Biletul zilei la fotbal – sfaturi și strategii

0
1231

Fotbalul este unul dintre sporturile pe care se pariază cel mai mult, iar biletul zilei la fotbal este cel care îți poate aduce câștiguri însemnate dacă urmărești anumite sfaturi și strategii. Am pregătit pentru tine câteva recomandări de la cei mai buni pariori din domeniu, recomandări ce te vor ajuta să îți asiguri câștigul la biletul zilei la fotbal.

Mulți cred că cu cât pariezi sume mai mari sau pui mai multe meciuri pe un singur bilet, cu atât cresc șansele să câștigi. Însă, nu mulți sunt atât de inspirați ca să facă biletul zilei câștigător, chiar dacă ar lua în considerare și ponturile provenite de la cei mai buni tipsteri din țară. Un bilet cu 8-10 meciuri nu doar că nu îți crește șansele de a câștiga, ci ți le diminuează considerabil. Ideal ar fi să ai un bilet cu 3-4 meciuri, cu cele mai bune cote și cu șansele cele mai bune de câștig. Dacă totuși insiști să ai mai mult de 6-7 meciuri pe biletul zilei la fotbal, ar fi bine să iei în considerare următoarele sfaturi:

Joacă biletul în sistem astfel încât dacă un meci nu îți iese pe bilet, iar restul sunt câștigătoare, să iei totuși niște bani

Pariază pe echipele favorite la pariuri cu cote mici pentru că șansele ca acel rezultat să fie câștigător sunt mai mari și câștigul tău crește treptat

Pariază pe competiții importante, pe care le cunoști și pe care le poți analiza (un mic secret este faptul că în cazul competițiilor importante casele de pariuri anticipează mult mai bine șansele reale ca acel rezultat să se întâmple pentru că și ele, la fel ca și tine, dețin mult mai multe informații)

Există și câteva strategii care te ajută să concepi biletul zilei la fotbal astfel încât el să fie cât mai sigur și posibil câștigător. Ar fi bine să le iei în seamă și să le aplici acolo unde este cazul.

 

Strategia bazată pe tendințe

Ai observat că în anumit ligi există câteva tendințe care se repetă în mod constant? Spre exemplu, se întâmplă uneori ca o echipă slab cotată să aibă rezultate bune și o echipă de top să se chinuie să se mențină acolo sus. Casele de pariuri sunt de obicei sceptice și nu schimbă foate des cotele pentru că se așteaptă ca situația să revină la normal. Tocmai de aceea, dacă observi o astfel de tendință, profită de ea și pune câteva meciuri de acest gen (care de altfel au și cote mari) pe biletul zilei la fotbal și cine știe, poate vei câștiga.

 

Strategia bazată pe statistici

Atunci când concepi biletul zilei la fotbal, ar fi bine să ții cont și de anumite statistici sau de rezultate trecute. Clasamentul și statisticile ar trebui să se afle la baza oricărui pariu, însă reține faptul că rezultatele trecute nu garantează rezultatele viitoare, așa că, nu te baza prea mult pe ele.

O strategie interesantă este cea care presupune crearea unui sistem propriu de statistici pe care să îl folosești atunci când concepi biletul zilei la fotbal. Fă-ți o bază de date care să te ajute să iei cea mai bună decizie atunci când vine vorba de un anumit rezultat. Unii pariori merg mai departe și studiază tot felul de studii științifice și academice care să îi ajute în conceperea unei baze de date cât mai bune pentru pariuri și elaborarea modelelor statistice perfecte care le asigure câștigul. Chiar dacă pariurile sportive țin și de noroc, un câștig constant și decent poate fi obținut doar dacă îți faci o strategie pe termen lung. Așa că, data viitoare când vrei să pariezi biletul zilei la fotbal, ai grijă să respecți sfaturile de mai sus. Succes!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here