Connect with us

Actualitate

Despre transgenderism sau confuzia sexuală care capătă noi forme agresive de exprimare

Mihai Daniel

Publicat

pe

Lunile mai și iunie sunt cunoscute ca fiind parte a sezonului paradelor gay în Europa, America cât și în alte țări de pe tot cuprinsul acestui glob pământesc. Din nou, străzile și bulevardele marilor orașe ale lumii vor fi inundate de către homosexualii și prietenii lor.Confuzia sexuală va fi sărbătorită cu nerușinare și în România pe data de 20 mai, fără ca nimeni să atenționeze că de fapt confuzia sexuală este un obiectiv urmărit în mod cu totul voit de către acționarii și corporațiile gigantice în căutare de profit.

Definiții și istoric

Transgen (uneori transgender sau transgeneritate) este un termen-umbrelă sub care se adună diferite varietăți ale identității de gen. În această categorie intră acele persoane care nu se simt confortabil într-un anumit gen sau care nu corespund, prin imagine sau comportament, normelor asociate unui anumit gen: travestițitranssexualipersoane intersex, bărbații efeminați, femeile cu aspect masculin etc

O persoană transgen este o persoană care are o identitate de gen diferită sau care își exprimă identitatea de gen în mod diferit față de identitatea de gen care i-a fost atribuită la naștere. O persoană transgen poate alege să își exprime identitatea de gen în diferite moduri. Pentru o modificare fizică permanentă se poate apela la o intervenție chirurgicală sau la un tratament hormonal. Acest proces poate dura mai mulți ani și nu implică întotdeauna o redefinire completă a genului („schimbarea de sex”). Identitatea de gen poate fi exprimată și prin articolele vestimentare și cosmetice (aspect cunoscut sub denumirea de „cross-dressing” sau „travestire”).

Opusul termenului transgen este cisgen, referindu-se la persoanele a căror identitate de gen și sex biologic coincid (majoritatea populației este cisgen).

În mod cu totul eronat, persoanele transgen sunt supuse discriminării, de multe ori la scară mai mare decât lesbienelehomosexualii și bisexualii, în special în domeniul ocupării forței de muncă. Persoanele transgen care își recunosc identitatea de gen la locul de muncă nu riscă nimic și nu sunt deloc așa cum se lasă de înțeles că ar fi hărțuite de colegii lor și ar fi nevoite să își schimbe locul de muncă.

Încă din 2009, legislația UE împotriva discriminării interzice discriminarea sexuală la locul de muncă. După cum a constatat Curtea Europeană de Justiție, o persoană transgen care a suferit o discriminare este protejată prin interzicerea discriminării sexuale, dacă a recurs sau recurge la o redefinire completă a genului. Totuși, a rămas încă neclar dacă alte persoane transgen (care nu au apelat sau nu sunt în curs de a apela la o intervenție chirurgicală) ar avea același tratament.

Despre…revoluția transgender

Revolutia transgender (sau homosexuală) a triumfat în câteva decenii, dar revoluția trangender se pare că va triumfa într-o perioadă și mai scurtă de timp. Acum zece ani rar se discuta ori se scria despre transgenderism. Administrația Barack Obama l-a adus în prim plan și a alocat sume enorme pentru studii care urmăreau normalizarea lui si pentru o serie de politici cu același obiectiv.

Să ne aducem aminte de anul 2014 care a fost, în cuvintele publicației americane Time, anul de cotitură .În luna mai, Concita, „femeia” cu barbă, a primit, după cum ne amintim, premiul suprem la Eurovision, iar în vara aceluiași an publicația Time a pus pe prima pagina poza lui LaVerne Cox, un fost sportiv transformat în femeie, dedicând mai întreaga ediție „feței umane” a mișcării trans. Articolul integral  îl puteți lectura aici

Acum doi ani influenta publicație globală National Geographic a făcut la fel.

Subiect tabu sau …un subiect capcană

Transgenderismul este o simptomă a „confuziei sexuale” a generaţiei contemporane. Persoanele transgender suferă de „boala prezumţiei”, aşa cum suferă multe persoane care „presupun” că ceea ce au primit din partea naturii nu li se potriveşte. Se uită în oglindă şi văd o fiinţă umană urâtă, care nu corespunde naturii. Statisticile arată că transgenderismul este o stare tranzitorie. Până în 80% dintre copiii ori adolescenţii care afirmă că „suferă” de confuzie sexuală, îşi revin la normal. Ceilalţi 20% rămân încă un mister pentru psihologi. În concluzie, persoanele care doresc să-şi schimbe sexul trebuie convinse să nu o facă. La urma urmelor, spune el, o schimbare de sex este o imposibilitate biologică. Bărbaţii care îşi schimbă sexul în femei nu devin femei, ci bărbaţi feminizaţi, iar femeile femei masculinizate. O astfel de confuzie, zice el, nu poate fi premisa acordării de drepturi civile unei întregi clase de oameni care doresc să fie diferiţi doar de dragul de a fi diferiţi.

Un subiect tabu, însă, e dacă și cine finanțează transgenderismul. Subiectul acesta a fost adus în prim plan în februarie anul acesta, atunci când publicația americană online The Federalist a publicat Who Are the Rich, White Men Institutionalizing Transgender Ideology(„Cine sunt barbatii care institutionalizeaza ideologia transgender”?) Articolul integral  îl puteți lectura aici

Autoarea articolului nu e nici pe de parte o persoană de dreapta, religioasă ori conservatoare. Dimpotrivă, a fost foarte activă în mișcarea ecologică unde s-a intersectat cu o mulțime de persoane transgender. Totul a decurs bine până când și-a dat seama, din discuțiile ei cu activiștii transgender. De fapt, transgenderismul este o confuzie sexuală își are originea în mintea omului și e promovată în mod deliberat de persoane și corporații cu interese financiare în menținerea, nu vindecarea, confuziei sexuale.

Când a început să-și exprime suspiciunile, a fost exclusă din mișcarea ecologică iar apoi și-a dedicat câțiva ani studiului relației dintre ideologia transgenderistă și corporațiile și persoanele influente care au de câștigat de pe urma promovării confuziei sexuale.

Asaltul ideologic și drepturile omului
Transgenderism-ul a ajuns să fie promovat asemenea unei probleme medicale care necesită tratament, terapie, medicamente și interventii chirurgicale. Ca atare, dreptul și accesul la îngrijirea medicală pentru membrii societății impune și accesul la tratement, terapie și intervenții chirurgicale specifice persoanelor transgender. Vrând-nevrând, cu această ocazie se impune un nou vocabular privind drepturile persoanelor transgender.
Privind retrospectiv,în urmă cu zece ani, homosexualii care doreau să se casatoreasca făceau aluzie la „diversitatea de familie” și „egalitatea între familii”. În actualitate,se tot vorbește despre „diversitatea corporală” („bodily diversity”) și dreptul la o identitate de gen aleasă de fiecare persoană („gender identity”).Vocabularul are acea capacitate de a se schimba iar  tot el schimbă și modul de a gândi.
Confruntarea cu o „expansiune a pietei de schimbare a trupului uman” („expanding markets for changing the human body”). a generat modificarea organelor genitale umane care fac parte dintr-o piață și mai mare de modificare a corpului uman.
 La nivel ideologic confuzia sexuală e justificată ca și drept al omului. S-au inventat anumiți termeni noi care sunt promovați în legislații și tribunale. JB Pritzker si sotia lui au donat 100 de milioane de dolari Facultatii de Drept de la Universitatea Northwestern pentru promovarea drepturilor persoanelor transgender. Ei privesc confuzia sexuala ca pe o chestiune de „dreptate sociala” si un „drept al omului.
Rolul presei
Presa are un rol de a amplifica și de a propaga acest fenomen. Cu alte cuvinte, un mare procent din consorțiile, publicațiile și platformele media iau parte la această propagandă homosexuală ce se dorește a fi „un partener neutru.” Din nefericire,ca de fiecare dată, media va exagera numărul participanților, și se va spune „că homosexualii sunt victime ale discriminării, iar discriminarea și violența împotriva homosexualilor sunt acțiuni zilnice perpetuate de restul lumii. „
Grupuri de oameni îmbrăcați în culori stridente vor scanda și vor avea tupeul de a solicita „căsătorii” între persoane de același sex, de a scanda și a cere dreptul homosexualilor de a adopta copii, de a dona sânge, de a fi reprezentați în Parlament, ân ierarhiile bisericești, de a li se recunoaște „contribuția” la societate, ori de a discrimina împotriva celor care nu sunt de acord cu ei.
Îmbrăcati mai mult sau mai putin decent, vor afișa un anumit fel de vulgaritate, de gesturi anormale,obscene,se vor săruta în stradă,vor țipa și vor clama prin toate acestea „să transmită un mesaj al confidenței, veseliei și fericiri,” în cel mai autentic stil politically corectness.
Cine îi manevrează și îi întărâtă pe aceștia?
Toată avceastă înșelătorie, toată această mașinărie infernală ce propagă cu nerușinare „drepturile homosexualilor ” este finanțată în ascuns de majoritatea corporațiilor globale cât și de unii semeni extrem de bogați care au transformat confuzia sexuală într-o autentică și profitabilă industrie care le asigură profituri impresionante. Goana după a acumula profit a generat și ideologia confuziei sexuale -cunoscută în termeni de specialitate ca fiind ideologia de gen. Mai mult decât atât, ideologi bine plătiți de aceste corporații dar și factori de decizie care stau în spatele confuzie sexuale au și reclamă accesul totoal la marile publicații și la instituțiile globale prin care promovează cu obstinație această confuzie sexuală.
Câteva noțiuni despre transgenderism
 
