EXCLUSIV/NOI CAZURI SF LA POLITIA LOCALA PLOIESTI/ Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul

0
1636

Gasca din actuala conducere a Politiei Locale Ploiesti se crede deasupra legii si/sau “toata lumea e proasta”, numai ei sunt “inteligenti”.

Se minte in hartii oficiale (chiar si catre parchete) dar, in aceasta institutie se acceseaza ilegal baza de date si dosarele profesionale pentru interes propiu si/sau de grup, uzandu-se de datele personale ale angajatilor si/sau ale tertilor.

Asa au accesat si au obtinut ilegal datele personale ale directorului general al ziarului nostru, fapt reconoscut chiar printr-o adresa oficiala de raspuns.

 

 

Raspuns solicitari Incisiv de Prahova

De notorietate este si accesarea ilegala a datelor personale ale liderului de sindicat PRO LEX, Daniel Florea, tot din dosarul profesional al acestuia.

In acest sens exista o stenograma publicata de catre Incisiv de Prahova unde, la pagina pagina 3 din Nota de redare, GHEORGHE CARMEN afirma fara echivoc ca a cerut de la „personal” – Serviciul juridic, resurse umane si proceduri, sef MOCANU GABRIELA ISABELA – dosarele personale cu datele unor functionari publici din politia locala, la solicitarea lui Negulescu. Asa se procedeaza si in prezent la nivelul institutiei de catre directorul interimar, Adrian Vaida, directorul general adjunct, Pitariu Paula si de aceeasi sefa de personal, Mocanu Isabela care a obtinut postul prin frauda si mita.

Ultimul caz este al politistei hartuita de Adrian Vaida. Ultimul mediatizat de catre noi (sunt mai multe cazuri si politistii locali vor depune marturie in dosarul penal deschis pe aceasta problema).

Chiar daca datele personale ale acesteia au fost utilizate si obtinute ilegal din dosarul profesional, onor conducere ii raspunde prin adresa nr 142 din data de 23.02.2018, faptul ca, “avand in vedere cererea dumneavoastra nr 142/25.01.2018, va informam ca nu a fost accesata Baza de date a institutiei si nici dosarul professional”.
Tupeul si nesimtirea acestora nu au limite. Probabil vor spune la organele de urmarire penala ca au obtinut datele personale din zona crepusculara si/sau utilizand practicile VooDoo, o vor declara intr-o adresa pe care o vor semna si stamplia crezand si sperand ca vor scapa de raspunderea penala care ii incumba.

Cu toate ca aceasta clica a fost introdusa in Comisia de Disciplina (pentru alte fapte ce nu tin de domeniul penalului), se continua bataia de joc si fabricarea de probe cu un continut fals.

Mai nou, Vai(de)el, satul ca doar penala “el comandante” (aia care cica e suspendata, fiind trimisa in judecata pentru fapte de coruptie si primeste in prezent salariu’ de la Politia Locala Ploiesti)  isi elimina toti dusmanii, a trecut la un atac final doar in capsorul lui de artilerist. Am mai devoalat ca sufera cu mansarda, rau de tot. Amorezul refuzat de subalterne (si nu numai, sac!), indragostit de condica de prezenta incearca sa introduca ilegal in Comisia de nebuni, pardon, de Disciplina (comisia aia care judeca depa HCL-uri ale spitalului Voila din Campina), mai multi dusmani. Va urma un val “marisor” introdus in aceasta comisie ilegala, trofeul fiind dusmanul de clasa al junelui Vaida, chiar liderul Pro Lex din cadrul Politiei Locale Ploiesti, Daniel Florea.

Mare este grădina Ta, Doamne, poarta deschisă şi proştii sar gardul. (Cerasela N.).

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here