Baby Nails – Sigura si eficienta inca din luna 0

0
14813

Unghiile de la mainile si picioarele bebelusului incep sa creasca inca din uter. Insa, odata cu nasterea, mainile si picioarele bebelusului necesita si o procedura de igiena pentru ingrijire. Pentru a efectua acest lucru a fost inventata unghiera bebelusi Baby Nails.

Cum sa tai unghiile nou-nascutului

Este imposibil sa lasi unghiile copilului prea mult timp, pentru ca se poate zgaria. Dar cum sa-i tai unghiile cand bratele si picioarele sunt atat de mici? Desigur, imediat dupa nastere, aceasta procedura nu poate fi facuta, deoarece unghiile trebuie sa devina mai puternice si deocamdata bebelusul poate purta manusi care il vor proteja de zgarieturi.

Instrumente pentru manichiura

Forfecuta de unghii pe care o utilizezi pentru manichiura ta, nu se potriveste copilului. In primul rand, acest instrument trebuie individualizat si, in al doilea rand, trebuie sa fie sigur. A doua optiune intalnita este forfecuta pentru copii  cu varfuri rotunjite. De asemenea, poti achizitiona unghiera pentru bebelusi Baby Nails special conceputa pentru unghiile fragile ale copilasilor. Aceasta ofera precizie si confort si este conceputa pentru a facilita taierea unghiilor copilului, fara riscul ranirii sau inflamatiei.

Unghiera este echipata cu un dispozitiv care vine aplicat pe degetul mare a mamei si care asigura si previne riscul ranirii si inflamatiei. Pur si simplu trebuie sa pilesti unghiile copilului cu ajutorul degetului mare de la mana mamei. Instrumentul este realizat din benzi adezive si este recomandat de a fi folosit pentru bebelusi, inca din prima luna de viata. La fel de recomandata este si forfecuta bebelusi, care poate fi folosita dupa ce copilul a implinit o luna.

Cand sa tai unghiile nou-nascutilor

Cel mai bine este sa efectuezi procedura dupa baie, deoarece unghiile bebelusului vor fi mult mai moi. De asemenea, este important ca bebelusul sa fie calm si acest lucru este posibil numai atunci cand acesta este curat si a fost hranit. Copiilor mici le poti taia unghiile cel mai bine, atunci cand dorm. Asteapta pana cand a adormit si efectueaza procedura.

Cum sa tai unghiile bebelusului

Pediatrii recomanda sa se faca o forma rotunjita la unghiile de la maini si o taiere dreapta la unghiile de la picioare. Acest lucru este foarte important pentru picioare, deoarece forma rotunjita poate cauza ingrosarea unghiilor, ceea ce va aduce nu numai disconfort, ci si durere. De asemenea, este important sa nu tai unghiile copilului  de la radacina. Lasa 1-2 mm.

Taie unghiile copilului cu calm

Taierea unghiilor copilului se face sub forma unui joc. Ii poti taia unghiile chiar si cand se uita la un desen animat preferat. Daca bebelusul nu are chef astazi, merita sa amani procedura de taiere a unghiilor pentru o alta zi.

Griji privind ranirea degetelor copilului

Daca din greseala ai ranit degetul copilului cu o forfecuta pentru unghii, este necesar sa tratezi locul cu un bandaj cu o solutie antiseptica, pentru a nu se infecta. De asemenea, poti  infasura usor degetul pentru o perioada de timp. Insa cu ajutorul unghierei Baby Nails, cu siguranta degetele bebelusului nu vor fi ranite, deoarece aceasta este special creata pentru micuti si ofera siguranta 100%. De asemeni, aceasta vine in trei dimensiuni, incepand cu luna zero.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here