 Pentru exemplifica toate aceste elemente, am recurs la argumentul discutat aprins în multe cercuri sociale și nominalizat a fi  transgenderismul, cunoscut și sub numele de disforie sexuală.

Transgenderismul este o ideologie sexuală manifestată în schimbarea intenţionată a sexului biologic din femeie în bărbat ori din bărbat în femeie. Adică inversionarea sexelor. Ştiinţa şi tehnologia postmodernă au dobândit capacitatea de a schimba, prin proceduri medicale, sexul fiinţei umane din bărbat în femeie şi din femeie în bărbat.

Încă din 2006, jurnalista americană de la New York Times menţiona situaţii unde băieţii mergeau la şcoală în rochiţe roz, iar fetele tunse şi îmbrăcate ca băieţii. În sprijinul acestor copii au venit activişti care le promovează drepturile,   numite „gender – identity rights” („drepturile identităţii de gen”). Ca rezultat al activismului lor, unele state americane au adoptat legi care permit adulţilor să-şi schimbe sexul în certificatul de naştere chiar daca biologic nu şi l-au schimbat. Dacă în mintea persoanei respective „ea” se crede „el”, are dreptul să-şi schimbe certificatul de naştere să reflecte că nu mai e „ea”, ci „el”. Starea aceasta mintală este numită „free to be”, adică „liber/ ade a fi”, cum el ori ea doreşte. Au apărut şi cazuri extreme, de exemplu şcoli care predau cursuri în „vocabularul neutru” din perspectiva sexului („gender – neutral vocabulary”), în care obiectele ori lucrurile nu mai sunt identificate după gen ori sex. Un exemplu cu totul bizar este încercarea de a elimina cuvintele „pisoi” şi „pisică”

1.Oare este transgenderismul înnăscut, adică o predilecţie cu care fiinţa umană se naşte?

2. Este transgenderismul imprimat în genomul uman?

Propaganda tuturor celor ” pe nedrept ostracizați” afirma că s-au născut cu un sex biologic greşit, ca înainte de naştere iţele lor biologice s-au încâlcit şi ca în loc ca „el” să se nască „ea”, s-a născut „el”, şi ca în loc ca „ea” să se nască „el”, s-a născut „ea”. Astfel de persoane, au afirmat această minciună că nu se simt „confortabile” în trupul dobândit la naştere şi, în mod special, cu sexul cu care au fost înzestrate biologic. În consecinţă, au cerut ca să li se modifice trupul şi sexul prin proceduri medicale.

Este cunoscut faptul că unele persoane îşi schimbă sexul de mai multe ori în viaţă, nu doar o dată. Mulţi regretă că şi-au schimbat sexul, îl schimbă din nou, apoi regretă şi astfel schimbarea sexului biologic devine o preocupare permanentă în viaţa acestor persoane.

Mai mult decât atât, s-a inoculat ideea că și copiii experimentează confuzie sexuală de la o vârstă tot mai fragedă. Iar din această cauză trebuie înţeleşi şi ajutaţi. În 2006, The New York Times a publicat un articol despre aceşti copii, afirmând că, de fapt, confuzia lor sexuală e „normală”.

Articolul din New York Times poate fi citit integral aici.

 Industria aducătoare de profit

Fără niciun fel de exagerare se poate vorbi de asemenea despre o industrie în spatele căreia se afla sute de milioane de dolari cât și o armată de ideologi bine finanțați pentru a o promova. Confuzia sexuală a fost și este întreținută de persoane cu interese financiare. Dintre acestea se remarcă de departe companiile farmaceutice care răspund confuziei sexuale cu remedii extrem de costisitoare.
În timp ce medicii și spitalele realizează profituri uriașe, psihologii și psihiatrii urmează modelul pre-stabilit, în sensul că, fără jenă își umplu buzunarele cu bani în urma sesiunilor interminabile de terapie cu persoanele care suferă de confuzie sexuală. În tot acest timp, firmele de asigurări justifică și ele creșterea ratelor pentru a acoperi tratamentul, operațiile și medicamentele necesare pentru a rectifica confuzia sexuală.
Spre deosebire de toate celelalte persoane suferinde, persoanele transgender sunt pacienți cu statut permanent ai clinicilor, medicilor, spitalelor, consilierilor și psihologilor care caută să le corecteze confuzia sexuală.
 
Magnații care promovează și totodată finanțează transgenderism-ul
Printre marile organizații și corporatii care promoveaza transgenderismul se afla The Tides Foundation, fondată și finanțată de către familia Pike. Obiectivul corporațiilor este crearea unei piețe specifice acestui fenomen al transgenderism-ului.
 De altfel,una din cele mai influente familii din America care finanțează și promovează în mod agresiv confuzia sexuală pentru profit este familia Pritzker . Volumul investițiilor membrilor acestei familii este cu totul și cu totul impresionant. Averea familiei Pritzker este undeva estimată peste pragul de 29 de miliarde de dolari, familia fiind proprietara hotelurilor Hyatt si a mai multor aziluri de bătrâni.
 Șocant (sau nu), Jennifer Pritzker este de fapt un bărbat care se identifică pecum…o femeie. Fost soldat în armata americană, decorat cu ani în urmă era bărbat normal, căsătorit și cu familie. A fondat FundațiaTawani prin care este unul dintre cei mai activi și fervenți finanțatori ai transgenderism-ului. Jennifer Pritzker este de asemenea proprietar de firme farmaceutice și deține și alte firme care fabrică aparate medicale ortopedice.
Un program special finanțat de Fundatia este intitulat Gender & Human Sexuality (Genul și sexualitatea umană). Conform ultimelor date oficiale, Pritzker a donat 6,5 milioane de dolari  Universității din Minnesotta pentru lansarea unui program în sexualitatea umană. De asemenea,a donat sume similare și unor spitale din Chicago, fiind  unul din consilierii spitalelor.  Are obiceiul de a finanța cursuri de sexualitate umană în universități din Melbourne și Toronto. Militează studii speciale despre transgenderism si plătește reviste de specialitate ca să le publice.
Alti membrii ai familiei Pritzker au donat 25 de milioane de dolari Universității din San Francisco, California pentru a studia disforia sexuală la copii. Sume enorme au fost donate și unor spitale, facultăți de medicină și diverselor organizații pro-homosexuale pentru scopuri specifice de promovare a agendei homosexuale și transgenderiste. A finantat si deschiderea unei clinici pentru tratarea copiilor suferinzi de confuzie sexuala în Ohio. A contribuit financiar la Human Rights Campaign din New York care promovează agenda homosexuală în toată lumea, inclusiv în România.
Relația privilegiată cu Administrația lui Barack Obama
Unii membrii au clanului Pritzker sunt în bordurile de conducere ale unor mari companii farmaceutice americane ori farmacii. Familia a donat peste un milion de dolari pentru a influența Pentagon-ul, în timpul Administrației Barack Obama să normalizeze transgenderism-ul în armata americana.
Alte 25 de milioane de dolari au fost donați unei universități din Vermont pentru a normaliza transgenderism-ul în forîele navale americane.
Unii membrii ai familiei au fost numiți de președintele Obama în funcții cheie în care au promovat revoluția sexuală și propaganda de instituționalizare a transgenderism-ului.
 Alții au deținut funcții cheie în campania din 2012 de realegere a fostului presedinte al SUA Barack Obama. Un alt membru al familiei- Penny Priztker- a ocupat funcția de ministru al comerțului în  aceeași administrație Obama. Sub tutela ei au fost alocați 70 de milioane de dolari pentru studii de cercetare privind terapia transgenderism-ului și promovarea produselor pe piața transgenderistă.
Tot sub administrația Obama s-a reușit facilitarea schimbării sexului și alocarea de medicamente și produse veteranilor de război americani. Iar, în cursul acestui an,un membru al familiei Pritzker, JB Pritzker va candida pentru funcția de guvernator al Statului Illinois. Fără îndoială este o recompensă, din moment ce în anul 2012 el dimpreună cu firmele lui au contribuit cu suma de 25 de milioane de dolari pentru realegerea lui Barack Obama.

