Iata cum sa alegi o masina de inchiriat care sa iti ofere toate conditiile de siguranta si confort!

0
555

Sezonul vacantelor si al concediilor este in plina desfasurare, asadar cu totii ne gandim la calatoriile pe care le vom face vara asta. Fie ca doresti sa organizezi un sejur la mare impreuna cu familia sau prietenii, fie ca alegi o saptamana de drumetii si racorire la poalele muntelui, cea mai buna solutie pentru transport este oferita de o masina de inchiriat.

In cazul in care nu planifici un concediu, ci un teambuilding sau o deplasare cu obiective in plan profesional, atunci vei avea la dispozitie o masina de inchiriat cu 8+1 locuri. Pe langa economia de combustibil de care vei beneficia, microbuzul va oferi tuturor pasagerilor siguranta si confort pe toata durata calatoriei. Pana la alegerea modelului care sa iti satisfaca necesitatile, va trebui sa alegi o firma de la care sa poti rezerva masina de inchiriat dorita. Astfel, alegerea corecta cu privire la compania cu care vei colabora iti poate aduce multiple avantaje, printre care se pot numara:

1. Procesul eficient de rezervare. Promptitudinea cu care este facuta rezervarea si disponibilitatea permanenta a serviciului de asistenta sunt doua beneficii de care nu te poti lipsi. Astfel, raspunsul si confirmarea rezervarii venite din partea companiei ce-ti pune la dispozitie masina de inchiriat trebuie sa fie foarte rapide, iar call-center-ul ar trebui sa iti poata oferi asistenta non-stop. In cazul in care timpul de rezervare depaseste cateva minute, colaborarea cu respectiva firma nu va fi perfecta din cauza proceselor anevoioase care vor intarzia adresarea nevoilor tale.

2. Timpul de livrare scurt la adresa pe care tu o alegi. Unul dintre cele mai importante avantaje pe care le vrei de partea ta este un proces de livrare rapid si eficient. Astfel, masina de inchiriat pe care ai ales-o ar trebui adusa in cel mult 3 ore la adresa aleasa de tine, tocmai pentru a nu fi nevoit sa te deplasezi atunci cand problema ta este chiar aceea a transportului. Firmele profesioniste din domeniu ofera un timp chiar mai bun de livrare (circa 2 ore), iar acest serviciu este pus la dispozitia clientului gratuit.

3. Asigurari si taxe incluse. Atunci cand te hotarasti sa folosesti o masina de inchiriat, serviciile pe care le ofera firma cu care colaborezi ar trebui sa iti poata rezolva toate grijile si necesitatile complementare. Pentru a te bucura din plin de drum si vacanta, fara a trebui sa alergi dupa asigurari sau taxe de drum, solutia ideala ar fi ca pachetul de inchiriere sa contina in pretul de baza si RCA, full Casco si rovinieta.

4. Siguranta deplina. De fiecare data cand pleci la drum, siguranta ta si a pasagerilor este pusa pe primul loc. In acest sens, masina de inchiriat pe care ai rezervat-o trebuie sa fie echipata corespunzator conditiilor meteorologice, iar inspectiile tehnice trebuie sa fie la zi, realizate cu simtul raspunderii. Desi aceste conditii sporesc siguranta, neprevazutul poate aparea in orice circumstante, iar atunci este necesar sa stii ca te poti baza pe firma cu care colaborezi. In cazul unei tamponari sau unei avarii aparute la masina de inchiriat pe care o conduci, compania ar trebui sa fie pregatita sa inlocuiasca rapid si gratuit autovehiculul in cauza, iar tu sa-ti poti continua drumul si sa nu pierzi timp pretios din concediul planificat.

5. Confort sporit. Evident, vizam calitatea de fiecare data cand suntem nevoiti sa facem o alegere. Pentru a beneficia de cele mai bune conditii atunci cand folosesti o masina de inchiriat, parcul auto al firmei la care apelezi ar trebui sa contina numai autoturisme mai noi de 5 ani. Daca acesta este cazul, in primul rand vei inlatura din riscul folosirii exagerate a vehiculelor, iar in al doilea rand vei beneficia de confortul si siguranta pe care tehnologia de ultima generatie le poate oferi, fie ca este vorba de sisteme, materiale sau optiuni.

Daca te ghidezi dupa aceste recomandari, solutia optima ti se va prezenta in mod cert. Pentru a-ti usura alegerea, toate avantajele de mai sus si multe altele pot fi gasite in oferta FocusRent, companie de inchirieri auto cu o vechime de peste 12 ani pe piata din Bucuresti, Otopeni si Cluj. Asadar, data viitoare cand cauti solutia optima de transport, asigura-te ca pachetul de servicii care vine odata cu masina de inchiriat iti poate oferi toate beneficiile de care ai nevoie!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here