Care este avantajul folosirii branturilor pentru pantofi?

0
1846

Intr-o lume atat de agitata si in continua miscare, este aproape imposibil sa nu ajungem sa ne plangem de dureri de picioare, de calcai sau de articulatii, inclusiv o pozitie a corpului incorecta. Desi pare aproape imposibil, nu cu mult timp in urma au aparut pe piata acele branturi scholl, care au capacitatea de a rezolva cea mai mare problema legata de durerile de picioare.

Branturile sunt de fapt niste talpici care se pun in interiorul incaltamintei si astfel apare o protectie intre picior si talpa pantofului. In acest mod apare posibilitatea de a oferi confort total picioarelor tale in timpul mersului, dar de asemenea ajuta si la amortizarea socurilor si la reducerea presiunii care  apare in timpul mersului.

Datorita faptului ca petrecem atat de mult timp mergand si alergand de colo-colo, o data cu trecerea timpului incepe sa fie din ce in ce mai dificila sustinerea intregului corp, de aceea este nevoie de putin ajutor. De asemenea, branturile Scholl sunt foarte eficiente si in timpul activitatilor sportive, mai ales atunci cand alergi, deoarece sunt capabile sa ofere elasticitatea necesara pentru a reduce presiunea aparuta.

Branturile au de asemenea si alte beneficii, printre care: indepartarea eficienta a mirosului urat al picioarelor, pot absorbi umiditatea si crea un mediu curat si uscat pentru picioare, eliminand astfel riscul de a dezvolta orice fel de infectii.
De cele mai multe ori, problemele datorate incaltamintei neadecvate apar din copilarie si datorita acestui lucru, branturile au posibilitatea de a fi adaptate si copiilor in cazul in care se considera ca este necesara purtarea lor. Desi cei mai multi dintre cei ce le folosesc sunt varstnicii, orice om este indemnat sa le foloseasca si sa se bucure de efectele si beneficiile pe care le aduc.

Totusi, femeile sunt cele mai indemnate sa poarte aceste branturi, deoarece prin purtarea pantofilor cu toc se pune cea mai mare presiune asupra articulatiilor si a genunchilor si de asemenea, modifica pozitia corplui, ceea ce poate cauza dureri de spate. De aceea le este recomandat sa poarte branturi silicon, pentru ca acestea au capacitatea de a distribui presiunea uniform in timpul mersului si de a mentine piciorul intr-o pozitie cat mai sanatoasa si naturala.

Branturile sunt recomandate a fi schimbate atunci cand prezinta primele semne de uzura sau o data la fiecare jumatate de an si trebuie taiate de-a lungul conturului pentru a ajunge la marimea potrivita sau merg decupate dupa dimensiunile vechilor branturi pantofi.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here