EXPLOZIV/Fostul sef al departamentului central de analiză al SRI, Ionel Niţu a “PREZIS” victoria lui Iohannis cu jumatate de an inainte

0
1182

In cadrul emisiunii Nasul, cu Radu Moraru, din data de 05,03,2018, am facut o afirmatie care se regasea intr-un interviu descris mai jos de catre Aurelian Popa, un prieten al emisiunii Secretele Sistemului, precizeaza pe pagina sa de socializare, Mr ® SRI, Daniel Florea.

“BURSA 14.04.2014 – Fostul sef al departamentului central de analiză al SRI, Ionel Niţu a “PREZIS” victoria lui Iohannis cu jumatate de an inainte CAND NIMENI nu ar fi dat 2 bani pe Ioha.

Cine este Ionel Nitu?
Cum cine!
Finu’ lu’ Florian COLDEA!

Ati inteles?

Reporter: Va demisiona Crin Antonescu dacă PNL va obţine sub 20% la europarlamentare?
Ionel Niţu: Cred că va demisiona şi, dacă nu va demisiona, tot nu cred că ar candida la prezidenţiale. Aceasta este părerea mea de mai bine de un an de zile. Domnul Antonescu are rolul chibiţului pe această tablă de şah. Comentează de pe margine, nu intră în joc, nu vrea să guverneze.

Reporter: Se spune că Antonescu se pregăteşte să candideze cu Klaus Iohannis premier.
Ionel Niţu: S-a şi anunţat acest tandem, dar părerea mea este că Antonescu va fi înlocuit de Iohannis. Nu exclud, deşi este puţin probabilă, întoarcerea dlui Tăriceanu şi chiar a dlui Meleşcanu.

Reporter: Are Klaus Iohannis vreo şansă?
Ionel Niţu: Da, dinspre dreapta, la ora actuală, cel mai redutabil candidat pare Klaus Iohannis, deşi, paradoxal, este cel mai puţin vocal.

[…]

Reporter: Care credeţi că este cel mai plauzibil scenariu pentru prezidenţiale?
Ionel Niţu: E mult mai complicat decât pare. Lucrez la un cadru metodologic în acest sens. Foarte simplist, acum, pare că îi vom avea pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis în turul doi. La fel de bine poate să ajungă în turul final dl Antonescu contra dlui Tăriceanu sau dl Oprescu contra dlui Ungureanu. Stânga va alege acel candidat care are cele mai mari şanse în faţa contracandidatului dreptei”. (Cutov Ina).

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here