Acoperisuri metalice de calitate

0
968

Spre deosebire de multe alte materiale de acoperis, un acoperiș metalic poate fi instalat ușor în timpul iernii.Costul de instalare pentru acoperisurile metalice este cu aproximativ 20% mai ieftin decât costul instalării celor clasice, deoarece cele metalice sunt mai ușor și mai rapid de instalat.Acoperișurile metalice si accesoriile aferente, cum ar fi șindrile metalice / țigle , sunt considerate sisteme cu durată de viață indelungata. Aceasta înseamnă că, dacă un acoperiș metalic este instalat corect, nu va mai fi nevoie să instalați un alt acoperiș dupa cel putin cateva zeci de ani .

Acoperișurile din metal, cum ar fi tiglele de aluminiu sau oțel, pot dura 50 de ani și adesea mai mult, în timp ce acoperișurile de cupru și zinc pot dura de multe ori mai bine de 100 de ani.  Acest lucru înseamnă că un acoperiș metalic de calitate va dura aproximativ 3-7 ori mai mult decât un acoperiș tipic , care de obicei trebuie înlocuit la fiecare 12-17 ani. Acoperișurile metalice sunt considerate a fi sisteme anti gheață și  zăpadă, ceea ce înseamnă că nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la scurgeri de pe acoperiș.  Metalul este ignifug, astfel încât un acoperiș metalic nu se va aprinde niciodată ca  unele acoperișuri de membrana bituminoasa.

Acoperișurile metalice vă vor proteja casa împotriva vânturilor la nivelul uraganului. Multe sisteme au ratinguri de ridicare a vântului de 177 kph. Culoarea metalului pe care o alegeți pentru acoperiș trebuie să corespundă stilului general al casei dvs. Alegeți o culoare pe baza tuturor elementelor designului exterior al locuinței, cum ar fi culoarea pereților, ușilor, ferestrelor, peisajului etc. Amintiți-vă că un acoperiș metalic va păstra culoarea inițială de ani de zile, deci ar trebui să alegeți o culoare cu care veti fi multumit multi ani .

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here