Despre transgenderism sau confuzia sexuală care capătă noi forme agresive de exprimare

0
818

Lunile mai și iunie sunt cunoscute ca fiind parte a sezonului paradelor gay în Europa, America cât și în alte țări de pe tot cuprinsul acestui glob pământesc. Din nou, străzile și bulevardele marilor orașe ale lumii vor fi inundate de către homosexualii și prietenii lor.Confuzia sexuală va fi sărbătorită cu nerușinare și în România pe data de 20 mai, fără ca nimeni să atenționeze că de fapt confuzia sexuală este un obiectiv urmărit în mod cu totul voit de către acționarii și corporațiile gigantice în căutare de profit.

Definiții și istoric

Transgen (uneori transgender sau transgeneritate) este un termen-umbrelă sub care se adună diferite varietăți ale identității de gen. În această categorie intră acele persoane care nu se simt confortabil într-un anumit gen sau care nu corespund, prin imagine sau comportament, normelor asociate unui anumit gen: travestițitranssexualipersoane intersex, bărbații efeminați, femeile cu aspect masculin etc

O persoană transgen este o persoană care are o identitate de gen diferită sau care își exprimă identitatea de gen în mod diferit față de identitatea de gen care i-a fost atribuită la naștere. O persoană transgen poate alege să își exprime identitatea de gen în diferite moduri. Pentru o modificare fizică permanentă se poate apela la o intervenție chirurgicală sau la un tratament hormonal. Acest proces poate dura mai mulți ani și nu implică întotdeauna o redefinire completă a genului („schimbarea de sex”). Identitatea de gen poate fi exprimată și prin articolele vestimentare și cosmetice (aspect cunoscut sub denumirea de „cross-dressing” sau „travestire”).

Opusul termenului transgen este cisgen, referindu-se la persoanele a căror identitate de gen și sex biologic coincid (majoritatea populației este cisgen).

În mod cu totul eronat, persoanele transgen sunt supuse discriminării, de multe ori la scară mai mare decât lesbienelehomosexualii și bisexualii, în special în domeniul ocupării forței de muncă. Persoanele transgen care își recunosc identitatea de gen la locul de muncă nu riscă nimic și nu sunt deloc așa cum se lasă de înțeles că ar fi hărțuite de colegii lor și ar fi nevoite să își schimbe locul de muncă.

Încă din 2009, legislația UE împotriva discriminării interzice discriminarea sexuală la locul de muncă. După cum a constatat Curtea Europeană de Justiție, o persoană transgen care a suferit o discriminare este protejată prin interzicerea discriminării sexuale, dacă a recurs sau recurge la o redefinire completă a genului. Totuși, a rămas încă neclar dacă alte persoane transgen (care nu au apelat sau nu sunt în curs de a apela la o intervenție chirurgicală) ar avea același tratament.

Despre…revoluția transgender

Revolutia transgender (sau homosexuală) a triumfat în câteva decenii, dar revoluția trangender se pare că va triumfa într-o perioadă și mai scurtă de timp. Acum zece ani rar se discuta ori se scria despre transgenderism. Administrația Barack Obama l-a adus în prim plan și a alocat sume enorme pentru studii care urmăreau normalizarea lui si pentru o serie de politici cu același obiectiv.

Să ne aducem aminte de anul 2014 care a fost, în cuvintele publicației americane Time, anul de cotitură .În luna mai, Concita, „femeia” cu barbă, a primit, după cum ne amintim, premiul suprem la Eurovision, iar în vara aceluiași an publicația Time a pus pe prima pagina poza lui LaVerne Cox, un fost sportiv transformat în femeie, dedicând mai întreaga ediție „feței umane” a mișcării trans. Articolul integral  îl puteți lectura aici

Acum doi ani influenta publicație globală National Geographic a făcut la fel.

