Elevatoare auto pentru service-uri moderne

0
1029

Cu siguranta orice proprietar de service sau atelier auto stie ce este si la ce se foloseste un elevator 2 coloane. Sunt convins ca au prin atelierul lor cel putin un astfel de elevator 2 coloane cu care isi fac treaba si sunt multumiti de acesta! Nu exagerez cu nimic cand spun ca un astfel de echipament este indispensabil in aceste cazuri.

Elevatoarele auto sunt proiectate special pentru a asigura o inalta stabilitate in timpul utilizarii. Este solutia integrala care acopera eficient nevoile oricarei firme care activeaza in domeniul prestarii serviciilor in domeniul auto.

Este foarte important sa specificam faptul ca acest elevator are o capacitate de ridicare maxima de 4 tone, astfel asigurand accesul optim pentru lucrarile de intretinere la orice tip de autovehicul, exceptie facand, in acest caz, doar camioanele si TIR-urile, greutatea elevatorului fiind de numai 620 kg. De asemenea, este prevazut cu sistem de blocare sigur si simplu de operat, ce nu permite sa aiba loc niciun accident, asigurand securitatea celor care lucreaza sub autovehicul, cat si a autovehiculului in sine.

Caracteristicile de baza ale unui elevator auto cu 2 coloane:

– Capacitatea de ridicare de 4000 kg / automobil (la aceasta categorie se incadreaza si microbuze sau camionete);

– Inaltimea maxima de ridicare este de 1900 mm;

– Inaltimea minima de ridicare este de numai 98 mm;

– Timpul de ridicare este de numai 40 secunde iar timpul de coborare este de 60 secunde;

– Nivelul de zgomot facut de aparat este 70 db (a) 1m;

– Lungimea bratului elevatorului este intre 700-1050 mm, asigurand o capacitate foarte buna de prindere;

– Lungimea braţului scurt, de 830-1250 mm, confera elevatorului cu doua coloane posibilitati excelente pentru prinderea maşinii.

In concluzie, orice service auto modern trebuie neaparat sa aiba un elevator auto in dotare! Asta daca vrea sa ofere servicii premium de calitate, servicii care le vor asigura o clientela fidela, constanta, pe termen lung, careia sa ii castige respectul atat prin calitatea echipamentelor, cat si a serviciilor prestate cu ajutorul acestora. Mai pe scurt, este echipamentul care nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de loc, dar daca exista si oameni mai practici, atunci elevatorul auto achizitionat pentru uzul personal este o idee la fel de buna!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here