EXCLUSIV/FURTURILE SECOLULUI, PROTEJATE, TAINUITE SI MUSAMALIZATE DE DNA, DIICOT SI PARCHETUL GENERAL

0
758

Scrisoare deschisa pentru Procurorul-Sef al DNA, Procurorul-Sef al DIICOT, Procurorul General al Romaniei

Stimati Kovesi Laura Codruta, Horodniceanu Daniel si Lazar Augustini, in spiritul legii si al adevarului, solicitam sa raspundeti public la urmatoarele intrebari de interes national:

  • Unde e Dosarul Privatizării Petrom? Unde e Dosarul concesionării resurselor naturale (resurse concesionate pe doar 3,5% din 100%) al Petrolului Românesc și a 50% din gaze? A disparut?
  • Unde e Dosarul EADS? A disparut?
  • Unde e dosarul Apa Nova? Unde e dosarul “privatizarii” apei romanesti, pe care, din cauza ca domniile voastre ati tainut firma franceza Apa Nova, romanii sunt nevoiti sa plateasca apa ROMANEASCA furnizata de catre “PENALA” companie frantuzeasca la un pret de peste 50 de ori mai mare decat era pretul ei corect! Unde e dosarul Apa Nova? A disparut si el?
  • Unde este dosarul Enel? Unde e dosarul italienilor de la Enel, care fura direct pe factura un procent de 80% din cetatenii Romaniei? A disparut, nu-i asa?
  • Unde e Dosarul cu inculparea Firmei Microsoft? Există un Dosar “Microsoft” în care s-a dat mită 400 de milioane de euro, şi totuşi în dosar nu apare firma americană “Microsoft” – cea care A PRIMIT MITA…
  • Unde este dosarul Volkswagen? Aceasta companie a escrocat, cu softul ce raporta emisii falsificate, milioane de romani dar si Statul! In SUA, FBI-ul a arestat directorii companiei Volkswagen, și justiția i-a pus să plăteasca MILIARDE DE DOLARI. Unde e Dosarul germanilor de la Volkswagen? Tainuit si el in laboratoarele DNA!
  • Unde e dosarul licentelor date catre Gold Corporation, unde e Dosarul canadienilor de la Gold Corporation și a celor dinaintea lor, care au obținut licențe ILEGALE?
  • Unde este dosarul Mechel? Unde e Dosarul rușilor de la Mechel și a firmelor lor din Elveția? De ce DNA nu a acceptat ajutorul Procuraturii Generale din Federatia Rusa, care a dorit sa ajute DNA-ul romanesc sa cerceteze oligarhii rusi de la Mechel, avand in vedere ca acestia erau dati in urmarire generala in Federatia Rusa din cauza unor alte infractiuni economice capitale? DNA a tainuit infractorii rusi, aducand PREJUDICII CHIAR RUSIEI!
  • Unde e dosarul Bechtel? Autostrada nu exista nici acum dar miliardele s-au platit. Unde e dosarul americanilor de la Bechtel și al complicilor lor din guvernele Romaniei? A disparut si acest dosar, bine ascuns chiar de catre voi, cei care conduceti DNA, DIICOT si Parchetul General!
  • Unde sunt dosarele penale ale americanilor de la Exxon, rusilor de la Gazprom, austriecilor de la OMV?
  • UNDE sunt dosarele israelienilor care au intrat ilegal in posesia a peste 40% din terenurile agricole ale Romaniei? Unde sunt, de asemenea, dosarele taierilor ilegale de paduri romanesti?
  • Unde sunt dosarele penale ale privatizarilor ilegale ale Electrica, Hidroelectrica, Nuclear Electrica, Transgaz, Romgaz, Portul Constanța, Aeroporturi?
  • Unde este dosarul penal si unde este cercetarea penala in ceea ce il priveste pe numitul Isarescu Mugur, pentru fraudele bancare si infractiunile de megafalsificari ale monedei nationale, vinderea ilegala si la pret subevaluat a sediului central al BCR, furtul rezervei de aur a Romaniei, impunerea unor indici bancari neconformi cu legea, complicitate la genocidul bancar savarsit de catre bancile cu capital strain asupra cetatenilor Romaniei, distrugerea premeditata a bancilor cu capital suta la suta romanesc, vinderea stantei pentru aurul exploatat si extras din muntii Romaniei, falsificarea rapoartelor anuale ale BNR, vinderea activelor BNR catre terti, introducerea in actionariatul BNR a unor entitati private ale caror identitate refuza sa o dezvaluie, distrugerea Bancii Nationale a Romaniei prin faptul ca Statul Roman, dupa cum arata insusi site-ul oficial al BNR, este proprietar pe propria lui banca nationala in procent de doar 12%, ca sa nu mai spun despre faptul ca a distrus moneda nationala in favoarea monezii utopice numita “euro”, sau ca, printr-un act semnat de el in ianuarie 1990, a schimbat in mod ilegal si nejustificat paritatea leu-dolar!

Acestea sunt doar 10% din marile acte de CORUPTIE, dar sunt cele mai importante pentru ca, prin ele, poporul roman a fost deposedat, exact cu complicitatea domniilor-voastre, doamna de la DNA, si domnule de la DIICOT, si domnule de la Parchetul General, de averea si de proprietatile lui. Domniile-voastre care ati ascuns in sertare, “contra cost?”, toate aceste dosare, le-ati musamalizat, le-ati tainuit, iar tainuirea ESTE INFRACTIUNE, prin urmare cei mai mari “penali” nu sunt cei carora     le-ati fabricat dosare, ci sunteti CHIAR VOI! Prin musamalizarea numai si a dosarelor expuse mai sus, doamna Kovesi, domnule Lazar, domnule Horodniceanu, ati contribuit din plin la savarsirea, premeditata si in forma continuata, a unei infractiuni capitale: cea de sabotare a economiei romanesti, de incalcare a Sigurantei Nationale a Romaniei, de distrugere a bunastarii cetatenilor Romaniei, si va acuz de complicitate, in defavoarea Statului si a poporului roman, cu infractori internationali (francezi, austrieci, rusi, americani, germani, olandezi) ale caror interese, in Romania, le-ati reprezentat! In incheiere, doamna Kovesi Laura Codruta, va solicit sa dati un Comunicat de Presa in care sa recunoasteti CINE era sefa DIICOT Sibiu in anul 2000 cand s-a musamalizat traficul international cu copii al inculpatilor Iohannis Klaus Werner si Iohannis Carmen, precum sa va asumati, doamna, semnatura pe care ati asezat-o, intr-un total dispret fata de victimele contrabandei cu minori, pe Rezolutia din data de 3 august 2000, Rezolutie de Neincepere a Urmaririi Penale in dosarul 423/P/2000 privind adoptiile internationale ilegale! (Sef Departament Anchete -Raisa Ekaterina Ivatenko).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here