Subiect tabu sau …un subiect capcană

Transgenderismul este o simptomă a „confuziei sexuale” a generaţiei contemporane. Persoanele transgender suferă de „boala prezumţiei”, aşa cum suferă multe persoane care „presupun” că ceea ce au primit din partea naturii nu li se potriveşte. Se uită în oglindă şi văd o fiinţă umană urâtă, care nu corespunde naturii. Statisticile arată că transgenderismul este o stare tranzitorie. Până în 80% dintre copiii ori adolescenţii care afirmă că „suferă” de confuzie sexuală, îşi revin la normal. Ceilalţi 20% rămân încă un mister pentru psihologi. În concluzie, persoanele care doresc să-şi schimbe sexul trebuie convinse să nu o facă. La urma urmelor, spune el, o schimbare de sex este o imposibilitate biologică. Bărbaţii care îşi schimbă sexul în femei nu devin femei, ci bărbaţi feminizaţi, iar femeile femei masculinizate. O astfel de confuzie, zice el, nu poate fi premisa acordării de drepturi civile unei întregi clase de oameni care doresc să fie diferiţi doar de dragul de a fi diferiţi.

Un subiect tabu, însă, e dacă și cine finanțează transgenderismul. Subiectul acesta a fost adus în prim plan în februarie anul acesta, atunci când publicația americană online The Federalist a publicat Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology(„Cine sunt barbatii care institutionalizeaza ideologia transgender”?) Articolul integral  îl puteți lectura aici

Autoarea articolului nu e nici pe de parte o persoană de dreapta, religioasă ori conservatoare. Dimpotrivă, a fost foarte activă în mișcarea ecologică unde s-a intersectat cu o mulțime de persoane transgender. Totul a decurs bine până când și-a dat seama, din discuțiile ei cu activiștii transgender. De fapt, transgenderismul este o confuzie sexuală își are originea în mintea omului și e promovată în mod deliberat de persoane și corporații cu interese financiare în menținerea, nu vindecarea, confuziei sexuale.

Când a început să-și exprime suspiciunile, a fost exclusă din mișcarea ecologică iar apoi și-a dedicat câțiva ani studiului relației dintre ideologia transgenderistă și corporațiile și persoanele influente care au de câștigat de pe urma promovării confuziei sexuale.

