clienți.

O sugestie ar fi să-ți alegi o nișă pentru afacerea ta. De exemplu, poți gândi studioul ca pe un loc destinat părinților, care doresc să petreacă niște momente minunate împreună cu copiii lor.

Dacă nu reușești să ai succes cu studioul, poți oricând să te angajezi ca fotograf. Photohotel, o companie de fotografie turistică hotelieră, prezentă în România, Grecia și Spania, este mereu în căutarea de noi angajați. Intră pe site-ul companiei ca să afli păreri despre Photohotel, precum și informații detaliate despre ce presupune un job de fotograf turistic.

Frizerie

În ultimii ani au apărut din ce în ce mai multe frizerii destinate bărbaților preocupați de imaginea lor. Așadar, o variantă de luat în calcul ar fi să-ți deschizi un astfel de business. Poți să iei urmezi niște cursuri de specialitate și să tunzi tu clienții sau, dacă nu dorești, poți să angajezi niște frizeri extrem de talentați. Investiția într-o frizerie nu este foarte mare și, dacă îți planifici perfect lucrurile, vei începe să faci profit într-un timp extrem de scurt. Investește în promovare online și asigură-te că frizeria este amplasată într-o zonă cu vad, în care nu există competiție.

Atelier de reparații

Vânzările de biciclete, trotinete și role au accelerat în ultima perioadă, așa că ai putea să deschizi un atelier de reparații. Chiar dacă poate părea complicat să repari biciclete, există numeroase filmulețe pe Internet care, în câteva săptămâni, te pot transforma într-un „mecanic” destul de priceput. Poți să exersezi din plin pe bicicletele, trotinetele și rolele rudelor sau prietenilor.  

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here