Vacanta de vara – la mare sau la munte?

0
1023

Vine vara si odata cu ea vacanta pentru cei mici, dar si pentru studenti. Primele raze ale soarelui aduc cu ele zambet pe fetele lor, serile tarzii pe afara cu prietenii le dau mai mult entuziasm iar profesorii se ocupa de organizarea taberelor cautand cazare la mare pentru ei si elevii lor. Vacantele si taberele la mare impreuna cu colegii de clasa sunt cele mai frumoase amintiri sin scoala generala sau liceu, dar si primele expriente departe de casa. Cele mai cautate tabere sunt la mare, iar pentru a gasi cazare Eforie Nord trebuie sa va ganditi la rezervare cu mult timp inainte.

La munte sau la mare?

Mult asteptata vacanta de vara aduce cu ea cele mai frumoase momente alaturi de colegii de clasa cu care elevii abia asteapta sa se distreze. Insotiti de profesori si poate si de cativa parinti, copiii urca in tren entuziasmati si plini de energie. Insa ce prefera copiii? Marea sau mntele? Avand in vedere ca cele mai pline statiuni de la mare sunt cele care ofera cazare Eforie, putem sa ne dam seama usor ca elevii iubesc apa rece a marii in zilele de vara prea calduroase. Multi nu prefera muntele din cauza temperaturilor usor mai scazute si pentru ca acolo nu vor intalni atat de multe grupuri de copii cu care sa se joace. Insa taberele la munte implica mai multe activitati, jocuri, mai mult timp pentru socializare!

 

Daca doriti sa organizati o excursie la mare, nu uitati sa cautati cazare la mare din timp! Cele mai cautate sunt cazarile in Eforie Nord, motiv pentru care ganditi-va din timp la locatia excursiei. Oricum copiii se vor bucura sa soare si compania colegilor si prietenilor indiferent de locatie, indiferent ca sunt la mare sau la munte!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here