Asaltul ideologic și drepturile omului
Transgenderism-ul a ajuns să fie promovat asemenea unei probleme medicale care necesită tratament, terapie, medicamente și interventii chirurgicale. Ca atare, dreptul și accesul la îngrijirea medicală pentru membrii societății impune și accesul la tratement, terapie și intervenții chirurgicale specifice persoanelor transgender. Vrând-nevrând, cu această ocazie se impune un nou vocabular privind drepturile persoanelor transgender.
Privind retrospectiv,în urmă cu zece ani, homosexualii care doreau să se casatoreasca făceau aluzie la „diversitatea de familie” și „egalitatea între familii”. În actualitate,se tot vorbește despre „diversitatea corporală” („bodily diversity”) și dreptul la o identitate de gen aleasă de fiecare persoană („gender identity”).Vocabularul are acea capacitate de a se schimba iar  tot el schimbă și modul de a gândi.
Confruntarea cu o „expansiune a pietei de schimbare a trupului uman” („expanding markets for changing the human body”). a generat modificarea organelor genitale umane care fac parte dintr-o piață și mai mare de modificare a corpului uman.
 La nivel ideologic confuzia sexuală e justificată ca și drept al omului. S-au inventat anumiți termeni noi care sunt promovați în legislații și tribunale. JB Pritzker si sotia lui au donat 100 de milioane de dolari Facultatii de Drept de la Universitatea Northwestern pentru promovarea drepturilor persoanelor transgender. Ei privesc confuzia sexuala ca pe o chestiune de „dreptate sociala” si un „drept al omului.
Rolul presei
Presa are un rol de a amplifica și de a propaga acest fenomen. Cu alte cuvinte, un mare procent din consorțiile, publicațiile și platformele media iau parte la această propagandă homosexuală ce se dorește a fi „un partener neutru.” Din nefericire,ca de fiecare dată, media va exagera numărul participanților, și se va spune „că homosexualii sunt victime ale discriminării, iar discriminarea și violența împotriva homosexualilor sunt acțiuni zilnice perpetuate de restul lumii. „
Grupuri de oameni îmbrăcați în culori stridente vor scanda și vor avea tupeul de a solicita „căsătorii” între persoane de același sex, de a scanda și a cere dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sânge, de a fi reprezentați în Parlament, ân ierarhiile bisericești, de a li se recunoaște „contribuția” la societate, ori de a discrimina împotriva celor care nu sunt de acord cu ei.
Îmbrăcati mai mult sau mai putin decent, vor afișa un anumit fel de vulgaritate, de gesturi anormale,obscene,se vor săruta în stradă,vor țipa și vor clama prin toate acestea „să transmită un mesaj al confidenței, veseliei și fericiri,” în cel mai autentic stil politically corectness.
Cine îi manevrează și îi întărâtă pe aceștia?
Toată avceastă înșelătorie, toată această mașinărie infernală ce propagă cu nerușinare „drepturile homosexualilor ” este finanțată în ascuns de majoritatea corporațiilor globale cât și de unii semeni extrem de bogați care au transformat confuzia sexuală într-o autentică și profitabilă industrie care le asigură profituri impresionante. Goana după a acumula profit a generat și ideologia confuziei sexuale -cunoscută în termeni de specialitate ca fiind ideologia de gen. Mai mult decât atât, ideologi bine plătiți de aceste corporații dar și factori de decizie care stau în spatele confuzie sexuale au și reclamă accesul totoal la marile publicații și la instituțiile globale prin care promovează cu obstinație această confuzie sexuală.
Câteva noțiuni despre transgenderism
 
 Pentru exemplifica toate aceste elemente, am recurs la argumentul discutat aprins în multe cercuri sociale și nominalizat a fi  transgenderismul, cunoscut și sub numele de disforie sexuală.

Transgenderismul este o ideologie sexuală manifestată în schimbarea intenţionată a sexului biologic din femeie în bărbat ori din bărbat în femeie. Adică inversionarea sexelor. Ştiinţa şi tehnologia postmodernă au dobândit capacitatea de a schimba, prin proceduri medicale, sexul fiinţei umane din bărbat în femeie şi din femeie în bărbat.

Încă din 2006, jurnalista americană de la New York Times menţiona situaţii unde băieţii mergeau la şcoală în rochiţe roz, iar fetele tunse şi îmbrăcate ca băieţii. În sprijinul acestor copii au venit activişti care le promovează drepturile,   numite „gender – identity rights” („drepturile identităţii de gen”). Ca rezultat al activismului lor, unele state americane au adoptat legi care permit adulţilor să-şi schimbe sexul în certificatul de naştere chiar daca biologic nu şi l-au schimbat. Dacă în mintea persoanei respective „ea” se crede „el”, are dreptul să-şi schimbe certificatul de naştere să reflecte că nu mai e „ea”, ci „el”. Starea aceasta mintală este numită „free to be”, adică „liber/ ade a fi”, cum el ori ea doreşte. Au apărut şi cazuri extreme, de exemplu şcoli care predau cursuri în „vocabularul neutru” din perspectiva sexului („gender – neutral vocabulary”), în care obiectele ori lucrurile nu mai sunt identificate după gen ori sex. Un exemplu cu totul bizar este încercarea de a elimina cuvintele „pisoi” şi „pisică”

1.Oare este transgenderismul înnăscut, adică o predilecţie cu care fiinţa umană se naşte?

