Cele mai importante criterii de alegere a ceasului perfect

0
1054

Sunt mai multe tipuri diferite de ceasuri din care se poate alege. Desigur ca cei care isi permit vor cumpara Rottary, Rolex sau Omega pe cand altii considera ca aceste ceasuri au preturi foarte mari si sunt simple clisee. In loc sa fie alese ceasuri mai putin cunoscute, unele persoane prefera sa aleaga ceasuri care provin de la firme recunoscta pentru calitate si astfel nu isi asuma niciun risc.

Este clar ca pentru ceasuri dama este nevoie de mai multe detalii ce pot fi luate in calcul in momentul cumpararii decat pentru ceasuri barbati unde optiunile sunt clare si se mizeaza pe masculinitate si eleganta.

Exista ceasuri cu display digital sau ceasuri care folosesc leduri pentru afisaj si de asemenea exista o gramada de elemente futuristice care pot fi adaugate pe ceasuri pentru a le face cu adevarat speciale. Sunt si persoane care prefera ceasurile colorate si cu caracteristici iesite din comun sau persoane care mizeaza doar pe zona practica a lucrurilor si se uita doar la functionalitate si la fiabilitate.

Sunt ceasuri speciale pentru ocazii diferite. Este mai bine ca pasionatii de ceasuri sa detina astfel de accesorii special create pentru o anumita ocazie decat sa aiba un singur ceas pe care sa incerce sa il potriveasca la orice tinuta. De asemenea, in functie de buget pot fi alese modele foarte scumpe sau se poate opta pentru mai multe ceasuri mai ieftine in detrimentul unuia singur cu un pret excesiv de mare.

Este recomandat ca in colectia de ceasuri, pe langa cele in culori neutre sa fie incluse si cele colorate sau cu imprimeuri si diverse modele. La fel de recomandat este sa existe in colectie si ceasuri cu insertii metalice, ceasuri sport si ceasuri foarte elegante care au chiar si insertii de pietre pretioase.

Astfel nu va mai fi necesar sa se faca sacrificii vestimentare uriase pentru ca un ceas sa se potriveasca la toate tinutele posibile si nici nu va mai fi necesar ca proprietarul ceasului sa il lase uneori acasa pe motiv ca nu se potriveste cu tinuta sau cu evenimentul la care participa.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here