De ce ar trebui sa iti cumperi o bicicleta electrica pliabila

0
270

Initial, vehiculele electrice se limitau la masinile de golf si la cele de pe aeroport. Astazi, toata lumea este interesata de acest tip de vehicule, care au devenit accesibile pentru toata lumea odata cu raspandirea pe scara larga a bicicletelor electrice. In urma cu ceva timp, o astfel de bicicleta era foarte grea, dotata cu baterii mari care trebuiau incarcate de fiecare data cand voiai sa te plimbi in jurul blocului.

Lucrurile s-au schimbat radical. In ultimii cativa ani industria bicicletelor electrice a beneficiat de o tehnologie noua, imbunatatita si simplificata, iar bicicletele electronice au devenit mai usoare si mult mai distractive. Foarte important este ca bateriile reincarcabile ale acestor biciclete au devenit mai mici si mai usoare si pot fi acum integrate usor in cadrul bicicletei. Practic nimeni nu isi va da seama ca beneficiati de asistenta pedaliera.

Mai mult decat atat, aparitia bicicletelor electrice pliabile au revolutionat industria. 

Puteti gasi biciclete electrice pliabile care cantaresc doar 16 kg, cu un design versatil, de diferite culori, completata cu suportul electric pentru smartphone si o baterie generoasa.

Bicicletele electrice ofera aceleasi avantaje deosebite ca si bicicletele traditionale, inclusiv economiile de costuri (nu sunt necesare licente sau asigurari), imbunatatirea sanatatii si conexiunea cu comunitatea.

Avantajul real oferit de o astfel de bicicleta este eficienta ei in momentul in care urci pantele sau te deplasezi cu vantul in fata. Daca suferiti de dureri de genunchi sau de astm bronsic, de exemplu, bicicletele electrice pot fi o adevarata mana cereasca pentru ca bateria electrica iti permite sa te deplasezi fara nici un efort, adica fara sa pedalezi. In plus, bateria electrica se va incarca automat in momentul in care vei reincepe sa pedalezi. Veti avea parte de vehiculul perfect care iti va permite sa te deplasezi rapid si usor in traficul urban, reusind sa ajungi la locul de munca mult mai repede.

In plus, o bicicleta electrica care este si pliabila iti va fi de mare folos atunci cand va trebui sa o depozitezi acasa, intr-o debara, de exemplu. Vei elimina riscul ca bicicleta ta sa fie furata de pe scara blocului, acolo unde obisnuiai sa o lasi legata de balustrada. Si transportarea bicicletei spre parc sau in excursii va fi acum mai usoara, asta pentru ca odata pliata bicicleta ta electrica poate intra foarte usor in portbagajul masinii.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here