Coșurile cadou, un business care leagă relații în companiile din România

0
1034

Coșurile cadou corporate fac obiectul unui business cu sezonalitate, al cărui public țintă îl reprezintă companiile care știu să își valorifice relația cu angajații și să consolideze relațiile cu partenerii. Un jucător în această industrie a cadourilor business este Debonaire, care anul acesta sărbătorește 10 ani de la înființare și 8 ani de activitate în domeniul cadourilor corporate.

Cum reușește un business care oferă coșuri cadou să satisfacă cerințele pretențioase ale mediului corporatist? Implicarea permanentă în cunoașterea noilor trenduri, participarea la târgurile naționale și internaționale specifice, calitatea produselor, grija și priceperea cu care sunt alese. În acest sens, Debonaire are parteneriate cu producători din, Anglia, Belgia, Franța, Italia, Irlanda, Germania și Scoția.

Coșurile cadou sunt alcătuite cu produse de top, care se caracterizează prin rafinament și originalitate, atenție la fiecare detaliu (fie la aplicarea unei funde, culoarea unei folii, personalizarea produselor sau tematica coșului). Povestea pe care o spun cadourile Debonaire, este aceea a gusturilor irepetabile și a calității pentru care nu există compromis.  

Colecțiile de cadouri corporate sunt împărțite în categorii, coșuri de 8 Martie, coșuri cadou de Paște, coșuri de Crăciun, iar pentru o alegere ușoară a pachetului dorit, se specifică detaliat conținutul cadourilor business.

Magazinul online de cadouri corporate, Debonaire, învăluie fiecare pachet într-o poveste, astfel cadourile de Paște cu produse autohtone sunt caracterizate de tradiție, migală, originalitate, măiestrie și talentul mesteșugarilor români. În alcătuirea coșurilor cadou de Paște se întâlnesc pe lângă vinul sau cozonacul tradițional și alte produse speciale precum: ou încondeiat de meșteri populari din Bucovina, magnet pentru frigider, din ceramică pictată manual cu motive tradiționale, vază mică din ceramică realizată de meșteri populari, suport sculptat manual pentru sticle, traistă cusută manual cu motive tradiționale s.a. Fiecare fundă, ornament fac parte dintr-un ansamblu atent gândit, astfel încât cadourile să surprindă, să încânte, să fie o adevarată bucurie pentru cel care primește.

Companiile conștientizează importanța de a le mulțumi angajaților  pentru contribuția și eforturile depuse, iar coșurile cadou au devenit o modalitate de a construi o relație strânsă atât cu oamenii din interior, cât și cu partenerii și clienții. Astfel, coșurile cadou pentru angajați, fie Paște, 1 Martie, 8 Martie, Crăciun, ziua companiei, reprezintă cadouri în semn de mulțumire și respect pentru loialitate și munca depusă.

În timp ce companiile conștientizează tot mai mult importanța unor parteneriate strânse, oferirea de cadouri corporate contribuie semnificativ la construirea unei relații puternice, în egală măsură cu furnizorii sau clienții. Calitatea produselor, prezentarea de top a cadourilor asigură aprecierea și mulțumirea pentru loialitatea lor.

Debonaire are o experiență de 8 ani în conceptul de coșuri corporate, în care calitatea remarcabilă, rafinamentul, originalitatea, armonia dintre formă și conținut sunt întotdeauna prezente. Astfel, un business cu sezonalitate, reușește să fie un business de succes, în trend, care oferă bucurie, valoare, încredere, relații strânse cu angajații și clienții.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here