Politistii, procurorii si judecatorul care au fost implicati in acest caz de abuz din Romania trebuie sa plateasca. Toti!

0
729

Ce despagubiri se platesc in America cand politia intra din greseala peste oameni in casa

Dupa ce am scris despre cazul dezvaluit de Adevarul, cel al familiei din Bucuresti calcata pe nedrept in picioare de mascati (spart usa, culcati la pamant, pus pusca la cap, loviti cu patul pustii etc), si l-am asociat cu practicile „organelor” din Rusia lui Putin unde drepturile omului sunt un lux – la fel ca in Romania Noii Securitati -, mai multi mi-au scris public sau privat spunand ca si in America politia mai greseste adresele cand intra in forta pentru a pune in executare diverse mandate.

Am spus ca da, asa e, si aici mai greseste politia, insa atunci cand o face plateste. Si plateste din plin.

Va postez mai jos link-uri cu cateva cazuri de „greseli” ale politiei, care a intrat peste oameni nevinovati in casa, sa vedeti ce despagubiri a avut de platit in America politia sau orasul.

Februarie 2013 – O familie a ajuns la un settlement [intelegere] cu politia sa primeasca $75,000 despagubiri pentru ca politia a intrat peste ei din greseala

http://standardspeaker.com/…/family-awarded-75-000-in-settl…

August 2015 – O instanta de apel americana a decis definitiv ca echipa SWAT din Miami nu are imunitate de a raspunde pentru faptul ca au intrat din greseala peste o familie si i-a abuzat

http://reason.com/…/swat-team-liable-for-wrong-house-flash-b

Mai 2016 – Un judecator a decis ca procesul impotriva politiei din Chicago, care a intrat din greseala intr-o alta casa si i-a abuzat pe proprietari, poate incepe. Asta inseamna ca acestia nu au imunitate.

http://abc7chicago.com/…/judge-lawsuit-involving-c…/1325790/

Ianuarie 2017 – $1.6 milioane de dolari despagubiri date de instanta pentru o familie care a fost calcata in picioare din greseala de politie

http://www.westword.com/…/family-mariachi-band-gets-16-mill…

Septembrie 2017 – $6.7 milioane de dolari despagubiri va plati orasul Santa Clara unei femei careia politia i-a rupt piciorul pentru ca a refuzat sa-i lase in casa sa-i aresteze fiica deoarece acestia nu aveau mandat

https://www.mercurynews.com/…/santa-clara-pays-6-7-million…/

Politistii, procurorii si judecatorul care au fost implicati in acest caz de abuz din Romania trebuie sa plateasca. Toti!

Pentru referinta, aici e postarea la care am facut referire cu privire la acest caz. Tot aici gasiti si link-urile la articolele din Adevarul. (Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

https://www.facebook.com/FrChrisTerhes/posts/10156202784718967?pnref=story

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here