2. Este transgenderismul imprimat în genomul uman?

Propaganda tuturor celor ” pe nedrept ostracizați” afirma că s-au născut cu un sex biologic greşit, ca înainte de naştere iţele lor biologice s-au încâlcit şi ca în loc ca „el” să se nască „ea”, s-a născut „el”, şi ca în loc ca „ea” să se nască „el”, s-a născut „ea”. Astfel de persoane, au afirmat această minciună că nu se simt „confortabile” în trupul dobândit la naştere şi, în mod special, cu sexul cu care au fost înzestrate biologic. În consecinţă, au cerut ca să li se modifice trupul şi sexul prin proceduri medicale.

Este cunoscut faptul că unele persoane îşi schimbă sexul de mai multe ori în viaţă, nu doar o dată. Mulţi regretă că şi-au schimbat sexul, îl schimbă din nou, apoi regretă şi astfel schimbarea sexului biologic devine o preocupare permanentă în viaţa acestor persoane.

Mai mult decât atât, s-a inoculat ideea că și copiii experimentează confuzie sexuală de la o vârstă tot mai fragedă. Iar din această cauză trebuie înţeleşi şi ajutaţi. În 2006, The New York Times a publicat un articol despre aceşti copii, afirmând că, de fapt, confuzia lor sexuală e „normală”.

Articolul din New York Times poate fi citit integral aici.

 Industria aducătoare de profit

Fără niciun fel de exagerare se poate vorbi de asemenea despre o industrie în spatele căreia se afla sute de milioane de dolari cât și o armată de ideologi bine finanțați pentru a o promova. Confuzia sexuală a fost și este întreținută de persoane cu interese financiare. Dintre acestea se remarcă de departe companiile farmaceutice care răspund confuziei sexuale cu remedii extrem de costisitoare.
În timp ce medicii și spitalele realizează profituri uriașe, psihologii și psihiatrii urmează modelul pre-stabilit, în sensul că, fără jenă își umplu buzunarele cu bani în urma sesiunilor interminabile de terapie cu persoanele care suferă de confuzie sexuală. În tot acest timp, firmele de asigurări justifică și ele creșterea ratelor pentru a acoperi tratamentul, operațiile și medicamentele necesare pentru a rectifica confuzia sexuală.
Spre deosebire de toate celelalte persoane suferinde, persoanele transgender sunt pacienți cu statut permanent ai clinicilor, medicilor, spitalelor, consilierilor și psihologilor care caută să le corecteze confuzia sexuală.
 
