Tipuri de pantofi barbatesti

0
1532

Loaferul –denumire data de Penny Loafer care plasa bani marunti in decupajul din fata al pantofilor purtati in anii 1950.

Fabricati din piele naturala sau piele sintetica, cea mai comuna varianta a acestui pantof contine ca semn distinctiv o panglica de ciucuri. Un pantof cu profil redus, are potențialul de a fi purtati cu blugi, dar arata cel mai bine atunci când este purtat în ocazii oficiale. Fiind tipul de pantofi papuc, probabil că va fi perechea cea mai confortabilă pe care o veți avea vreodată . Cu un efort minim la incaltare, loafers sunt simbolul indolentei elegante.

Loafer cu ciucure

Un stil de încălțăminte grozav pentru vară,cu ciucuri, arată cel mai bine atunci când este purtat fără șosete. Este uneori dificil să știi cum să te îmbraci formal pentru lunile de vară; cine vrea să se simtă înăbușit și transpirat într-un costum din trei piese? Încaltamintea cu ciucuri vă va ajuta să obțineți un aspect relaxat, dar lustruit, fără a fi nevoie să vă legati sireturile.

Chelsea Boot

Inițial conceput pentru Regina Victoria, cizma Chelsea este o ușoară abatere de la spectrul oficial de „pantofi”, ca să spunem așa. Cu toate acestea, este unul dintre stilurile cele mai versatile și potențial formale , atât timp cât știți cum să-l asortati. Incaltamintea Chelsea Boot este realizata din piele naturala sau piele sintetica, cu un panou lateral elastic, care o face ușor de incaltat, oferind un aspect unic in combinatie cu un costum slim .  E o schimbare binevenită in comparatie cu pantofii Oxford sau Loafer tradițional purtati cu costume.

Purtarea unei cizme barbatesti  cu un costum spune ceva despre personalitatea și stilul tău; un om care poate purta aceasta tinuta nu se teme să se indeparteze de la normal și să arate  tuturor despre ce este vorba. Popularizată de legendele pop și rock, cum ar fi The Beatles și The Rolling Stones, istoria cizmei Chelsea a reprezentat o moda a anilor ’60, o favorita a noastra, trebuie să spunem.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here