Cel mai bun prieten al omului

0
1191

Nu degeaba de-a lungul vremurilor cainele s-a consacrat cel mai bun prieten al omului.

Acelasi lucru il pot spune si eu despre cainele meu, Blackie, un bison maltez foarte temperamental dar extrem de loial. Blackie este un caine energic care adora sa fie in centrul atentie.

Desi corporatura nu este impunatoare, prin caracterul lui se face respectat chiar si de cainii mai mari prin parc.

Bunastarea lui Blackie consta, in timpul pe care il dedic zilnic dar si prin hrana de calitate, achizitionata de la Animax.ro.

Magazinul online Animax.ro, are produse dedicate animalelor de companie fie ele din rasa canina sau felina, acestia sunt mereu pregatiti cu hrana speciala, accesorii sau recompese pentru prietenii nostri patrupezi.

Blackie prefera hrana uscata Prins ProCare Diet, deoarece este indicata pentru un caine foarte activ. Avantajul de a cumpara hrana uscata de la Animax.ro, este ca toate produsele sunt 100% naturale, fara conservanti sau coloranti ce pot pune viata animalelor in pericol.

De asemena, in hrana sunt adaugata vitamine pentru a reduce stresul, acestea vor ajuta la dezvoltatea corecta a oaselor si a dintilor.Blanita cainelui va fii mai luciaosa si mai moale ca niciodata.

Desigur lista nu se opreste aici. Din cand in cand, imi place sa imi rasfat catelul cu recompesele de la Purina Adventuros Stick, gustarele inspirate din aromele pe care le-ar gasii in natura.

Aceste gustari sunt facute sa imite oasele dar diferenta este, ca aceste recompense, sunt o sura de proteina pura pentru bunastarea caninului.

Recoamand acest site tuturor iubitorilor de animale, deoarece veti gasi absolut tot ce aveti nevoie, pentru a asigura o crestere sanatoasa a companionului patruped.

Magazinul Animax, are produse de foarte buna calitate iar catelusul vostru, cu siguranta va aprecia hrana speciala, jucariile si recompensele pe care magazinul le pune la dispozitie.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here