Magnații care promovează și totodată finanțează transgenderism-ul
Printre marile organizații și corporatii care promoveaza transgenderismul se afla The Tides Foundation, fondată și finanțată de către familia Pike. Obiectivul corporațiilor este crearea unei piețe specifice acestui fenomen al transgenderism-ului.
 De altfel,una din cele mai influente familii din America care finanțează și promovează în mod agresiv confuzia sexuală pentru profit este familia Pritzker . Volumul investițiilor membrilor acestei familii este cu totul și cu totul impresionant. Averea familiei Pritzker este undeva estimată peste pragul de 29 de miliarde de dolari, familia fiind proprietara hotelurilor Hyatt si a mai multor aziluri de bătrâni.
 Șocant (sau nu), Jennifer Pritzker este de fapt un bărbat care se identifică pecum…o femeie. Fost soldat în armata americană, decorat cu ani în urmă era bărbat normal, căsătorit și cu familie. A fondat FundațiaTawani prin care este unul dintre cei mai activi și fervenți finanțatori ai transgenderism-ului. Jennifer Pritzker este de asemenea proprietar de firme farmaceutice și deține și alte firme care fabrică aparate medicale ortopedice.
Un program special finanțat de Fundatia este intitulat Gender & Human Sexuality (Genul și sexualitatea umană). Conform ultimelor date oficiale, Pritzker a donat 6,5 milioane de dolari  Universității din Minnesotta pentru lansarea unui program în sexualitatea umană. De asemenea,a donat sume similare și unor spitale din Chicago, fiind  unul din consilierii spitalelor.  Are obiceiul de a finanța cursuri de sexualitate umană în universități din Melbourne și Toronto. Militează studii speciale despre transgenderism si plătește reviste de specialitate ca să le publice.
Alti membrii ai familiei Pritzker au donat 25 de milioane de dolari Universității din San Francisco, California pentru a studia disforia sexuală la copii. Sume enorme au fost donate și unor spitale, facultăți de medicină și diverselor organizații pro-homosexuale pentru scopuri specifice de promovare a agendei homosexuale și transgenderiste. A finantat si deschiderea unei clinici pentru tratarea copiilor suferinzi de confuzie sexuala în Ohio. A contribuit financiar la Human Rights Campaign din New York care promovează agenda homosexuală în toată lumea, inclusiv în România.
Relația privilegiată cu Administrația lui Barack Obama
Unii membrii au clanului Pritzker sunt în bordurile de conducere ale unor mari companii farmaceutice americane ori farmacii. Familia a donat peste un milion de dolari pentru a influența Pentagon-ul, în timpul Administrației Barack Obama să normalizeze transgenderism-ul în armata americana.
Alte 25 de milioane de dolari au fost donați unei universități din Vermont pentru a normaliza transgenderism-ul în forîele navale americane.
Unii membrii ai familiei au fost numiți de președintele Obama în funcții cheie în care au promovat revoluția sexuală și propaganda de instituționalizare a transgenderism-ului.
 Alții au deținut funcții cheie în campania din 2012 de realegere a fostului presedinte al SUA Barack Obama. Un alt membru al familiei- Penny Priztker- a ocupat funcția de ministru al comerțului în  aceeași administrație Obama. Sub tutela ei au fost alocați 70 de milioane de dolari pentru studii de cercetare privind terapia transgenderism-ului și promovarea produselor pe piața transgenderistă.
Tot sub administrația Obama s-a reușit facilitarea schimbării sexului și alocarea de medicamente și produse veteranilor de război americani. Iar, în cursul acestui an,un membru al familiei Pritzker, JB Pritzker va candida pentru funcția de guvernator al Statului Illinois. Fără îndoială este o recompensă, din moment ce în anul 2012 el dimpreună cu firmele lui au contribuit cu suma de 25 de milioane de dolari pentru realegerea lui Barack Obama.
English electronic musician and composer Aphex Twin (Richard James), circa 2000. (Photo by Andy Willsher/Redferns/Getty Images)
Odata înfiripata în minte, confuzia sexuala trebuie tratată. În ultimii ani s-a produs o expozie a numărului de clinici specializate pe tratamentul confuziei sexuale în America. Prima clinica pentru tratarea confuziei sexuale la minori a fost deschisa în Boston încă din 2007. De atunci, numărul acestor clinici a ajuns la peste treizeci, cea mai mare dintre ele având 725 de pacienți. O expolzie similară s-a produs și în numărul spitalelor care tratează confuzia sexuală, inclusiv prin proceduri chirurgicale de schimbare a sexului biologic. Companiile farmaceutice au răspuns și ele cerintei în creștere pentru tratarea confuziei sexuale, cu medicamente și investiții enorme în cercetare pentru lansarea de noi medicamente.
Explicații ale cadrelor medicale despre…confuzia sexuală
Medicii care au urmat facultatea de medicină cu mai mult de zece sau cinscisprezece ani în urmă au în vedere cursuri speciale de perfecționare pentru a înțelege și trata transgenderism-ul cât și a presta servicii de schimbare a sexului biologic. Dintr-o dată, diversificarea specializărilor medicilor care tratează confuzia sexuală reprezintă un fenomen ce ia amploare. De exemplu, unii se specializează pe schimbarea sexului biologic iar alții pe modificarea feței și a scheletului persoanei pentru a o face mai feminină (în cazul schimbării sexului din bărbat în femeie), ori masculină (vice-versa). Alți medici s-au specializat în reajustarea corzilor vocale pentru a masculiniza ori feminiza vocea persoanei care își schimbă sexul, în timp ce alții au fost instruiți și i-au învățat pe cei care își schimbă sexul să-și modifice mersul pentru a se adapa mersului normal al noului sex. În mod galopant și ireversibil, endocrinologia s-a extins pentru a ține pas cu tratamentele aferente confuziei sexuale.
Dupa cum se observă, transformarea din femeie în barbat si invers înseamnă ani de muncă. Trecerea prin mâinile a mai multor medici specializați în aspecte diferite are ca obiectiv final satisfacerea ori contracararea confuziei sexuale a persoanei suferinde. Iar toate acestea au niște costuri enorme.
În mod cu totul șocant și totoal contra naturii, în ultimii ani se tot  experimentează transplantul uterului natural de la femei la bărbații care își schimba sexul din barbat in femeie pentru a le facilita sarcina. Primul succes de acest tip a fost revendicat recent la Universitatea Baylor din Texas unde s-ar fi născut  primul copil din lume prin transplantul unui uter natural de la o femeie la un bărbat care și-a schimbat sexul in femeie.
Publicatia Journal of the American Medical Association (JAMA), a publicat un studiu conform caruia intre 2000 si 2014 numarul intervențiilor și procedurilor de modificare a genitalelor în Statele Unite a crescut de patru ori. Studiul a fost realizat de medici de la Universitatea Harvard și Universitatea Johns Hopkins care au analizat date obținute de la peste 1.000 de spitale americane. În perioada aceasta 38.000 de persoane au fost oficial diagnosticate ca fiind suferinde de transsexualism și având nevoie de tratament. Autorii studiului au recomandat ca industria de asigurări să acopere procedurile medicale pentru transsexuali.
Conform contului de Twitter a lui Jennifer Bileck, industria transgenderistă a devenit parte integrantă a complexului medical american care, conform unor surse, este chiar mai mare decât industria militară a Statelor Unite ale Americii. Numărul companiilor farmaceutice și de echipamente medicale care profită din transgenderism e în creștere, iar printre acestea se pot cita nume sonore precum Janssen Therapeutics, Johnson & Johnson, Vijv, Pfizer, Bristol-Myers Squibb, și Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, printre multe altele.
 
