EXCLUSIV/De ce TREBUIE sa plecati domnule Catelus!

0
1067

Poate pana acum nu au fost suficiente argumentele care sa va determine sa plecati si sa lasati osul de ros, domnule Catelus.

Sunteti prea dator personajelor care va inconjoara si grupurilor de interese care va manipuleaza si care devalizeaza, fara pic de bun simt bugetul UPG, prin salariile nemeritate pe care le incaseaza si afacerile dubioase pe care le sustin si care le rotunjesc veniturile (contracte de mentenanta pentru sisteme informatice, inchirieri de echipamente etc.).

Sunteti cel mai clar exemplu de management defectuos postdecembrist, nu va intereseaza nimic in afara de propriul confort si buzunar.

Exemplele din discutiile de ieri sunt cazuri pe care nu o le mai puteti controla sau, asa cum ziceti prin plenul Senatului (unde sincer nu aveti ce cauta), sa puneti batista pe tambal (expresie a la ministrul pe care l-ati girat). Aceste cazuri sunt exact din zona de interes a dumneavoastra.

Primul exemplu se refera la concursul, cu cantec, pentrul gradul didactic de sef lucrari, de la pozitia 25. Sa vedem cum il mai puteti apara pe colegul Iulica, decanul, sa scape de rigorile legii.

Al doilea exemplu este ceea ce se intampla prin campus, pe la caminul 4, unde, incercati sa musamalizati un caz in care este implicat tot un personaj de pe la Facultatea de Ingineria Petrolului si Gazelor.

Traficul de influenta si presiunile pe care le faceti sa musamalizati aceste cazuri va fac, ca in atatea randuri (si cand ii tainuiati pe cei care fac afaceri din examene, pe cei care avanseaza fraudulos si pe cei care favorizeaza aceste situatii), sa fiti complice si sa favorizati infractori/contravenientii. Sunteti partas la aceste cazuri si cerem sa fiti sanctionat in consecinta!

Nu dorim sa se creada ca tot ce prezentam sunt simple zvonuri (pentru ca toate detaliile s-au discutat pe larg in cadrul sedintelor CA si se cunosc in mediul academic din UPG), dar am prezentat voalat aceste cazuri pentru a nu perturba anchetele organelor competente (sac!, au fost ajutate si de catre redactia noastra…).

Pana nu este prea tarziu, domnule Catelus, puteti sa plecati linistit la pensie si sa luati, la pachet, tot grupul infractional organizat (Pisicuta, PRESEDINTELE SENATULUI UNIVERSITAR si toti pensionarii, innebuniti de remuneratii colosale, care duc de rapa universitatea), si sa va ocupati de toate spetele in care sunteti implicat si pentru care veti raspunde conform legilor Romaniei! (Cerasela N.).

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here