EXCLUSIV/Cum se identifică acoperiții și corupții din Justiție („rezistenții democrați” protejați de UE și SUA) : se aruncă „una pastilă” (să îi amendeze instanța pe falșii polițiști din structurile suport ale M.A.I.) iar acoperiții cu roba de judecător bineânțeles că încalcă orice Lege ca să acopere falșii polițiști din MAI!

0
1075

Ar fi bines să nu râdeți, ci să plângeți la citirea titlului, căci acest titlu nu este „o miștocăreală ieftină” ci o realitate crudă care se perpetuează în sălile de judecată din falsul stat de drept, România. Doar Curtea de Apel București a recunoscut official că: România nu e stat de drept (https://www.incisivdeprahova.ro/2017/08/31/exclusiv-curtea-de-apel-bucuresti-recunoaste-oficial-ca-romania-nu-este-stat-de-drept-sau-ca-aceasta-informatie-este-clasificata/)!

Informația coerentă, „brută”, obținută pe căile legale a fost și va rămâne o armă redutabilă împotriva Mafiei. De aceea instituții ale actualului „stat mafiot” precum: Agenția Națională de Integritate, Ministerul „Afacerilor” Interne (șpăgarilor și infractorilor cu epoleți – sunt îmbrăcați în haina de poliție dar fac munci comune precum: resurse umane, financiar-contabil, juridic, control intern, administrativ-logistic nicidecum munca polițistului din stradă/frontieră), Curtea de Apel București, Tribunalul București, Înalta Curte de casație și Justiție, Inspecția Judiciară, Consiliul Superior al Magistraturii, se feresc.

Legea nr.554/2004 privind conteciosul, în esență este o Lege simplă care, în principal urmărește vătămarea unui drept personal sau public de către o instituție a statului actual bolșevic/hitleris/inchizitor român – mai degrabă, zicem noi, Redacția: „stat mafiot”. În esență, Legea prevede că refuzul unei instituții/autorități în a emite un răspuns pertinent, legal ar trebui sancționat de instanța de judecată. La noi, cetățenii „amărășteni” ai țării, zicem că e bine cum a gândit Legiuitorul… Ei, dar ce te faci când dosarul tău ajunge în mâinile unor „infractori” cu robă de judecător (precum completul 12 recurs… sau completul 10-recurs… sau completul 8 și 9 recurs… sau completul 2 recurs (poate vă mai aduceți aminte de judecătorul Ispas care susținea în presă că „sancțiunea normei nepublicate este inexistența) iar în sala de judecată, în cauza 26584/3/2016, în loc să sancționeze lipsa depunerii procedurii interne de psihologie a IGPR, a respins recursul „ca nefondat”… etc.)? Simplu: nimic, căci ești la mâna „marelui licurici” ale cărui „opinii juridice nici Dumnezeu nu le poate întoarce”… hm!

În fine, în cauza 21531/3/2015 CAB-SCAF completul 12 recurs a arătat, încă odată, că este mână-în-mână cu infractorii cu epoleți din M.A.I. (abia așteptăm decizia „acoperiților” cu roba de judecător ca să vă arătăm și de cine să vă feriți)! În articolul nostru (https://www.incisivdeprahova.ro/2017/09/20/exclusiv-tmb-scaf-le-dat-peste-nas-ingamfatilor-cu-epoleti-din-m/ – aveți proba atașată), vă arătam că TMB-SCAF a aplicat Legea și a anulat înscrisurile mizerabile ale „infractorilor cu epoleți” din M.A.I.-compartimentul juridic, obligându-I pe acești „infractori cu epoleți” să comunice atribuțiile „polițiștilor” de la relații publice (poate îi știți: „îngrijitorii paginii de FB ai ministresei comuniste, Carmencita Dan, precum „suptcomisarul Petrică”). Însă (așa cum ne-am obișnuit, completele de recurs de la CAB-SCAF au ajuns să fie populate  cu „infractori”/ „acoperiți” în/cu robă de judecător), completul 12 recurs al CAB-SCAF, pentru care Legea este o himeră („doar Legea sunt eu, acoperitul cu roba de jduecător”): „Admite recursul. Casează în parte sentinţa recuratăşi, în rejudecare : Respinge, ca nefondată, cererea reclamantului de comunicare a informaţiilor de interes public ce fac obiectul punctelor 2, 3 şi 4 din cererea formulată la data de 20.04.2015, ora 00,52. Menţine în rest sentinţa recurată. Respinger cererea intimatului-reclamant de aplicare a amenzii judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 15.02.2018. Document: Hotarâre  818/2018  15.02.2018”.

(http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000706877&id_inst=2 – aveți proba atașată)

Bineânțeles, trebuie să existe o motivație și aceea ar fi una singură: completul 12 – recurs al CAB-SCAF este format din indivizi care provin din rândurile Mafiei instituționale (lichelele societății – adevărații infractori – precum falșii polițiști din structurile suport ale M.A.I.: resurse umane, (non)juridic, financiar-contabil, admnistrativ-logistic).

Cum? Nu ne credeți? Atunci formulați o petiție la CSM, IJ, PLICCJ și veți vedea cine și ce aberații vă va răspunde: un magistrat care flendură „3 cârtii” toată ziua prin birouri, timp de cel mult 8ore/zi și e salarizat cu sume exorbitante, lunar, sub formă de salariu (15.000-20.000 lei) deși: nu soluționează niciun dosar și nici nu participă la soluționarea acestuia (magistrate-resurse umane, magistrat-financiar etc.).

Așadar, cetățeni ai acestei țări, voi lunar plătiți taxe și impozite ca să mențineți pe salarii uriașe adevărați infractori în instituțiile statului: falși polițiști, falși militari și falși magistrați, exclusiv cu cu girul „aleșilor neamului” care de 28 de ani „se ceartă” la Tv iar apoi merg împreună „la fetițe” și în cârciumi, pe banii noștrii fiindcă, îi doare fix în c… de România și de „fraierii de votanți” care plătesc lunar taxe, impozite și care nu pot intra în biroul „stăpânului de instituție” fără șpaga necesară ș.a.m.d. „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile” – I.V.Stalin (Cerasela N.).

intampinarea_MAI_in_Dosar_nr_21531-3-2016

comunicare adresa dosar 21531

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here