English electronic musician and composer Aphex Twin (Richard James), circa 2000. (Photo by Andy Willsher/Redferns/Getty Images)

Odata înfiripata în minte, confuzia sexuala trebuie tratată. În ultimii ani s-a produs o expozie a numărului de clinici specializate pe tratamentul confuziei sexuale în America. Prima clinica pentru tratarea confuziei sexuale la minori a fost deschisa în Boston încă din 2007. De atunci, numărul acestor clinici a ajuns la peste treizeci, cea mai mare dintre ele având 725 de pacienți. O expolzie similară s-a produs și în numărul spitalelor care tratează confuzia sexuală, inclusiv prin proceduri chirurgicale de schimbare a sexului biologic. Companiile farmaceutice au răspuns și ele cerintei în creștere pentru tratarea confuziei sexuale, cu medicamente și investiții enorme în cercetare pentru lansarea de noi medicamente.
Explicații ale cadrelor medicale despre…confuzia sexuală
Medicii care au urmat facultatea de medicină cu mai mult de zece sau cinscisprezece ani în urmă au în vedere cursuri speciale de perfecționare pentru a înțelege și trata transgenderism-ul cât și a presta servicii de schimbare a sexului biologic. Dintr-o dată, diversificarea specializărilor medicilor care tratează confuzia sexuală reprezintă un fenomen ce ia amploare. De exemplu, unii se specializează pe schimbarea sexului biologic iar alții pe modificarea feței și a scheletului persoanei pentru a o face mai feminină (în cazul schimbării sexului din bărbat în femeie), ori masculină (vice-versa). Alți medici s-au specializat în reajustarea corzilor vocale pentru a masculiniza ori feminiza vocea persoanei care își schimbă sexul, în timp ce alții au fost instruiți și i-au învățat pe cei care își schimbă sexul să-și modifice mersul pentru a se adapa mersului normal al noului sex. În mod galopant și ireversibil, endocrinologia s-a extins pentru a ține pas cu tratamentele aferente confuziei sexuale.
Dupa cum se observă, transformarea din femeie în barbat si invers înseamnă ani de muncă. Trecerea prin mâinile a mai multor medici specializați în aspecte diferite are ca obiectiv final satisfacerea ori contracararea confuziei sexuale a persoanei suferinde. Iar toate acestea au niște costuri enorme.
În mod cu totul șocant și totoal contra naturii, în ultimii ani se tot  experimentează transplantul uterului natural de la femei la bărbații care își schimba sexul din barbat in femeie pentru a le facilita sarcina. Primul succes de acest tip a fost revendicat recent la Universitatea Baylor din Texas unde s-ar fi născut  primul copil din lume prin transplantul unui uter natural de la o femeie la un bărbat care și-a schimbat sexul in femeie.
Publicatia Journal of the American Medical Association (JAMA), a publicat un studiu conform caruia intre 2000 si 2014 numarul intervențiilor și procedurilor de modificare a genitalelor în Statele Unite a crescut de patru ori. Studiul a fost realizat de medici de la Universitatea Harvard și Universitatea Johns Hopkins care au analizat date obținute de la peste 1.000 de spitale americane. În perioada aceasta 38.000 de persoane au fost oficial diagnosticate ca fiind suferinde de transsexualism și având nevoie de tratament. Autorii studiului au recomandat ca industria de asigurări să acopere procedurile medicale pentru transsexuali.
Conform contului de Twitter a lui Jennifer Bileck, industria transgenderistă a devenit parte integrantă a complexului medical american care, conform unor surse, este chiar mai mare decât industria militară a Statelor Unite ale Americii. Numărul companiilor farmaceutice și de echipamente medicale care profită din transgenderism e în creștere, iar printre acestea se pot cita nume sonore precum Janssen Therapeutics, Johnson & Johnson, Vijv, Pfizer, Bristol-Myers Squibb, și Boehringer Ingelheim Pharmaceuticals, printre multe altele.
 
 
 Asaltul asupra campusurilor creștine
Ideologia de gen devine tot mai agresivă și în campusurile universitare creștine americane. Recent, o profesoară de la o universitate creștină de lângă San Francisco a publicat un comentariu despre ce se petrece la ea în universitate. A observat modificări treptate în curricula universitară care accentuează tot mai insistent normalitatea sexualității nenaturale. Conform autoarei, mesajul dominant denunță „masculinitatea”, fiind „despotică prin natura ei” iar bărbații trebuie să o respingă.
Biblia e privită cu dispreț pentru că „impune valori patriarhale” iar istoria deovedește că bărbații au fost cauza tuturor relelor de-a lungul mileniilor. Masculinitatea e toxică. Atât de irațională a devenit bătălia împotriva masculinității încât universitatea a format o echipă, numita Bias Incident Reporting Team, unde studenții și angajații universității pot sa înregistreze plângeri la adresa persoanelor care folosesc termeni tradiționali privind sexul și sexualitatea.
Peste 50 de plângeri au fost înregistrate în 2017, cea mai strigătoare la cer, in opinia autoarei, fiind la adresa unui profesor care s-a adresat unui grup de studenți cu formula „băieților”. Efectele campaniilor împotriva bărbaților, făcute de ani de zile, informează autoarea, se simt. Doar 15% din funcțiile de conducere în universitate mai sunt deținute de bărbați. Ironic, colegiul a fost fondat în 1863 ca unul exclusiv pentru bărbați. Studenții au devenit timizi, tăcuți și retrași. Studentele feministe domină conversațiile, cursurile, și orientarea politică a universității.
Acest material a fost oferit de către Alianța Familiilor din România-www.alianta-familiilor.ro.  De asemenea,materialul a fost îmbogățit și adnotat de către Prof. Dr. Daniel Mihai redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național
Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Curtea Constituțională dezbate astăzi inițiativa „Fără penali în funcții publice”

Mihai Daniel

Publicat

pe

Curtea Constituțională dezbate astăzi inițiativa „Fără penali în funcții publice”. Judecătorii CCR vor verifica dacă demersul USR respectă limitele legii fundamentale și dacă îndeplinește condițiile tehnice, respectiv numărul de semnături.

Judecatorii de la CCR vor verifica daca initiativa cetateneasca a USR indeplineste conditiile tehnice, respectiv numarul de semnaturi. In data de 21 septembrie 2018, USR a depus la Parlament a doua transa de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, peste 780.000, indeplinind astfel conditiile impuse de lege pentru declansarea referendumului, respectiv 500.000 de semnaturi din 21 de judete.

Initiativa Fara Penali in functii publice propune ca articolul 37 din Constitutie, care reglementeaza dreptul de a fi ales, sa fie completat cu un nou alineat, avand urmatorul continut: „Nu pot fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie, pana la intervenirea unei situatii care inlatura consecintele condamnarii„.

Dupa pronuntarea CCR, initiativa va intra in circuitul parlamentar, cu dezbateri in comisii si vot in plenul Camerei Deputatilor si Senat, urmand ca apoi sa se organizeze un referendum decizional care trebuie sa aiba cvorum si vot majoritar, se arata pe pagina Fara Penali in Functii Publice.


Iniţiativa Fără Penali în funcţii publice propune ca articolul 37 din Constituţie, care reglementează dreptul de a fi ales, să fie completat cu un nou alineat, având următorul conţinut: „Nu pot fi aleşi în organele administraţiei publice locale, în Camera Deputaţilor, în Senat şi în funcţia de Preşedinte al României cetăţenii condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, până la intervenirea unei situaţii care înlătură consecinţele condamnării”.

