Intra in vara cu dreptul alaturi de artistii favoriti

0
960

Pe final de primavara, Arenele Romana gazduiesc anul acesta prima editie a festivalului”Old Blacks, Rock & More” in data de 25 mai. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, la pretul de 65 de lei.

Printre principalii invitati se afla trupe de renume care au facut si fac istorie in industria muzicii bune din Romania, trupe care razbesc si ne arata ca inca se poate si la noi in tara sa avem muzica de calitate.

Vita de Vie, probabil cea mai iubita trupa alternativa o sa fie prezenta in cadrul acestui festival, trupa care ne-a cucerit cu versurile pline de emotii de tot felul, timp de 20 de ani.

O alta trupa de renume in industria rock-ului care o sa fie prezenta si gata la datorie, este Trooper care si ei de multi ani incoace fac senzatie prin muzica buna si profesionalism

Cei care au reusit sa reinventeze folclorul si l-au combinat in cel mai frumos mod posibil cu muzica underground o sa fie si ei prezenti pe scena Old Blacks, Rock & More. Da te-ai prins, este vorba de Subcarpati si vor veni sa faca atmosfera la cel mai inalrt nivel.

Bineinteles nu in ultimul rand, veteranii muzicii rock de calitate ai Romaniei, Iris alaturi de Cristi Minculescu vor fi acolo pentru a depana amintiri prin cele mai iubite si indragite piese ale lor, ca doar au de unde alege.

Cu mic si cu mare va asteptam la ”Old Blacks, Rock & More”, festival maraton care va dura mai bine de 7 ore iar pe langa trupele consacrate prezentate anterior, acest festival isi deschide usile si pentru cateva trupe talentate care sunt la inceput de drum si care si-au meritat locul in deschiderea festivalului.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here