Castiga 10.000 de dolari pe luna din angajari in videochat la Studio 20!

0
1151
angajari_studio_videochat

Esti din Bucuresti sau din provincie si iti doresti un job care sa-ti ofere venituri lunare de ordinul miilor de dolari? De asemenea, esti tanara, open-minded si arati bine? In cazul acesta, poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna alegand una din ofertele de angajari in videochat marca Studio 20, din Bucuresti sau din tara: angajari videochat in Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Oradea, Ploiesti, Brasov, Arad sau Pitesti.

Ce poti face cu banii castigati in urma angajarii in videochat la Studio 20? Iti vei putea cumpara cele mai scumpe haine si produse de make-up profesionale, vei avea sansa sa calatoresti in cele mai frumoase locuri din lume, sa-ti faci operatii estetice si sa-ti iei o casa noua sau o masina de lux. Exact ce isi doreste orice femeie! Iar toate acestea pot fi obinute in doar cativa ani de activitate.

Stim ca meriti mai mult. De aceea, iti propunem oferte de angajari in videochat de nerefuzat! Si pentru a te convinge ca ceea ce iti promitem nu sunt doar vorbe in vant, iata care sunt principalele motive pentru care Studio 20 este cea mai potrivita si profitabila alegere in materie de angajari in videochat:

1. Angajari in videochat 100% legale
Acest lucru presupune:
– contract ferm de artist-interpret, pe care toate tinerele care lucreaza la noi il semneaza in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international ce se va ocupa de promovarea si instruirea lor ca modele de videochat;
– tehnologie de ultima ora, decoruri luxoase, suport permanent, programe de training gratuite si individuale;
– angajare doar persoane majore, fiind vorba despre o industrie dedicata exclusiv adultilor;
– venituri sigure, impozitate conform legislatiei in vigoare;
– drept la pensie si asigurare de sanatate pentru modelele care fac o cariera la Studio 20.

2. Comision cumulativ de pana la 65% din incasarile tale lunare
Ca urmare a angajarii in videochat, vei avea posibilitatea sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna sau chiar mai mult, datorita unui comision standard de 50% la care poti adauga numeroase bonusuri:
– 2% bonus daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume;
– 5% bonus daca lucrezi peste 100 de ore in perioada respectiva;
– 5% bonus daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% bonus de fidelitate (dupa 12 luni complete de activitate).

3. Experienta de lunga durata in angajari videochat
Cu o experienta de peste 17 ani in domeniu si locatii de lux pe 3 continente (Europa, America de Sud si America de Nord), Studio 20 este cel mai mare studio de videochat din lume, oferind modelelor sale conditii de lucru incredibile pentru a deveni modele de top! Pentru mai multe detalii, completeaza formularul de „Angajari in videochat” de pe site, iar unul din reprezentantii nostri te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili un interviu intr-unul din sediile noastre, la alegerea ta. Tot ce-ti cerem in schimb este seriozitate, daruire si ambitie 100%.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here