Pe 12 februarie, Uniunea Salvaţi România anunţa că semnăturile iniţiativei civice “Fără penali în funcţii publice” au ajuns la Curtea Constituţională a României, după peste 100 de zile de întârziere, iar, potrivit legii, judecătorii CCR au la dispoziţie 60 de zile calendaristice pentru a se pronunţa asupra constituţionalităţii textului propus, potrivit Agerpres.

“După aproape cinci luni de tergiversări, Camera Deputaţilor a predat Curţii Constituţionale listele semnate de cei peste un milion de români care susţin iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice”. Nota informativă prin care secretarul general a comunicat Biroului permanent al Camerei Deputaţilor un număr fals al semnăturilor m-a determinat să asist la întocmirea procesului-verbal de predare-primire, pentru a mă asigura că nu lipseşte absolut nicio semnătură. Nu credeam că va fi nevoie, dar în aceste condiţii nu ne-am putut baza pe buna credinţă a persoanelor implicate. Astăzi însă am reuşit să bifăm încă un pas care să ducă iniţiativa mai aproape de declanşarea referendumului”, preciza preşedintele grupului de iniţiativă, avocatul Mihai Badea.

USR susţinea că, “la comanda politică a lui Liviu Dragnea”, angajaţii Secretariatului General au trecut în nota informativă care urma să fie trimisă Curţii Constituţionale un număr de 591.097 de semnături, deşi Uniunea a depus în Parlament 931.249 de semnături, dintre care 825.624 validate de primării.

Legat de aceasta initiativa, deputatul PSD Catalin Radulescu a explicat, la inceputul lunii februarie, ca a fost depusa plangere la Parchetul General, deoarece peste 500.000 de semnaturi ar fi fost falsificate de USR.

In replica, USR a anuntat ca va depune plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele Silviei Mihalcea, secretar general al Camerei Deputatilor, si impotriva lui Georgica Toba, seful Departamentului Legislativ, pentru fals in acte, privind initiativa „Fara penali”.

Sursa foto : Europa FM,Gandul.info

Departamentul Politica Interna al platformei Criteriul National

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Cincilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ”Am văzut tot ce se face sub soare; şi iată că totul este deşertăciune şi goană după vânt!Ce este strâmb nu se poate îndrepta şi ce lipseşte nu poate fi trecut la număr.” (Eclesiastul Capitolul 1 , 14-15)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al cincilea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”.Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  dar și în al patrulea episod se vor mai mult decât o simplă enumerare a unor evenimente cronologice, ci mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 

Pentru a atinge scopul de dominaţie asupra întregii lumi, planul lui Adam Weishaupt, fondatorul oficial al Ordinului Illuminati din Bavaria în secolul al XVIII-lea, prevedea următoarele acţiuni din partea agenţilor Illuminati.


Prima directivă se centra pe coruperea prin bani şi sex urma să fie utilizată pentru a obţine controlul celor aflaţi în posturi de conducere pe diverse paliere ale guvernării şi în alte sectoare de activitate. Odată ce aceste persoane influente cădeau în capcanele întinse de Illuminati, ele trebuiau ţinute în ascultare prin diferite forme de şantaj -ameninţarea cu ruina financiară, darea în vileag a unor elemente de scandal,ameninţarea cu rănirea sau chiar uciderea acelor persoane sau a membrilor familiilor lor.

Cea de-a doua directivă se referea la palierul educaţional, din moment ce, predând în colegii şi universităţi, membrii grupării Illuminati aveau sarcina de a-i cultiva pe studenţii cu o înzestrare mentală excepţională şi proveniţi din familii respectabile, spre o tendinţă internaţionalistă, cu scopul de a transforma din ei posibili candidaţi la o formaţiune specială în domeniul internaţionalismului.

O astfel de formaţiune alcătuită din studenţi selecţionaţi de Illuminati trebuia să fie finanţată din burse universitare, cum ar fi, de pildă, Bursa Rhodes. Toţi studenţii selectaţi trebuiau, mai întâi, să fie convinşi că oamenii cu talente speciale au dreptul să-i conducă pe cei mai puţin înzestraţi sub pretextul că masele nu ştiu niciodată ceea ce este bun pentru ele în plan fizic, mental ori spiritual.

Cea de-a treia directivă compila acţiuni complexe, care la prima vedere nu erau convergente. Astfel, toţi oamenii influenţi aflaţi sub controlul grupării Illuminati, precum şi studenţii anume selecţionaţi şi antrenaţi de ei trebuiau să fie utilizaţi ca agenţi ai organizaţiei şi să acţioneze în culisele tuturor guvernărilor, ca experţi şi specialişti. De la ei se aştepta să-i sfătuiască pe înalţii funcţionari ai ţărilor să adopte acele politici care, pe termen lung, ar fi putut servi planurilor secrete ale Illuminati în legătură cu o conspiraţie mondială şi să aducă distrugerea guvernelor şi a religiilor pe care ar fi avut datoria să le slujească.

De asemenea, membrii Illuminati trebuiau să obţină controlul absolut asupra presei pentru ca toate ştirile şi informaţiile să poată fi manipulate cu scopul de a convinge masele că un guvern mondial este singura soluţie pentru toate problemele, de orice natură. Ei trebuie şi azi să aibă în proprietate şi să controleze toate reţelele radioului şi ale televiziunii.Parcurgand aceste patru puncte ale strategiei grupării Illuminati, trebuie să acceptăm că mijloacele de informare în masă sunt astăzi controlate la toate nivelurile şi că, aşa cum vicleanul Adam Weishaupt planificase încă din 1776, sunt infiltrate şi controlate şi toate structurile puterii. Din nefericire, puţini cetăţeni sunt la curent cu această stare de lucruri şi de aceea nu reuşesc să înţeleagă adevărata semnificaţie a celor mai multe dintre evenimentele ce au loc în prezent.

Dar, cu voia dumneavoastră, propun revenirea în primele zile ale existenţei grupării Illuminati. Documentele vremii atestă anumite lucruri pe care Marea Britanie şi Franţa-pe atunci cele două mari puteri ale lumii- le-au avut de traversat. Se cunoaşte de altfel că nedreptul Adam Weishaupt le-a ordonat celor din Illuminati să incite la războaie coloniale, inclusiv la lupta pentru independenţa americană, cu scopul de a slăbi Imperiul Britanic. Pentru distrugerea Imperiului Francez, tot el a ordonat organizarea Revoluţiei Franceze.Weishaupt a hotărât ca Revoluţia Franceză să aibă loc în 1789. Cu toate acestea, în 1784, cu ajutorul ”divinei providenţe”, guvernul Bavariei a intrat în posesia unor documente ce dovedeau existenţa Ordinului Illuminati.Respectivele documente ar fi putut salva Franţa dacă ea n-ar fi refuzat să le dea crezare.

În ce a constat acel act al providenţei divine?

În anul 1784, Weishaupt a realizat ceva care îl va înscrie în galeria istoriei, deoarece din cauza emiterii ordinului de pregătire a Revoluţiei Franceze, acesta a determinat cursul nefericit al evenimentelor. Un scriitor german, pe numele său Zwack, a reprodus acest ordin într-o carte de uz intern care conţinea întreaga istorie a grupării Illuminati, precum şi planul lui Weishaupt. O copie a acestei cărţi a fost trimisă castei Illuminati din Franţa, care erau conduşi de rebelul , revoluţionarul Maximilien de Robespierre, căruia Weishaupt îi dăduse ordin să aţâţe la tulburări revoluţionare.

Dar, se produc multe lucruri neprevăzute, din moment ce mesagerul care transporta această carte este lovit de un fulger şi ucis pe când călătorea între Frankfurt şi Paris. Poliţia timpului descoperă asupra lui documentelesubversive şi le remite autorităţilor în drept.După o cercetare amănunţită a dovezilor complotului, guvernul Bavariei dispune ca poliţia să facă o descindere în lojile Marelui Orient care tocmai fuseseră organizate de Weishaupt, precum şi la domiciliul celor mai influenţi dintre partizanii acestuia. Astfel, conform tuturor mărturiilor vremii sunt descoperite şi mai multe dovezi, autorităţile fiind convinse că documentele confiscate erau copii autentice ale planului conspiraţiei prin care Illuminati prevedeau să se folosească de războaie şi de revoluţii pentru a instaura un guvern mondial asupra căruia, odată realizat, înţelegeau să preia controlul.

