Ceas barbatesc Guess CALIBER W0864G2

0
1520

Noua colectie a brandului Guess este intitulata CALIBER si are in componenta sa un nou model de ceas barbatesc, și anume, noul ceas barbatesc Guess CALIBER W0864G2.

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluluri casual, fashion si sport. Compania Guess are un brand ce se bucura de o campanie de promovare la nivel international, prin intermediul campaniilor intense de publicitate.

Noul ceas Guess CALIBER W0864G2 este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru ale sale produse utile.

Ceasurile lansate de brandul sector sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama  , produse ce apartin mixului de stiluri de stiluluri casual, fashion si sport.

Forma carcasei ceasului Guess CALIBER W0864G2 este rotund, culoarea carcasei este rosegold, cadranul ceasului este constituit din materialul otel inoxidabil, mecanismul acestui ceas este quartz, are baterie incorporata iar display-ul ceasului este unul digital. Geamul ceasului este presat, iar cristalul din care este constituit ceasul este cristal mineral.

 

Cadranul ceasului este negru, carcasa ceasului masoara 45 mm in latime, iar in inaltime 45 mm, grosimea este de 12.8 mm, odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani. Mecanismul ceasului este Quartz, carcasa ceasului  are culoarea rose gold, este compusa din otel inoxidabi si are o rezistenta atmosferica de 10 ATM.

Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism Quartz este o situatie idilica, de departe, datorita beneficiilor pe care acest tip de mecanism le ofera.

Aceasta gama larga de ceasuri  are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual/ sport, un ceas destinat acelor barbati care adopta un stil vestimentar normal spre sportiv.

Bratara ceasului Guess CALIBER W0864G2 este din materialul silicon, bratara are culoarea neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame simple, lungimea bratarii ceasului este de 197 de mm in lungime, iar in latime acesta masoara 24 mm, ceasul mai are incorporate functii precum afisaj 24h, afisaj Ora, afisaj Minute si afisaj Secunde.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here