Reparatii pentru cutiile de viteze la camioane

0
960

Reparatii pentru cutiile de viteze la camioane

Cutia cu viteze este cel mai important accesoriu al maşinii noastre. Odată ce va fi afectată, bunăstarea maşinii nu va mai fi sesizabilă. Observarea eficientă şi rapidă a unei defecţiuni ale acesteia vă poate salva viaţa. Firma SC MOROGEC AUTO SRL se ocupa în special de reparaţiile cutiilor cu viteze. Profesionalismul şi munca bine definită sunt unele dintre atuurile noastre, aşa că puteţi conta oricând pe noi.

Care este funcţia principală a unei cutii de viteze?

Funcția de bază a sistemului de transmisie este de a controla cuplul și viteză care este transmisă roților de pe motor. Deci, în realitate, scopul său este de a vă oferi un nivel de flexibilitate mare și de a face puterea și cuplul motorului mai utilizabile.

Reparatii pentru cutiile de viteze la camioane

Care sunt componentele unei cutii de viteze manuale şi cum se diferenţiază?

Cel mai obișnuit tip de transmisie manuală constă dintr-un stick de viteză, bare de schimbare (cunoscută și sub denumirea de „șină de schimb”) și furcă de schimbare, arbore de intrare (provenind de la motor), arbore de ieșire, ambreiaj și un ansamblu de piese care leagă motorul de transmisie. Motorul este conectat la sistemul de transmisie utilizând o placă de ambreiaj. Pentru a fi mai exact, uneltele de pe arborele de intrare se conectează la ambreiajul din cealaltă parte a intrării ax.

Axul de așezare poartă unelte diferite care sunt în plasă constantă cu angrenajele arborelui de ieșire. Șuruburile de schimbare ale tijei de schimbare sunt utilizate pentru a acționa uneltele de viteză diferite. Deci, în termeni simpli, puterea de la motor este transmisă prin intermediul arborelui de lagăr și cea a arborelui de ieșire la diferențial. Ambreiajul este folosit pentru a activa sau a dezactiva motorul atunci când este necesar.

Dacă una dintre aceste piese se va strica, va trebui să o înlocuiţi în câteva secunde. Tineti minte, o funcţionare corectă a maşinii este esenţială vieţii dumneavoastră. Aceasta firma vă va ajuta în schimbarea pieselor de care veţi avea nevoie. Dacă deţine toate piesele necesare cutiei dumneavoastră de viteze, noi o putem repara instant. Altfel, reparaţia poate dura intre 2-4 zile.

Transportul se va plăti separat o dată ce veţi primi cutia reparată. Făcând acest pas, vă va fi uşor să vă reparaţi maşina la timp!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here