EXCLUSIV/TEAPA FNI – BATJOCORIREA POPORULUI DE CATRE STATUL MAFIOT (Episodul IV)

0
1168

Motto: “Exista o categorie speciala de surzi: aceia care nu vor sa auda decat ce spun ei”

Nu era de ajuns ca banii jefuiti de la circa 20.000 de romani au fost impartiti intre SOV si sefi corupti din SRI, nu era de ajuns ca Boc si Ponta, prin hotarari de guvern si ordonante de urgenta, au contribuit la impiedicarea pagubitilor FNI sa-si recupereze banii, in prezent intra in actiunea infractionala si institutia care era obligata sa le dea banii pagubitilor inca de acum 8 ani! AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI (A.A.A.S) toaca acum nervii pagubitilor FNI mai abitir decat le-au tocat Vantu-Coldea banii. Si nu doar ca batjocoreste poporul roman, pe banii lui, ci si isi permite sa sfideze o sentinta judecatoreasca, definitiva, irevocabila si EXECUTORIE. Caz de puscarie, scrie in Codul Penal al Romaniei. Dar cine mai respecta Codul Penal? Mafia statala?

Conform Sentintei penale nr. 423/2007, pronuntata de Tribunalul  Bucuresti, sentinta definitiva si executorie din anul  2009, pagubitii  FNI-ului ar fi trebuit sa fie, de indata, despagubiti. Dupa ani de tergiversari si bete in roate, in 2011 si Curtea de Apel Bucuresti si ICCJ au dat castig de cauza pagubitilor FNI, acestia fiind indreptatiti la restituirea sumelor de bani investite la F.N.I. S-a demarat, asadar, procedura de executare silita impotriva debitoarei AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI (A.A.A.S).

A.A.A.S refuza insa, cu tupeu inimaginabil, sa se supuna unei hotarari judecatoresti! Toate guvernele (BOC, PONTA, UNGUREANU, CIOLOS, GRINDEANU, TUDOSE), la sutele de petitii pe care cei 20.000 mii de pagubiti ai FNI le-au adresat, au raspuns, invariabil, astfel: “Petitia dumneavoastra a fost inaintata spre competenta solutionare catre A.A.A.S!” NAUCITOR RASPUNS, avand in vedere faptul acesti oameni au cerut sprijinul institutiilor statului TOCMAI impotriva  abuzurilor savarsite de catre A.A.A.S!

Pagubitii s-au vazut nevoiti, asadar, sa se adreseze din nou AAAS. Ce le-a raspuns AAAS? Vedeti in fotografia alaturata! Este de neacceptat ca o institutie gvernamentala sa isi permita un asemenea raspuns. Incompetenta? Poate! Rea-vointa? Posibil! Complicitate la jefuirea in continuare a pagubitilor? Cu certitudine, din moment ce AAAS isi permite sa stearga pe jos cu instanta suprema din Romania si sa refuze sa puna in aplicare o hotarare judecatoreasca definitiva si EXECUTORIE!

Iata ce raspund sefii institutiei: “La data  prezentei, AAAS  este in imposibilitatea  de a face plati voluntare de alta natura decat cele  prevazute de art.1  alin.(2) din  OG  nr. 22/2002 „privind executarea obligatiilor de plata ale institutiilor publice,  stabilite prin titluri executorii”. Pai exact aceste “plati voluntare prevazute in OUG”-ul amintit ESTE OBLIGATA sa le faca AAAS! Pentru ca SUNT STABILITE PRIN TITLURI EXECUTORII!

In timp ce AAAS se joaca cu nervii, rabdarea si vietile pagubitilor FNI, incalcand flagrant si repetat legea, si batojocorind cetatenii Romaniei, DNA zice ca lupta cu “coruptia” dar nu ne e clar, inca, in care tara, caci se pare ca la AAAS niciun procuror DNA nu-si baga nasul. O fi din cauza ca DNA nu se amesteca niciodata in afacerile SRI-ului decat doar ca sa le protejeze.

VA URMA!

(Raisa Ekaterina Ivatenko)

Articolul EXCLUSIV/TEAPA FNI – BATJOCORIREA POPORULUI DE CATRE STATUL MAFIOT (Episodul IV) apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here