Esti pregatit pentru un mega concert la Arenele Romane?

0
966

Se pregateste un mega show la Arenele Romane, miercuri 23 mai, de la care nu ai voie sa lipsesti.

Artistul jamaican Sean Paul va fi prezent pe scena de la Arenele Romane din cadrul turneului “Mad love” si este pentru prima data in Romania in cadrul unui show de o asemenea amploare. Biletele sunt disponibile pe Iablilet.ro pentru mai multe categorii de pret in functie de zona in care doresti sa stai.

Acesta este si castigator al unui premiu Grammy dar si al multor discuri de platina. Artistul este cunoscut si pentru numeroasele colaborari cu artisti celebrii cum ar fi: David Guetta, Dua Lipa, Snoop Dog, Enrique Iglesias, Major Lazer, Rihanna, Beyonce, Kelly Rowland, Busta Rhymes, Shaggy, Bob Sinclar,Clean Bandit, DMX si multi, multi altii.

Sean Paul, artist iubit in toata lumea datorita stilului sau inedit, a scos de-a lungul carierei sale sase albume solo: „Stage One” (2000), „Dutty Rock” (2002), „The Trinity” (2005), „Imperial Blaze” (2009), „Tomahawk Technique” (2005) şi „Full Frequency” (2014). Printre numeroasele sale hit-uri, care vor fi cantate la noi si care l-au mentinut in topurile muzicale de peste tot, se numara “Temperature”, “Press it Up” si “No Lie”.

In deschiderea acestuia vor canta Faydee, Fly Project și Simona Nae iar after party-ul va continua la Arene până dimineață cu Partydul Kiss FM și DJ Vibe Drops.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here