EXCLUSIV/Șefimea și „căpușele cu epoleți” din D.G.P.M.B. nu se dezmint de titulatura: „infractori cu epoleți”! Încă o palmă dată de CAB-SCAF acestor falși polițiști!

0
746

Din păcate, reforma în M.A.I. și Poliție se lasă mult-așteptată și asta fiindcă aceste instituții sunt mult-prea căpușate de mințile înguste din structurile suport. Deși România nu duce lipsă de Legi bune respectiv texte de legi clare, precise, MAI-ul și „polițiștii” din structurile suport urinează la propriu pe ele.

În cauza 8128/3/2016, SPR „Diamantul” a solicitat DGPMB-ului să îi comunice modul în care aplică reguli de protecție a salariaților în muncă. Cu tupeul specific infractorilor care „se iau la harță” cu polițiștii „din stradă” și din „frontieră”, „infractorii cu epoleți” din structurile suport ale DGPMB-ului (protejați de șoferul ajuns „cheștor” – Voicu Marius) au susținut mincinos că „ei fac”… și am văzut cu toții: maghernițele din București pe care sunt montate panouri pe care scrie: „secție de poliție”… În timp ce „baștanii” (șefii) din DGPMB – în pozele de pe paginile web ale DGPMB-ului -, din birouri luxoase, rânjesc fasolea cu pixuri scumpe ținute în mâinile finuțe „de pianist” (manglitor de buzunare în „ITB”), iar pe birou, „chiloți” de plastic cu hârtii ce conțin cuvinte pe care nu le înțeleg…

De ce refuză să răspundă „căpușele cu epoleți”? Fiindcă știu că încalcă Legea: „putorile cu epoleți” din birourile DGPMB-ului nu doar că nu își fac treaba ci fură banul public (salarii și prime nesimțite pentru atribuții de poliție inexistente, achiziții de bunuri și servicii mascate, nereale, încălcarea normelor de protecție a muncii etc.).

comunicare hot civila dosar 8128

comunicare CAB hot civila dosar 8128 – rejudecare

Iar în cauza 8128/3/2016, CAB-SCAF (prin completul 1-recurs),  le-a dat „o palmă” dură acestor: „infractori cu epoleți” din strructurile suport ale DGPMB, judecătorului de tribunal Vasilescu și „țuțibidei” Nica Alexandra (fals polițist și fals consilier juridic care „cântă pe sub mesele șefilor după cum îi cere bossu-lache) care a crezut că se prezintă în fața unei instanțe de judecată precum mahalagioaicele: fără cultură juridică, fără a evidenția un limbaj juridic și, mai ales, fără prestanța de care dau dovadă adevărații polițiști (din stradă respectiv din frontieră) … din păcate.

Însă (chiar dacă „drumul Legii” e lung și anevoios), din fericire, aceste „căpușe cu epoleți” au un leac: S.P.R. „Diamantul” și instanțele de judecată! (Cerasela N.).

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here