Implant dentar preturi- costuri extrem de avantajoase

0
28870

De cele mai multe ori un implant dentar reprezinta optiunea cea mai potrivita pentru a inlocui rapid dintii lipsa si a va putea bucura de fiecare zi asa cum o faceati cand aveati dinti naturali. Implanturile dentare reprezinta cea mai moderna si eficienta solutie pe care ar trebui sa o luati in considerare deoarece va aduce nenumarate avantaje. Accesati site-ul online https://draristide.ro si aflati totul despre implant dentar preturi si beneficii.

Daca aveti un dinte lipsa sau vreti sa inlocuiti chiar toti dintii din gura, implanturile fac adevarate minuni. Optand pentru acest procedeu nu mai sunteti nevoiti sa va sacrificati dintii naturali sanatosi care se afla in apropierea implantului si nu mai trebuie sa folositi protezele mobile care creeaza un real disconfort in permanenta. Acum este momentul sa beneficiati de o dantura fixa, ancorata pe implanturi, care in mod surprinzator, arata si se simte la fel ca si dintii naturali. Dr. Aristide este specialistul cel mai potrivit pentur dumneavoastra care va poate transforma rapid visele in pura realitate.

Cu toti stim ca pierderea dintilor reprezinta o adevarata problema, de aceea ar trebui sa acordati o atentie marita acestui aspect si sa aflati totul despre impant dentar preturi cat mai curand. Inlocuirea dintilor este varianta cea mai potrivita iar implantul dentar are rolul de a crea o radacina artificiala in osul maxilar, exact in locul unde dintii naturali lipsesc. Restaurarea danturii pe implanturi va aduce beneficii estetice si functionale deopotriva avand in vedere faptul ca pacientul respectiv nu va simti acea senzatie de dinti artificiali ca si in cazul protezei sau puntilor clasice.  Veti ramane placut surpinsi sa vedeti ca in scurt timp de la inserarea implantului, va veti obisnui atat de bine cu ideea incat pur si simplu veti uita rapid ca ati avut un dinte lipsa in acel loc.

Este oarte important sa fiti bine informati asupra tuturor aspectelor ce tin de implant dentar preturi si modul de executie inca de la inceput. Colaborand cu Dr. Aristide veti beneficia de garantia reusitei si va puteti bucura de dinti frumosi si sanatosi. Insertia propriu- zisa a implantului dentar costa 2200 lei. In acest pret este incusa operatia dar si implantul dentar ca atare, surubul de acoperire, surubul de vindecare precum si bontul protetic.

De asemenea, trebuie sa vet ii vedere faptul ca dupa o perioada de 3 luni la mandibula si respective 6 luni la maxilar, de la insertie, in functie de locul unde s-a facut inlocuirea dintilor, are loc deschiderea implantului dentar care costa 100 lei per implant. Acest procedeu presupune montarea capelor de vindecare sau a gingivaformelor.

In final, dupa aproximativ 2 saptamani de la montarea acestor cape de vindecare, incep etapele protetice, necesare pentru realizarea coroanelor dentare. Aici exista preturi variate, in functie de optiunea fiecaruia in ceea ce priveste tipul de coroana dentara aleasa. Astfel ca pentru o coroana total fizionomica CrCo/ceramica cu o capa metalica acoperita in intregime de ceramica pretul este de 600 de lei, pentru o Zicroniu/Ceramica Eco-Line cu o capa de zirconiu acoperita de ceramica Ivoclar pretul este de 700 de lei iar pentru o coroana Zirconiu Anatomic  realizata din zirconiu frezat anatomic, cu finisaje din ceramica Ivoclar pretul este de 850 de lei. Indiferent care este decizia finala rezultatul va fi acelasi si-anume functionalitate si eficienta maxima.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here