4 dintre cele mai apreciate aparate din oferta Ronexprim

0
1099

De peste 25 de ani, Ronexprim furnizeaza unele dintre cele mai performante si eficiente instrumente de masura si control, care ii ajuta pe specialistii din domeniile electrice si electronice in munca lor de zi cu zi.

Iata in continuare care sunt cele mai apreciate si utilizate aparate de masura din oferta Ronexprim:

1. Multimetre digitale

Multimetrele digitale din oferta Ronexprim provin de la Fluke, unul dintre cei mai renumiti producatori la nivel mondial. Cu ajutorul acestor aparate extrem de complexe si utile, inginerii pot masura frecventa, capacitatea si continuitatea, dar pot testa si tranzistorii. In plus, prin intermediul aplicatiei Fluke Connect, multimetrele pot trimite rapid datele catre echipa tehnica, pentru rezolvarea rapida a oricarei defectiuni.

2. Camere de termoviziune

Cu ajutorul camerelor de termoviziune de la Ronexprim, poti efectua cele mai eficiente si exacte masuratori, datorita lentilelor de 180 de grade, prin care poti vedea perfect si poti studia in amanunt imaginile. In plus, prin intermediul optiunii SuperResolution, obtii informatii mult mai precise despre imagini si valorile temperaturilor. Alte beneficii ale acestor instrumente de masura sunt:

– aplicatia Fluke Connect, care permite transferul rapid si sigur al datelor obtinute catre smartphone-urile colegilor, pentru o coordonare mai buna a intregii echipe de depanare;

– focalizare inovatoare, digitala sau manuala, in functie de nevoi;

– ecran tactil de mari dimensiuni, care permite navigarea, capturarea si analizarea mai rapida a imaginilor.

3. Analizoare de energie

Analizoarele de energie de la Ronexprim sunt ideale pentru specialistii din domeniile electrice si electronice, deoarece le ofera un real sprijin in evaluarea functionalitatii aparaturii in parametri optimi. Aceste instrumente de masura produse de Fluke se remarca prin rapiditatea cu care se obtin informatiile, dar si prin functiile moderne:

– afisaj mare, LCD, cu luminozitate reglabila;

– memorie interna mare, de la 8 GB la 32 GB;

– afisare sub forma de grafice, tabele, unde etc;

– interfete USB si sincronizare USB.

4. Termometre

Termometrele din oferta Ronexprim sunt unele dintre cele mai performante instrumente de masura de contact, imbinand utilitatea cu precizia de laborator, intr-un dispozitiv care nu cantareste mai mult de 100 de grame. Cu ajutorul acestora, vei obtine masuratori exacte ale temperaturii si frecventei reale, pe care le vei putea transmite colegilor, tot prin intermediul aplicatiei Fluke Connect.

Totodata, aceste dispozitive au o gama larga de masurare, atat in grade Celsius, cat si Fahrenheit si Kelvin, pentru maximizarea preciziei totale. De asemenea, functia Offset permite compensarea erorilor de masurare. In plus, aceste termometre sunt rezistente la praf, apa si socuri.

Pe langa cea mai moderna si performanta aparatura de masura din lume, Ronexprim iti pune la dispozitie garantii extinse pentru toate produsele – de la 2 ani la garantie pe viata, dar si servicii de consultanta.

Deoarece compania nu face niciodata rabat de la calitatea instrumentelor de masura oferite, majoritatea romanilor care lucreaza in domeniile electric, electronic, industrial sau al automatizarilor aleg Ronexprim drept prima varianta de furnizor, de la care cumpara cu incredere produsele necesare activitatii lor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here