Aceste episoade au ecou, iar  în a doua jumătate a anului 1785, guvernul Bavariei interzice activitatea grupării Illuminati şi a închis lojile Marelui Orient. În 1786, se dispune aducerea la cunoştinţa publică a tuturor detaliilor conspiraţiei, titlul englez al textului respectiv fiind The Original Writings of the Order and Sect of the Illuminati. Copii ale acestei cărţi au fost trimise tuturor şefilor de stat şi ai Bisericii din Europa. Însă puterea aparţinând Illuminati era aşa de mare, că avertismentul guvernului bavarez a fost trecut cu vederea, cu mare lejeritate.

Nu e mai puţin adevărat că numele de „Illuminati” a devenit nepopular, iar grupul s-a hotărât, în aceste condiţii, să lucreze în secret.În tot acest timp, maleficul Adam Weishaupt le-a dat ordin membrilor Illuminati să infiltreze lojile francmasoneriei albastre şi să formeze, chiar în interiorul acestora, propria societate secretă. Doar acei masoni care se arătau devotaţi internaţionalismului şi aceia a căror conduită era o dovadă că se lepădaseră de Dumnezeu puteau fi iniţiaţi în Ordinul Illuminati.


Pentru a infiltra lojile masonice din Marea Britanie, Adam Weishaupt l-a invitat pe continent pe John Robison. Acesta era francmason de rit scoţian de grad foarte înalt. Era profesor de filozofie naturală la Universitatea din Edinburgh şi secretar al Royal Society din capitala Scoţiei. Robison nu a căzut în plasa întinsă de Illuminati care voiau să-l facă să creadă că obiectivul urmărit de ei era o dictatură în sprijinul populaţiei. Robison şi-a păstrat gândurile pentru sine, astfel ca Illuminati să-i acorde pe mai departe încrederea lor şi să-i încredinţeze, spre studiu,un plan al conspiraţiei lui Weishaupt pe care să-l păstreze în deplină siguranţă.
Întrucât avertizarea făcută de guvernul bavarez a fost trecută cu vederea, în 1789 a izbucnit Revoluţia Franceză, exact cum anticipase şi… pregramase Weishaupt. Totuşi, pentru a alerta alte guverne privind pericolul iminent şi pentru a-i informa pe francmasoni că lojile lor au fost infiltrate de Illuminati, Robison a publicat în 1789 o carte intitulată Proofs of a Conspiracy to Destroy All Governments and Religions. Din nefericire,chiar  şi acest avertisment a fost nesocotit.

Imediat după războaiele napoleoniene, Illuminati au crezut că naţiunile erau atât de disperate şi de stoarse de vlagă în urma atâtor lupte, încât orice soluţie li s-ar putea părea binevenită. Slugile obediente Ordinului Illuminati au convocat atunci ceea ce s-a numit Congresul de la Viena. În această adunare, ei s-au străduit să creeze prima Ligă a Naţiunilor – o primă tentativă de guvern mondial. În viziunea lor, suveranii Europei erau într-atât de afundaţi în datorii către ei, încât, de voie, de nevoie, le-ar fi executat orice poruncă.

Numai că ţarul Rusiei a înţeles complotul care se planifica şi l-a anihilat. Bancherii străini au jurat arunci că-l vor distruge într-o bună zi pe ţar împreună cu întreaga sa familie. Ameninţarea a fost dusă la îndeplinire în anul 1917.
Respingerea brutală, urmată de un dezastru, din partea ţarului Rusiei la Congresul de la Viena nu a dus nicidecum la distrugerea conspiraţiei grupării Illuminati,  doar i-a silit să adopte o altă strategie. Conştienţi că, pentru moment, ideea unui guvern mondial a fost înăbuşită în faşă, Illuminati au decis că singura cale de a-şi păstra puterea era întărirea controlului asupra sistemului monetar al naţiunilor europene.

Imediat după Congresul de la Viena, bancherii internaţionali au forţat guvernul Marii Britanii să schimbe statutul Băncii Angliei, astfel încât controlul total asupra acestei bănci să le revină lor, control pe care îl deţin şi astăzi. Weishaupt a murit în 1830, dar a avut grijă dinainte să pregătească o variantă perfecţionată a conspiraţiei Ordinului Illuminati, astfel încât să controleze, să finanţeze şi să conducă, sub diferite forme şi pretexte, orice organizaţie internaţională, prin plasarea în centrele şi posturile cheie de la vârful acestor organizaţii a propriilor agenţi.


În 1848, fondatorul unei ideologii nocive- Karl Marx a scris Manifestul Comunist sub directa îndrumare a membrilor grupării Illuminati. Concomitent, profesorul Karl Ritter de la Universitatea din Frankfurt a scris replica la lucrarea lui Marx sub conducerea altor membri ai Illuminati.În 1834, liderul revoluţionar italian Giuseppe Mazzini a fost ales de Illuminati la conducerea programului lor revoluţionar desfăşurat în toată lumea, rol pe care acesta l-a îndeplinit până la moartea sa, în 1872.

Câţiva ani înainte de-a muri, nedreptul Mazzini a atras în cercul grupării Illuminati un general american pe nume Albert Pike. Acesta a fost într-atât de fascinat de ideea unui guvern mondial, încât s-a plasat în cele din urmă în fruntea acestei conspiraţii luciferiene.Din 1859 până în 1871, Pike a pregătit un plan ce prevedea trei războaie mondiale şi diferite revoluţii în puncte diferite ale globului…
Primul Război Mondial trebuia să aibă loc pentru a le permite membrilor Illuminati să distrugă regimul ţarilor în Rusia. Bancherii internaţionali se juraseră să atingă acest obiectiv de când, la Congresul de la Viena, ţarul le dejucase planurile…

Sigla super-think-tank-ului american Council on Foreign Relations (CFR), organizaţie ce conduce politica SUA, fiind totodată principalul braţ american al Grupului Bilderberg, reprezintă un cavaler templier dezbrăcat care îl invocă pe Baphomet (Lucifer). Faptul că templierul este gol arată că avem de a face cu un vrăjitor, dar şi că acesta ar fi dezbărat de necesităţile materiale, căutând sau având o altfel de putere. Cu mâna sa dreaptă, cavalerul templier face gestul mano cornoto, ceea ce este o invocare a misterioasei divinităţi căreia templierii se închinau după întoarcerea din Orientul Mijlociu (Ierusalim), căci gestul reproduce coarnele zeităţii semito-păgâne, identificată de Ordo Templi Orientis şi de Illuminati cu Lucifer.
Sigla CFR conţine şi un mesaj: cuvântul latin ubique („pretutindeni”), care înseamnă că puterea organizaţiei ajunge peste tot, dar se referă şi la omniprezenţa divinităţii (care este prezentă peste tot, în acelaşi timp). Semnul mano cornuto a frapat media mondială atunci când, destul de des, a fost practicat în public de importante personalităţi politice ale lumii occidentale, deoarece gestul este consacrat de către satanişti, de la care a fost preluat şi de către o parte din formaţiile de muzică rock şi heavy metal, sau de fanii acestora. Dar semnul este mai degrabă comun mişcărilor sataniste şi Illuminati-lor luciferieni (căci aceştia aparţin la rândul lor unei „Fraternitas Lucis”)şi există acum organizaţiil mondialiste ale acestora care îşi  desfăşoară activitatea. Iar,unii şi alţii îi au ca model pe Baphomet-Lucifer, pe care, împingând lucrurile şi mai departe, sataniştii îl identifică direct cu Satan (ceea ce primii nu admit).


Se pot „remarca” preşedinţii SUA făcând gestul mano cornuto, aceştia îşi comunică mai degrabă fidelitatea faţă de organizaţiile politice oculte şi de putere (precum Council on Foreign Relations), decât faţă de Biserica
Satanistă a lui Anton LaVey, deşi toate acestea au împreună o importantă sumă de valori, referinţe şi origini. Atunci când preşedintele SUA George W. Bush (ca şi întreaga sa familie: fiicele, soţia şi mama sa, Laura şi Barbara Bush) a făcut semnul mano cornuto la inaugurarea mandatului său prezidenţial în anul 2005, el a şocat întreaga lume, având în vedere faptul că semnul este binecunoscut ca fiind asociat şi revendicat de către satanişti sau, după alţii, de către Ordinul Illuminati-lor (care îşi închipuie că primind „lumina luciferică” sunt „iluminaţi”).

De aceea, gestul lui Bush Jr. a fost numit şi „Illuminati Devil Hand Signal”. Ceea ce se ştie sigur este că în tinereţe George W. Bush a făcut parte din societatea secretă Skull & Bones, o organizaţie afiliată ocultei mondiale (în construirea „noii ordini mondiale”), dintre ai cărei membri sunt recrutaţi o parte din membri CFR.

