O celebră vedetă tv șterge pe jos cu Klaus Iohannis: „Nu merge cu mănuși!” | Nationalul.ro

0
442

Magda Vasiliu a lansat atacuri în rafală la adresa şefului statului după mesajul acestuia referitor la proteste. Iohannis a acuzat voalat conducerea PSD de crearea unei diversiuni. Șeful statului a criticat atât violenţa nejustificată a jandarmilor, cât şi cea a celor care au agresat forţele de ordine. 

“Adică oamenii aia au fost călcaţi în picioare, gazaţi, fugăriţi, loviţi etc., iar preşedintele face apel la PSD să-şi bage minţile-n cap?!? Nu am văzut o declaraţie mai plină de întrebări retorice în viaţa mea! Păi e acum momentul să ai atitudini de genul „Oare unde vrea PSD-ul să ajungă?” etc…

Nu merge cu mănuşi şi cu diplomaţie în exces cu nişte penali şi cu nişte ţoape… Că nu merge…..Iohannis se miră fix cum mă mir şi eu că nu a avut loc nicio demisie până acum… Eu pot să mă mir de ce vreau eu. El, Iohannis, nu!

De la el, oamenii au pretenţii (sau, mă rog, aveau)…. Asta e diferenţa! Că-l suspendă sau nu, că mai candidează sau nu mi-e perfect egal! Și pentru asta nu mai e vinovat PSD-ul! E doar vina d-lui (încă) preşedinte Iohannis ….”, a afirmat Magda Vasiliu în mediul online, citată şi de bugetul.ro.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here