Cum trebuie sa fie un salon de infrumusetare?

0
696

Femeile sunt destul de greu de multumit, de aceea poate fi dificil sa isi gaseasca un salon de infrumusetare care sa fie pe placul lor si care sa le satisfaca toate dorintele si nevoile.  De aceea, atunci cand ajung sa apeleze la serviciile unui salon, acestea sunt la inceput extrem de reticente si exigente cu tot ceea ce intalnesc acolo si cu felul in care angajatii acelui salon se poarta cu ele.

De asemenea, atunci cand o femeie alege un salon de coafura, aceasta tine cont de mai multe aspecte pana ajunge sa devina o clienta fidela a acestuia, iar printre acestea se numara locatia, varietatea serviciilor, tarifele si inclusiv, sau poate cel mai important, modul in care angajatii salonului se poarta cu ea.

Atunci cand este vorba despre un salon coafura Bucuresti, acesta este foarte greu de ales, deoarece exista foarte multe astfel de saloane si femeile au numeroase variante din care sa aleaga. De aceea, pentru a putea iesi in evidenta, este necesar ca acel coafor sa iese cumva din anonimat, sa faca ceva diferit sau sa aiba angajati foarte buni care stiu sa isi atraga clientii.

Un astfel de salon de infrumusetare care se afla pe lista preferintelor femeilor din capitala este Antica Studio, acesta incercand sa imbine o atmosfera de vis, servicii de cea mai buna calitate si personal profesionist care stie sa ofere tunsori si coafuri care sa se potriveasca oricaror tipologii si personalitati.

 Cum nu trebuie sa fie un salon de infrumusetare?

Exista, bineinteles, si clienti care nu pot fi multumiti indiferent de situatie. Dar, totusi, in unele cazuri, nemultimurile clientilor sunt fondate si atunci este necesar ca un salon care se respecta sa tina cont de toate aspectele pentru a avea succes.

Ce trebuie insa sa nu se intample intr-un salon? Mai jos sunt cateva exemple destul de clare:

  • Probleme si nemultumiri legate de serviciile oferite(tratamente fara rezultate vizibile, tunsori nereusite, nuante gresite de vopsea, manichiura nereusita, etc)
  • Personal neprofesionist, nepregatit, fara experienta, care nu au cunostintele necesare pentru a utiliza aparatele cosmetice sau produsele pentru par si corp
  • Produse cosmetice de o calitate inferioara, care nu vor avea rezultatele asteptate sau chiar, vor ajunge sa aiba efecte dezastruoase.
  • Tarife mult mai mari pentru serviciile prestate, astfel incat acestea sa nu isi justifice valoarea
  • Programari care nu sunt respectate, iar clientii asteapta minute sau zeci de minute in sir pentru a le veni randul, iar acest lucru este extrem de neplacut

   De ce este salonul de infrumusetare Antica Studio deosebit?

Salonul Antica Studio este unul dintre acele saloane de infrumusetare care reusesc sa tina cont de toate aspectele care pot aduce nemultumiri clientilor sai, iar in primul rand are grija ca echipa de profesionisti a salonului sa fie specializata  in reconstructia imaginii personale, tinand cont de fizionomie, texturi si tipuri de piele sau chiar de personalitatea clientilor.

Astfel, aici poti gasi locul potrivit atat pentru ingrijire, cat si pentru relaxare, caci poti beneficia de servicii de coafura si frizerie, dar si manichiura, pedichiura,cosmetica faciala, micropigmentare si masaj.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here