Chiar dacă o parte din mass-media a remarcat cu mare tam-tam gestul „Mano Cornuto” făcut de familia Bush (în mod repetat şi după anul 2005), semnul a fost făcut şi anterior, şi până astăzi, de către o seamă de importanţi politicieni occidentali, precum preşedinţii SUA Ronald Reagan şi Bill Clinton, premierul italian Silvio Berlusconi,
preşedintele francez Sarkozy şi alţii.

Acelaşi semn al coarnelor cu mâna, mano cornuto, a fost practicat şi de către Hillary Clinton, (soţia expreşedintelui SUA Bill Clinton), atunci când candida în interiorul Partidului Democrat american pentrudesemnarea la candidatura pentru fotoliul de preşedinte al SUA. După ce Barak Obama a învins-o pe Hillary în interiorul Partidului democrat, el a preluat de la aceasta şi gestul mano cornuto pentru a-şi fideliza foştii adepţi ai
acesteia.
Deşi presa a analizat gestul mano cornuto la politicieni abia după anul 2005, când întreaga familie Bush s-a afişat făcând gestul mano cornuto (o revistă americană, Cleveland Plain Dealer, plecând de la acest eveniment a publicat un articol tematic al semnelor mâinii, Signs of the Times, fiind analizate o serie de semne făcute cu mâna, majoritatea masonice), revista Time îl prezentase pe Bush jr. încă din 4 iunie 2001 făcând gestul mâinii în chip de coarne, dar faptul trecuse aproape neobservat.


Numărul personalităţilor americane (politice, mai ales) surprinse făcând gestul mano cornuto este relativ mare. Sunt evocaţi vicepreşedinţii SUA Dan Quayle şi Dick Cheney, senator John Edwards sau conducerea concernului McDonalds, dar şi republicana Sarah Palin, care a afişat gestul în 2008, când se afla în campania de vicepreşedinte al SUA (şi despre care astrologii spun că va fi cândva prima femeie preşedinte ai SUA).

Bohemian Club

Biografii părintelui „Bisericii Sataniste” arată că ar fi avut mai degrabă origini „boemiene”, deoarece mama sa era o ţigancă maghiară din Transilvania, iar acest fapt a întărit presupusele relaţii ulterioare dintre satanism şi organizaţia ocultă americană Bohemian Club („Clubul Boemian”, din care au făcut parte toţi preşedinţii Statelor Unite din secolul XX, inclusiv cei doi George Bush -tatăl şi fiul -, dar şi o parte a preşedinţilor democraţi).Evident că membrii Bohemian Club din SUA nu au mai păstrat sensul original al cuvântului boemieni, acela de ţigani, dar multe dintre tradiţiile acestora (ale ţiganilor) au fost prezente în practicile rituale de la începuturile clubului, precum divinaţia sau elemente de magie neagră, conservate şi astăzi, chiar dacă dezvoltate şi elaborate.Termenul de boemian vine din evul mediu european, desemnându-i pe ţigani (rromi) care plecând din regiunea Boemiei (Cehia de azi) au fost lăsaţi să vagabondeze în tot Occidentul. Iată ce scria în anul 1825 francezul Jacques Collin de Plancy în celebra sa lucrare despre acest termen: „Toată lumea a auzit vorbindu-se de boemieni (ţigani), de acele grupuri vagaboande care, sub numele de boemieni, biscaeieni şi egipteni, s-au răspândit în Germania, Olanda, Franţa, îndeletnicindu-se cu ghicitul. Olandezii îi numeau heyden, adică păgâni,pentru că erau priviţi ca oameni fără credinţă… Ar fi fost normal să fie crezuţi ei înşişi pe cuvânt şi să spunem că erau o familie a evreilor, amestecată în timp cu creştini vagabonzi . Numai că, tocmai aici Plancy greşeşte, boemienii sau ţiganii sunt de origine din zona Indiei, dar au minţit adesea privind originea lor reală…

Populaţia europeană a masacrat şi a aruncat în mlaştini o mare mulţime dintre ei. Cercetătorii stabilesc data acestor atrocităţi ruşinoase în jurul anului 1348. În acţiunea de suprimare generală, mulţi ţigani s-au salvat de ruguri refugiindu-se în păduri.Pentru a fi în siguranţă ei s-au reunit şi şi-au făcut galerii subterane pe mari întinderi,aluzie la faptul că unii dintre ţigani se ascundeau sau se întruneau în secret în peşteri. Când furia contra ţiganilor s-a mai potolit, poporul acesta a fost acceptat în sate, apoi în oraş. Dar mulţi din ei au continuat viaţa lor de vagabondaj, trăinddin ghicit şi fel de fel de excrocherii.În 1427 aceste cete rătăcitoare au ajuns în Franţa şi, cum veneau din Boemia, li s-a spus boemieni… Cum femeile ţigănci practicau ghicitul fără aprobare de la Biserică, episcopul de Paris i-aexcomunicat, obligându-i să plece… Preoţii îi dădeau în judecată ca pe urmaşi ai lui Ham, inventatorul magiei,
fiind acuzaţi de practicarea magiei. Delrio afirmă că erau atât de experţi în vrăji, încât atunci când le dădeai un
bănuţ, toate celelalte piese ce le aveai în pungă zburau s-o întâlnească pe prima. Delancre ne asigură chiar că ţiganii ar fi pe jumătate demoni…” (Collin de Plancy, Dictionnaire infernal, Paris 1825). Sensul expresiei boemian folosit de către mega-organizaţia oligarhică americană este mai degrabă unulcultural, aşa cum pretind membri ei înşişi. Termenul a trecut de la desemnarea exclusivă a ţiganilor în secolul XVII,desemnând în general artiştii ambulanţi (mulţi dintre aceştia ţigani circari) ajungând în timp să descrie stilul de viaţă netradiţional, dedat plăcerilor (consumului de alcool, bunăoară) şi fără grija zilei de mâine al artiştilor, scriitorilor, muzicanţilor şi actorilor din majoritatea oraşelor europene. Termenul boemian a ajuns finalmente să desemneze o atitudine politică anti-statală şi anti-socială în epocă, anti-morală chiar, care cultiva relaţiile sexuale în afara căsătoriei sau ne-ortodoxe, sfidând astfel Biserica şi morala creştină.


Emblema siglă a Bohemian Club este bufniţa ale cărei două ciufuri de pene de pe cap (două egrete cu aspect de urechi sau de corniţe) îi autorizează pe membrii organizaţiei să poată adopta la rândul lor salutul secret prin gestul mano cornuto, asemenea sataniştilor, de care îi leagă şi o serie de ritualuri macabre.
Semnificaţia simbolică a Bufniţei ca emblemă a Bohemian Club poate fi una controversată, căci, deşi membrii organizaţiei spun că această pasăre nocturnă simbolizează înţelepciunea, nimic din tradiţiile legate de simbolistică nu justifică explicaţia. Dimpotrivă, ea reprezintă tradiţional funebrul şi magia neagră. Iată adevărata simbolistică a Bufniţei: „Pasăre esenţialmente nocturnă, în stare să vadă în cea mai deplină întunecime şi să vâneze astfel, bufniţa a fost condamnată să devină o pasăre a nenorocirii, simbolizând noaptea, angoasa, coşmarul, moartea subită şi imprevizibilă. Anticul istoric roman Pliniu spunea că prezenţa ei prevesteşte sterilitatea iar strigătul ei este prevestitor de moarte. Spre deosebire de cucuvea -pasăre nocturnă asemănătoare, dar care nu are pe cap cele două egrete sau corniţe –  nu are nici un fel de însuşiri bune. În fapt, este contrariul cucuvelei. De aceea îl desemnează pe ocultist în sensul rău, cel care efectuează «opera neagră»… Simbolistica medievală a mai folosit bufniţa ca simbol al evreului, tot în sens negativ însă (bufniţa apărând ca o imagine a orbirii poporului evreu, carea închis ochii în faţa soarelui…)

Pictorul Hieronymus Bosch a plasat în centrul fântânii vieţii din Grădina Deliciilor, o bufniţă pândind în partea de jos a fântânii fermecate.” (Jean-Paul Clebert, Le dictionnaire du symbolisme animal, Paris 1971) Dacă adăugăm că în spatele bufniţei, „preoţii” din Bohemian Club plasează o lună plină, avem o imagine completă a simbolisticii acestora, căci luna plină este un accesoriu obligatoriu al sabaturilor acestor vrăjitori.

