EXPLOZIV/„Viesparul” din MAI si chestorul Marius Voicu/Carmen Dan, prinsa intre Godina si Sabbagh!

0
803

Atat de multa incredere are Carmen Dan in propriii oameni de la Ministerul de Interne incat, prietenii stiu foarte bine de cine sfatuita, este pe cale sa aduca un „starlet” de televiziune pentru a-i repara imaginea, onoarea sau alte eventuale puncte slabe ale activitatii ministeriale. Si asta in conditiile in care are totusi in subordine profesonisti care au reusit, cu greu, sa asigure un echilibru greu de gasit pe alte „fronturi” ale „viesparului” din MAI.

Si atunci cand „sursele” au grija sa se scape mai ceva ca alcoolicii prin boscheti ca ministrul de Interne isi va trage un consilier de imagine, cel putin te gandesti ca, iata, cineva a sfatuit-o pe Carmen Dan ca este mai bine sa-si tina dusmanii aproape si dupa ce a cochetat cu „mascatii”, aprigul feisbucist Marian Godina va ajunge la varful sistemului pe care il critica atata. Dar nu, se pare ca alesul este Cristian Sabbagh! Adica  jurnalistul care apare nu doar la televizor, dar si ca martor in procese dintre colegi de-ai sai de breasla si politisti din tot felul de „fratii”, ofuscati de campaniile de dezvaluri ale mass-media. Insa ca martor ai celor din urma, asa, din pura „colegialitate”….

Externalizeaza MAI

Si daca s-ar mai confirma si stirea ca ditamai conducerea Ministerului de Interne a ajuns sa poarte reprize de negocieri cu conducerea unui post de televiziune pentru transferul unui jurnalist pentru a se gasi o solutie pentru „detasarea” acestuia pe o perioada determinata la MAI, chiar ne putem astepta la externalizarea multor altor sectoare miniseriale. Insa aproape ca nici nu mai conteaza daca detasarea lui Sabbagh „inapoi” la Interne va fi deturnata ca un „fake news” sau nu, din moment ce conducerea MAI are astfel de prioritati absolute, in loc sa analizeze raportul, ca sa dam un singur exemplu, inaintat de Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri privind infiintarea unei structuri anti-pedofilie la nivelul Capitalei. Raport respins de chiar chestorul Marius Voicu, cel care, aflat in plina cercetare disciplinara, face turnee prin Transilvania pentru a i se prezenta onorul la sedintelel de bilant…(Catalin Tache).

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here