 
 Asaltul asupra campusurilor creștine
Ideologia de gen devine tot mai agresivă și în campusurile universitare creștine americane. Recent, o profesoară de la o universitate creștină de lângă San Francisco a publicat un comentariu despre ce se petrece la ea în universitate. A observat modificări treptate în curricula universitară care accentuează tot mai insistent normalitatea sexualității nenaturale. Conform autoarei, mesajul dominant denunță „masculinitatea”, fiind „despotică prin natura ei” iar bărbații trebuie să o respingă.
Biblia e privită cu dispreț pentru că „impune valori patriarhale” iar istoria deovedește că bărbații au fost cauza tuturor relelor de-a lungul mileniilor. Masculinitatea e toxică. Atât de irațională a devenit bătălia împotriva masculinității încât universitatea a format o echipă, numita Bias Incident Reporting Team, unde studenții și angajații universității pot sa înregistreze plângeri la adresa persoanelor care folosesc termeni tradiționali privind sexul și sexualitatea.
Peste 50 de plângeri au fost înregistrate în 2017, cea mai strigătoare la cer, in opinia autoarei, fiind la adresa unui profesor care s-a adresat unui grup de studenți cu formula „băieților”. Efectele campaniilor împotriva bărbaților, făcute de ani de zile, informează autoarea, se simt. Doar 15% din funcțiile de conducere în universitate mai sunt deținute de bărbați. Ironic, colegiul a fost fondat în 1863 ca unul exclusiv pentru bărbați. Studenții au devenit timizi, tăcuți și retrași. Studentele feministe domină conversațiile, cursurile, și orientarea politică a universității.
Acest material a fost oferit de către Alianța Familiilor din România-www.alianta-familiilor.ro.  De asemenea,materialul a fost îmbogățit și adnotat de către Prof. Dr. Daniel Mihai redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here