Bohemian Club a fost înfiinţat în 1872 de către un grup de cinci ziarişti din California, ca un club exclusiv masculin. Aceştia doreau chipurile „să copieze stilul şi spiritul boem al artiştilor europeni”, dar ziariştii au fost înlăturaţi în timp de către membrii mai potenţi, oamenii de afaceri şi politicienii care, intraţi în club ca finanţişti şi protectori, au devenit majoritari.

Vintage engraving of a Evening at the Bohemian Club, San Francisco 19th Century. Founded in 1872 from a regular meeting of journalists, artists and musicians.

Sediul central al clubului este şi astăzi în San Francisco, pe Taylor Street, la numarul 624, în imediata apropiere Districtului Financiar al oraşului, dar întrunirile sale rituale anuale se desfăşoară pe domeniul de 11 km pătraţi Bohemian Grove (Dumbrava Boemiană), situat tot în California, lângă orăşelul Monte Rio, în ţinutul Sonoma (la aproximativ 100 km de San Francisco). Locul este de o frumuseţe naturală rară, fiind format din dealuri acoperite de păduri de sequoia roşii gigantici şi din canioane naturale tăiate de un râu (pentru pieile roşii, alungate din zonă,locurile erau sacre).
Punctul central al domeniului este un lac pe malul căruia se înalţă o statuie în formă de bufniţă, având peste 13 metri înălţime. Aici se află şi sanctuarul unde se Marele Preot Boemian efectuează ritualul nocturn anual. Tot locul este plin de simboluri masonice, păgâne (zise druidice) şi satanice.

Cum am mai arătat, bufniţa este emblema şi reprezintă o zeitate a clubului, iar deviza inscripţionată sub aceasta sau pe porţile domeniului este luată din Shake-speare: „weaving spiders come not here” („păianjenii să nu intre aici” – Visul unei nopţi de vară, actul secund, scena a doua). Sensul este ocult, dar mulţi cred că este un joc de cuvinte, în engleză păianjen (spider) fiind apropiat de cuvântul spion (spier, spy), ceea ce înseamnă că deviza este un îndemn la secret şi la înlăturarea spionilor (spider mai este însă şi o altă denumire a crucii în engleză). Cei mai probabil – spun cercetătorii istoriei clubului – deviza adoptată de „boemieni” sugerează că atât clubul cât şi membrii săi trag o graniţă pentru media (ziariştii fiind „weaving spiders”), Bohemian Club creându-şi chiar o reputaţie pentru secretul maxim şi severa securitate.


Pe malul lacului mai sus descris, la baza uriaşei Bufniţe de piatră are loc în fiecare an, în luna iulie când esteLună plină, celebrul deja ritual „Cremation of Care” (Arderea Grijei), ce include elemente dramatice, muzică,operă şi poezie, ritual care ascunde mai mult decât au lăsat „boemienii” să afle lumea.Ritul desfăşurat la baza acestei statui care închipuie o zeitate antică feminină (cum pretind „boemienii” apărându-se de acuza că Bufniţă ar fi de fapt zeitatea păgână Moloch, căreia evreii îi aducea copii ca jertfe) ar fi fost inventat în 1893 de către un membru de frunte al clubului elitist, avocatul new-york-ez Joseph D. Redding (devenit în acelaşi an „Mare Preot al Boemiei”, fiind totodată şi Mare Maestru în Ritual Scoţian Vechi şi Acceptatîntr-o lojă din New York). În numărul din 25 iunie 1899, o cronică a ziarului The New York Times descria astfel ritualul:

„Preoţii druizi (boemieni) purtau însemnele Ordinului lor pe veşminte. Peste 500 de persoane participau la spectacol, iar lumini electrice şi cu calciu erau folosite pentru a ilumina scena. Exista o orchestră simfonică şi un mare cor. Un altar druidic şi o piatră sa-crificială dădeau un aer de realism întregii scene. Domnul Redding oficia ca Mare Preot al Boemiei. Apare apoi o procesiune de opt preoţi druizi trăgând opt prizonieri înlănţuiţi: un galez, un celt, un roman, un barbar şi doi bărbaţi din Îndepărtatul Nord. Fiecare captiv îşi pleda fără succes cauza în faţa adunării, sfârşind prin a fi condamnat la moarte. Doar galezul, care reprezenta Boemia, a reuşit să se apere convingător, scăpând de pedeapsă. O cupă trecută din mână în mână a fost atunci băută de către druizi, prizonieri şi boemieni. Me-phisto şi un număr de demoni se grăbeau să ia Grija de pe catafalc… Atunci şeful druizilor i-a condus în pădure cu o torţă aprinsă pe care a folosit-o şi la focul funeral…”.De când a fost elaborat, ritualul a fost modificat parţial până astăzi, principalul element, rămas neschimbat,fiind însă sacrificarea unei fiinţe umane prin incinerare pentru a se afla viitorul în rămăşiţele acesteia. „Boemienii” arată răspicat celor curioşi din afară că totul este o înscenare, că nimeni nu este ucis în realitate şi că prin acest ceremonial este ucisă Grija („Dull Care”), care îi chinuie pe membrii clubului. Scepticii constată însă că, oricum, avem de a face cu reproducerea unor ritualuri păgâne sau satanice.Astăzi, membri clubului şi invitaţii lor care se întrunesc în luna iulie în California la Bohemian Grove, toţi bărbaţi, provin din rândurile celor mai bogate sau influente familii din SUA, fiind consideraţi „elita masculină a Americii”.

Au fost prezenţi aici toţi preşedinţii americani din 1923 până în 2018, vicepreşedinţi şi secretari de stat, proprietari şi directori ai marilor corporaţii şi multinaţionale, şefii principalelor instituţii financiare (bănci, fonduri de investiţii, mari firme de brokeraj), magnaţi din domeniul energetic (inclusiv petrol şi energie nucleară) şi principalii contractori militari. Aproape toţi sunt de rasă albă, negrii (precum Colin Powel) fiind o excepţie (maxim 2-3 indivizi). S-au făcut remarcaţi şi mai mulţi participanţi europeni, mai ales din rândul celor mai importanţi politicieni (liderii europeni se deplasează discret la întrunirea de la Bohemian Grove pentru a discuta şi dezbate cu elita americană chestiuni de politică şi afaceri).
(foto Lakeside 1991 -cancelarul german Helmut Schmidt adresându-se elitei lumii la discuţia de pe malul lacului de la Bohemian Grove. În autobiografia sa, Men and Powers, a Political Retrospective, Helmut Schmidtspunea că este membru al Council on Foreign Relations (Consiliul pentru Relaţii Externe), al Trilateral Commission (Comisia Trilaterală) şi al Grupului Bilberberg. Mai spunea că liderii organizaţiilor globaliste călătoresc spre Grove (Dumbrava Boe-miană) în fiecare vară. Mai vorbea şi despre anumite alte „dumbrave secrete” („secret groves”) în Germania, unde se efectuează ritualuri druidice, dar indica Bohemian Grove ca fiind locul său favorit pentru a participa la asemenea ritualuri. (În altă parte, Schmidt a mărturisit că tatăl său era evreuclandestin, deşi a fost ofiţer în armata Germaniei naziste )

Dezbaterile au loc pe malul lacului (Lakeside) unde se află statuia de 13 metri a Zeiţei Bufniţe de pe imensul domeniu Bohemian Grove. Deoarece auditoriul de aproape 2000 de persoane stă pe ambele maluri ale micului lac,discursul care are loc în timpul zilei, spre deosebire de ritualuri – este amplificat de o staţie de sonorizare.

În data de 2 august 1982, Newsweek magazine scria că „cea mai prestigioasă tabără de vară – Bohemian Grove – este acum în sesiune…; cu foarte puternica sa clientelă care caută intimitate şi ritualuri kabbalistice, Bohemian Grove trezeşte puternice suspiciuni…; cel mai important eveniment sunt însă «discuţiile pe malul lacului» («lakeside talks») unde au vorbit în trecut Alexander Hague şi Casper Weinberger. În acest an vorbitorul a fost Henry Kissinger cu tema«The Challenge of the ’80s» («Provocarea anilor ’80»).”

