5 modalități rapide de câștig la pariurile sportive

0
891

Cine nu a visat că într-o zi se va îmbogăți din pariurile sportive? Din păcate însă, lucrurile nu sunt chiar atât de simple și va trebui să acumulezi o anumită experiență pentru a te putea baza pe veniturile din pariuri sportive. Unii pariori au avut nevoie de ani întregi în care s-au perfecționat pentru a ajunge să trăiască exclusiv din pariurile sportive. Există însă 5 metode pe care le poți aplica pentru a te bucura de un câștig rapid la pariurile sportive. Iată care sunt acestea:

 

Pariază pe un număr mic de evenimente sportive

Regula de aur în pariurile sportive sună cam în felul următor: pariază pe un număr cât mai mic de evenimente sportive dacă vrei să îți maximizezi câștigul. Unii pariori cu experiență recomandă să joci maxim 3 meciuri pe un bilet dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig. Cu cât pui pe un singur bilet mai multe meciuri, cu atât șansele tale vor scădea, mai ales dacă nu ești sigur de anumite prognosticuri.

 

Pariază doar dacă ești sigur de un rezultat

Nu există noroc sau intuiție în pariurile sportive, ci doar foarte multă analiză în spatele unor pariuri foarte bine plasate. Dacă vrei să te bucuri de un câștig rapid, să nu faci greșeala să plasezi un pariu pe primul meci pe care îl vezi doar pentru că ”ai un feeling”. Ia-ți timpul necesar pentru a analiza echipele, pentru a vedea care este miza meciului, verifică rezultatele anterioare și abia după ce ești sigur în proporție de 90-95% de rezultat, plasează pariul.

 

Nu paria pe echipele favorite

Ai o echipă favorită ce urmează să joace un meci important în weekend? Ar fi bine să îți iei gândul de la un pariu pentru că există toate șansele să pierzi. De multe ori, în cazul echipelor favorite pariem cu sufletul, și dacă știm un lucru sigur despre pariurile sportive este faptul că trebuie să fii cât mai obiectiv. În cazul unui meci important, te iluzionezi, încerci să găsești tot felul de motive și argumente cât mai plauzibile că echipa ta are șanse destul de mari să câștige când de fapt nu e deloc așa. Așa că, stai departe de site-urile de pariuri online sau de agențiile fizice de pariere atunci când joacă favorita ta. Desigur, există și cazuri în care îți poți păstra obiectivitatea și poți plasa un pariu corect și de ce nu, câștigător.

 

Verifică biletul zilei

Probabil cea mai ușoară modalitate de a câștiga bani din pariurile sportive este verificarea biletului zilei. Dacă ai nevoie de bani și nu ești sigur de rezultatele evenimentelor sportive, verifică biletul zilei. Dacă nu te simți norocos, dar totuși ai vrea să pariezi ceva astăzi, verifică biletul zilei. Dacă pur și simplu îți place siguranța și îți place ca alții să facă în locul tău toată partea de analiză și prognostic, verifică biletul zilei. Vrei un câștig ușor, dar cinstit? Verifică biletul zilei!

Biletul zilei are la bază o serie de analize realizate de cei mai buni tipsteri din țară care au o experiență mare în plasarea pariurilor și în general, în sport. Scopul lor este să îți ofere zilnic 1-2 sau chiar mai multe recomandări de prognosticuri care să îți aducă un câștig garantat.

 

Ponturile de pariuri

În afară de biletul zilei, o altă modalitate asemănătoare de câștig rapid la pariurile sportive este reprezentată de ponturile de pariuri. Există numeroase site-uri, printre care și pariori.ro care oferă diverse ponturi care să te ajute să plasezi un pariu bun, cu o cotă bună, care să îți aducă un câștig decent.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here