EXCLUSIV/SE STRANGE “LATUL” IN JURUL CONDUCERII POLITIEI LOCALE PLOIESTI SI A PROTECTIEI OFERITE DE REPREZENTANTII SECTIEI 4 POLITIE SUD PLOIESTI

0
1673

In urma clasarii dubioase de catre “Smarandita Popii” a unei plangeri penale pe numele lui Adrian Vaida (anuntata de noi, public, cu mult inainte de a se produce -in urma unor informatii primite chiar din interiorul Sectiei de Politie), director general adjunct la aceea data la Politia Locala Ploiesti, plangere penala ce demostra indubitabil hartuirea sexuala la care a fost supusa subalterna sa, Vasilache Ioana, de catre acesta – Incisiv de Prahova a inceput sa “monitorizeze” cu atentie toate dosarele penale de la nivelul acestei sectii in care sunt cercetati ca faptuitori cei din conducerea Politiei Locale Ploiesti.

Declarațiile de dragoste ale lui Vaida! Ce tehnici de seducție folosea acesta cu subalternele sale. Înregistrări audio EXCLUSIVE!

Dubios cum se „strecoara” Adrian Vaida printre plangerile penale. Cu acesta ocazie, o sfatuim pe Vasilache Ioana sa depuna cerere de  revenire la Comisia de Disciplina a Primariei Ploiesti pentru a fi reluata cercetarea acestui cadru de conducere care blocase verificarile pe motiv ca exista un dosar penal pe rol cam cu aceleasi acuzatii. De asemenea, vineri cand a aflat de la Incisiv de Prahova ca ANFP l-a introdus in Comisi de Disciplina pentru hartuirea unei alte politiste locale, Adrian Vaida a fost „observat” pe la Patrimoniu prin Primarie…speram ca nu pentru un trafic de influenta deoarece chiar acolo, intamplator dar,  doar intamplator isi desfasoara activitatea una din membrele Comisiei de Disciplina din Primaria Ploiesti. Vom monitoriza cu atentie desfasurarea evenimentelor.

De asemenea, pentru a se evita pe viitor astfel de clasari dubioase, Incisiv de Prahova monitorizeaza cu mare atentie si dosarele penale aflate pe rolul parchetelor din Prahova care au ca obiect aceleasi personaje. Astfel, am evitat o clasare de rasunet pe care a incercat sa o dea fina lui Onea Lucian, renumita procuror Deaconu Giluela in dosarul nr 173/P/2017, incercand sa favorizeze aceleasi porsonaje prin motivatii SF (nicidecum juridice) de care ar muri de ras pana si cei de la gradinita (grupa mica). Vom publica in curand aceasta ordonanta pentru a se constata “profesionalismul” si “vasta” cultura juridica a finei lui Onea Lucian. Procuroarea in cauza este aceeasi care tine la sertar si o plangere penala de aproape 3 ani de zile depusa pe numele unor membri din conducerea Politiei Locale Ploiesti, motiv pentru care, Incisiv de Prahova a depus atat plangere penala pe numele acesteia si a sesizat si CSM pentru verificari.

Revenind la “oile” noastre, pardon la sectia de elita a I.P.J. (daca D.N.A. are de ce sa nu aiba si I.P.J Prahova?), sectie condusa “pragmatic” de “Smarandita Popii” am constatat ca, la nivelul redactiei Incisiv de Prahova au fost obtinute date si informatii care confera suspiciuni rezonabile cu privire la modalitatea defectuoasa de cercetare efectuata de un angajat al Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti

Astfel, din informatiile noastre verificate, la nivelul acestei sectii de politie se afla in cercetare o plangere penala efectuata de politistul local Voicu Constantin cu privire la abuzul in serviciu si purtarea abuziva efectuat asupra acestuia de seful ierarhic si alte fapte savarsite de conducerea Politiei Locale Ploiesti.

Lucrarea a fost repartizata la Inspector Nicolae Adrian, de la Sectia 4 Politie Sud Ploiesti.

Din datele detinute rezulta ca, martorii audiati de catre acesta au fost impiedicati sa declare despre toate aspectele sesizate in plangerea penala efectuata de politistul local in cauza si   s-au rezumat doar la o intrebare simplista daca acestia au fost de fata la un eveniment detaliat in plangere (omitandu-se cu buna stiinta intrebari despre alte abuzuri ale conducerii Politiei Locale Ploiesti specificate in plangerea respectiva).

Cum, la nivelul politistilor locali (martori) din cadrul Politiei Locale Ploiesti exista suspiciunea rezonabila conform careia, cercetarea penala efectuata de angajatul Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti se desfasoara defectuos pentru a se incerca musamalizarea acestor fapte descrise in plangerea penala in cauza, Incisiv de Prahova a sesizat conducerea I.P.J., in data de 15.01.2018.

Aceasta suspiciune a fost intarita si de faptul ca, mai multe sesizari penale privind implicarea unor functionari publici cu functie de conducere din aceasta institutie au fost clasate, pe banda rulanta, in mod suspect si/sau unele sunt tergiversate de cativa ani (cum este si plangerea aceasta la care facem referire –de cca 2 ani si opt luni de zile).

Mai mult, suspiciunea privind implicarea angajatului Sectiei 4 Politie Sud Ploiesti sus mentionat in musamalizarea acestei plangeri penale a luat amploare in data de 12.01.2018 cand, la sediul Politiei Locale Ploiesti a fost observat intrand la conducerea institutiei cu un teanc de coli, in jurul orelor 13.20.

La iesire, la orele 13.30, din Politia Locala Ploiesti, acesta nu mai avea teancul de foi cu care a venit existand suspiciunea rezonabila in randul politistilor locali ca acesta a lasat la conducerea institutiei copii dupa declaratiile martorilor care au devoalat despre abuzurile savarsite pentru ca cei care  le-au savarsit sa poata sa declare in cunostinta de cauza.

In urma verificarilor, IPJ Prahova a transmis redactiei noastre faptul ca, sesizarea noastra a fost inaintata Parchetului de pe Langa Judecatoria Ploiesti pentru a dispune, conform competentelor. Pana se iau masurile legale care se impun, de la data sesizarii noastre, audierile martorilor din acest dosar penal au fost stopate. (Redactia Incisiv de Prahova).

.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here