Metode eficiente de promovare a unui business cu ajutorul materialelor publicitare printate

0
1155

Se stie ca nici un business nu este complet fara promovare. Aceast segment, de marketing, este esential atat in mediul online cat si in business-urile traditionale, pentru ca este acel factor care atrage clienti si utilizatori noi. Campaniile de marketing create de specialisti sunt directionate catre crearea de imagine, catre promovarea unui brand, a unui serviciu sau a unui produs.

Cele mai cunoscute metode de promovare a unui business, raman canalele TV, cele audio si online. Insa sunt multe afaceri locale care se fac cunoscute prin metodele clasice de promovare: realizarea de afise, pliane, brosuri si cataloage. Materialele publicitare folosite in aceste campanii sunt cunoscute de multi dintre noi sub denumirea de printuri.

Dynamicprint.ro ofera solutii numeroase pentru acest segment publicitar. In oferta de printuri a firmei gasiti o varietate mare de materiale promotionale perfecte pentru orice tip de actiune.

Afise A4 si afise A3

Afisele propuse de dynamicprint.ro sunt create pentru a impresiona, pentru a atrage, pentru a castiga privirile. Sunt realizate pe hartie lucioasa sau mata. Elementele grafice imprimate au culori vibrante, dinamice, atractive iar aceste detalii asigura impact maxim.

Brosuri si cataloage

Brosurile de prezentare continua sa fie materiale de prezentare foarte apreciate in toate domeniile de activitate. Modelele propuse sunt create pentru a surprinde esenta activitatii deci cu ajutorul acestora sunt prezentate  clientilor si colaboratorilor cele  mai importante detalii. In materialele de tip brosura si catalog sunt adunate si prezentate succint elementele reprezentative pentru firma.

Brosurile realizate pot fi tiparite in diferite formate, insa toate modelele propuse sunt concepute pentru a surprinde, deci nu sunt materiale care sa fie trecute cu vederea.

Calendare personalizate

Calendarele personalizate sunt printre cele mai populare materiale promotionale utilizate in marketing. Pot fi folosite pentru o gama foarte variata de evenimente. Gradul de utilizare ridicat este motivul pentru care sunt incluse in mapele de prezentare si mapele cadou. Culorile vibrante propuse si elementele grafice impresionante, sunt alte elemente care atrag la aceste materiale promotionale.

Pentru a fi alaturi de clienti, dynamicprint.ro propune o gama foarte variata de calendare de birou, calendare de perete si calendare triptice.

Carti, reviste

In oferta curenta a firmei se regasesc preturi promotionale pentru tiparirea de carti si reviste. Pot fi tiparite carti sau reviste in format A4 si A5 sau orice alt format atipic in alb-negru sau color. Pentru ca sunt obiecte deosebite, manuscrisele trebuie convertite intr-un format aparte inainte de tiparire, astfel incat rezultatul final sa fie cel scontat.

Carti de vizita

Cartile de vizita sunt elemente nelipsite din mapa de prezentare a unui business, indiferent de domeniul de activitate. Calitatea acestora poate oferi detalii importante cu privire la calitatea afacerii/serviciilor oferite, de aceea aspectul cartii de vizita trebuie sa fie impecabil. Imaginea oferita prin cartea de vizita poate aduce un plus de notorietate, sau dimpotriva, multe minusuri. Este indicat sa se colaboreze cu profesionisti cand vine vorba de crearea si realizarea cartilor de vizita.

Diplome

Dipomele sunt oferite ca recompensa pentru anumite merite, pentru efortul de a participa la anumite evenimente sau pentru alte tipuri de activitati. Aspectul premium al diplomelor este un semn de respect fata de cei carora le sunt oferite. Elementele grafice imprimate trebuie sa fie reprezentative pentru actiune, astfel diplomele oferite capata un plus de valoare.

Modelele de diplome propuse de echipa dynamicprint.ro sunt premium, sunt clare si bogate in detalii importante. Sunt elemente care impresioneaza prin bun gust.

Flyere

Flyerele (fluturasii publicitari) sunt poate cea  mai veche forma de promovare a evenimentelor/serviciilor/business-urilor. Au aparut odata cu lansarea primului tipar si isi pastreaza statutul redutabil de materiale promotionale de top. Aceste materiale pot contine informatii minime dar foarte valoroase, sunt usor de pastrat, fapt pentru care gradul lor de eficienta este foarte ridicat.

Foi cu antet

Modelele propuse sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul evenimentelor importante, in care prestanta conteaza. Foile cu antet sunt practic o eticheta, de aceea fiecare detaliu este important. Fiecare model, trebuie atent analizat de specialisti in grafica pentru ca imaginea finala sa fie pozitiva.

Mape de prezentare

Mapele de prezentare sunt produse publicitare cu importanta deosebita. Acestea contin un numar mare de informatii cu privire la companie, servicii, portofoliu, costuri. Reprezinta o metoda eficienta de a prezenta o companie, de a incepe o colaborare fructuoasa si de durata, de a gasi clienti noi si de a largi orizontul de activitate.

Mapele de prezentare trebuie sa contina informatii precise, clare, usor de inteles de catre client. Aspectul mapelor trebuie sa fie premium, trebuie sa denote profesionalism.

Notes-uri

Bloc-notes-urile personalizate sunt o metoda placuta de a aminti clientilor si potentialilor clienti de serviciile oferite. Sunt usor de introdus in mapele de prezentare si in mapele cadou. Utilitatea acestor obiecte este foarte mare, fapt pentru care sunt rapid integrate in activitatile cotidiene ale colaboratorilor. Cu ajutorul notes-urilor, va duceti business-ul mai aproape de clienti! Pentru a beneficia de o imagine profesionala, sunt recomandate doar materialele premium cu finisaje elegante.

CD-uri si DVD -uri personalizate

CD-urile si DVD-urile sunt elemente cotidiene indispensabile in orice business. Sunt acele elemente de stocare/redare a informatiilor acumulate. Fac parte din viata de zi cu zi si au eficienta ridicata indiferent de domeniul de activitate.

Dynamicprint.ro ofera solutii valoroase in orice situatie. Modele propuse sunt exceptionale prin calitate si aspect. Introducerea CD-urilor personalizate in mapele de prezentare si a mapelor cadou, reprezinta o forma de profesionalism, apreciata de colaboratori.

Pliante

Pliantele continua sa fie utilizate in numeroase domenii ca forma de publicitate a ofertelor speciale. Sunt mai elaborate fata de flayere, si mai usor de inteles fata de cataloage. Pliantele cu aspect premium, oferte bine elaborate si culori puternice care pot aduce notorietate firmei si totodata clienti noi.

Plicuri personalizate

Plicurile sunt materiale de birou utilizate in orice companie. Plicurile personalizate sunt elemente premium care isi pastreaza prestanta chiar si in acest secol dominat de posta electronica. Introducerea plicurilor personalizate in business-ul pe care il desfasurati denota profesionalism,  grija pentru detalii, experienta si implicare in activitatile initiate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here