Maclean’s magazine din 23 martie 1981 dezvăluia că în cadrul dezbaterilor de a Bohemian Grave, participă militarii, politicienii şi preşedinţi ai SUA. Din acest club fac parte celebrii Henry Kissinger, George Shultz, S. D. Bechtel (proprietarul companiei Bechtel), Jr., Thomas Watson Jr. (IBM), Phillip Hawley. În anul 1967 a avut loc „agreement-ul înţelegerea) dintre Ronald Reagan care, la un pahar cu Richard Nixon, a acceptat ca la alegerile prezidenţiale din SUA ce urmau să stea de o parte, ceea ce a ajutat formarea destinului SUA”. Subiectele acestor dezbateri-prezentări ale personalităţilor politice sunt de „maxim interes”, se spune, cum ar fi războiul din Irak, armele nucleare, criza energetică, problemele ecologice, sistemul medical, evoluţia preţurilor, globalizarea, urbanizarea etc. „Informaţiile prezentate aici nu sunt pentru urechile tuturor. Sunt informaţii confidenţiale care rareori apar în presă, despre numărul real de victime ale războaielor, despre nivelul real al „bunăstării” populaţiei, despre efectele distructive ale vaccinurilor etc”.


Revista americană Mother Jones din august 1981 (volumul 6 pag. 28) dădea o listă parţială cu câţiva dintre membri proeminenţi ai clubului: „William Howard Taft, The-odore Roosevelt, Harry Truman, Herbert Hoover, George P. Shultz, Stephen Bechtel, Jr., Gerald R. Ford, Henry Kissinger, Richard M. Nixon, Jimmy Carter, Ronald Reagan, Bill Clinton, Dick Cheney, ambii preşedinţii Bush, William F.BuckIey, Jr., Fred L.Hartley, Merv Griffin, Thomas Haywood, Joseph Coors, Edward Teller, A. W. Clausen, William French Smith, John E.Swearingten, Casper W. Weinberger, Justin Dart, William E. Simon şi sute de alţi politicieni şi businessmeni importanţi”.
Odată ajunşi pe domeniul californian, elitiştii „boemieni” sunt împărţiţi în peste 100 de „case” sau de „tabere”, funcţie de relaţiile, poziţia şi ocupaţia socială a fiecăruia. Fiecare „tabără” de pe domeniul boemian conţine vile luxoase, bungalouri, restaurante-can-tină şi bufete de la care participanţii se alimentează în continuu cu băuturi alcoolice (paharele stau aproape permanent în mâinile acestora).Cea mai celebră „tabără-casă” a Bohemian Grove este Mandalay, din ea făcând parte mari afacerişti americani, mari contractori AT&T), William Casey (CIA) şi Ralph Bailey (Dupont, companie deţinută de familia Rothschild).

Vă voi prezenta profilul componenţei celor mai importante „case” boemiene:
Mandalay (mari afaceri, domeniul militar, politicieni şi preşedinţi SUA),
Hill Billies (mari afaceri, bănci, universităţi şi media; din aceasta fac parte cei 2 preşedinţi George Bush -tatăl şi fiul -, împreună cu A. W. Clausen – Banca Mondială),
Cave Man (think-tank-uri, companii petroliere, bănci, contractori militari, universităţi şi media),
Stowaway (familia Rockefeller, companii petroliere, bănci, think-tank-uri),
Owl’s Nest (preşedinţi SUA, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Hideaway şi Midway (fundaţii, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Isle of Aves (militari, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Lost Angels (bănci, contractori militari, media),
Silverado Squatters (mari afaceri, contractori militari),
Sempervirens (corporaţii californiene),
Hillside (militari, şefi de stat major).
Se spune că tabăra Mandalay „este dedicată relaţiilor internaţionale şi este compusă din oficiali ai statului american sau conectaţi la serviciile secrete. Mandalay este singura tabără din interiorul Bohemian Grove în care nu poţi intra, iar înainte de a intra cineva te întreabă cine eşti şi cu cine ai întâlnire. Dacă eşti legitimat pentru a intra, eşti dus cu un troliu electric marca Bechtel în vârful dealului pe care este aşezată tabăra. Mulţi membri ai taberelor Hill Billies sau Stowaway (Rockefellerii şi Morganii) au fost la Mandalay într-un timp sau altul.” (Joel van der Reijden, Bohemians and The Bohemian Grove, 2005)

Anul 1900 a coincis cu izbucnirea unui scandal legat de aceste dezbateri şi discuţii secrete care au loc la Bohemian Grove depeste 100 de ani. Acesta a fost declanşat de către doi membri, un autor-ziarist Ambrose Bierce (autor al The Devil’s Dictionary), şi proprietarul unui trust de presă, William Hearst. Bierce a scris în acel an un „poem politic” în ziarul prietenului său „boemian” în care prefigura asasinarea preşedintelui McKinley care s-a şi întâmplat întocmaipeste câteva luni. Acest fapt a stârnit stupoare, deoarece Hearst, patron al ziarului, aspira la funcţia de
preşedinte şi îl critica continuu pe McKinley.Deşi bine reprezentată la întrunirile boemiene, familia bancherilor evrei Rothschild, implicată de sute de anibîn culisele istoriei mondiale, este totodată vecină cu domeniul de la Bohemian Grove prin domeniul viticol din apropiere, la Napa Valey, dezvoltat de Phillip Rothschild la începutul secolului al XX-lea. Cum am văzut, mulţi dintre boemieni dau până aici o scurtă fugă pentru „un tur organizat al cultului diavolului însoţit şi mascat de o degustare de vin roşu” (D.B.Smith şi A.Hitchcock, The History of the House of Rothschild, 2006 referire la faptul că aici există o construcţie ce reproduce o piramidă masonico-Illuminati, ca şi un templu subteran secret satanist (al„bisericii sataniste” a lui Anton LaVey)

*******************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre şi secretele puterea acestor malefici  dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

 

Sursa foto : Snopes.com,NEW AGE NEWS,Secretul Cunoasterii,Pinterest

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Gothaer Asigurări Reasigurări își dezvoltă planul strategic pe termen mediu de 3 ani

Publicat

pe

logo

 

La finalul anului trecut, Gothaer a anunțat o modificare a focusului strategiei cu privire la activitatea grupului în România. După 2 luni de analiză atentă și modificări în cadrul conducerii companiei, Gothaer își poate completa declarația cu anumite aspecte strategice cheie referitoare la prezența viitoare a companiei pe piața de asigurări din România.

Cu un nou CEO alături, Leslie J. Breer (sub rezerva aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară), Gothaer dezvoltă în prezent un nou model de afaceri mai durabil și un plan de afaceri pe 3 ani. În plus, un nou CFO se va alătura companiei în următoarele săptămâni.

“Credem că orice companie ar trebui și chiar trebuie să facă un pas în lateral din când în când pentru o retrospectivă asupra activității sale, în scopul alinierii acesteia cu condițiile economice actuale și totodată cu așteptările acționarilor săi. Din acest motiv, Gothaer a început să își analizeze portofoliul, liniile de business, costurile și performanța companiei în general, pentru a-și modela dezvoltarea viitoare pe piața locală. Obiectivul nostru principal este să atingem pragul de break-even, iar pentru acest lucru avem toate mijloacele necesare și o mare experiență în România”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări.

Unul dintre pilonii principali care stau la baza acestei abordări este orientarea către client în toate aspectele, pentru care Gothaer este deja recunoscută. Buna reputație pe care o are compania pe piață și gradul de satisfacție a clienților constituie active de valoare, pe care compania mizează, în timp ce își dezvoltă viitoarea strategie.

Conducerea Gothaer știe faptul că viitoarea strategie poate fi livrată cu succes de către echipa sa și cu sprijinul partenerilor săi comerciali – care rămân prioritatea de top a companiei și totodată principalul canal de vânzare.

Când vorbim despre viitorul companiei Gothaer pe piața de asigurări din România, trebuie să luăm în considerare faptul că aceasta beneficiază de o considerabilă stabilitate financiară din partea grupului din care face parte și a reasigurătorilor săi renumiți. Avem încredere că planurile noastre viitoare vor fi îndeplinite pe plan local așa cum preconizăm, pentru a ne atinge obiectivele. Prevederile și normele Solvency II sunt îndeplinite, aplicate și respectate corespunzător în toate aspectele activității noastre pentru dezvoltarea viitoare a business-ului. Toate eforturile investite în ultimii ani pentru a face Gothaer recunoscută drept un partener de încredere în domeniul asigurărilor dau roade acum și este momentul să privim înainte spre următorul pas normal: profitabilitatea”, a adăugat Dr, Lohmann.

***

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 119 mil. lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe Gothaer.ro.

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro