Cele doua tipuri de orgasm masculin: prostatic si fara ejaculare

0
439
orgasm

Cele mai multe persoane considera ca placerea sexuala masculina este legata de ejaculare insa orgasmul si ejacularea sunt diferite si sunt controlate de diferite zone ale creierului sau ale sistemului nervos. La barbati ejacularea va avea loc in timpul orgasmului si este normal ca ei sa creada ca cele doua sunt conectate cumva.

De fapt sunt doua actiuni independente si asta este cheia intrelegerii celor doua tipuri de orgasm. Un barbat poate avea orgasm fara ejaculare denumit si orgasm uscat. Reversul este de asemenea valabil pentru ca barbatii pot sa ejaculeze fara sa aiba si orgasm in acelasi timp. Acest lucru se intampla cel mai des in timpul viselor umede.

Sunt si metode prin care barbatii invata sa ajunga la orgasm dar sa nu ejaculeze asa cum se intampla in cazul sexului tantric, pentru ca asa vor obtine un nivel mult mai mare de placere.

 

Orgasmul fara ejaculare este mai intens

Cele doua tipuri de orgasm sunt cel cu orgasm si cel fara. Dupa ejaculare apare o perioada refractara in care nervii nu mai sunt excitati, moment in care barbatii trebuie sa astepte pentru ca penisul sa functioneze corespunzator din nou si sa fie recuperata erectia. In perioada de asteptare apare o stare de euforie care este oferita de endorfine si oxitocina, care sunt prezente in organism. De asemenea, in aceasta perioada barbatul nu va putea ajunge la orgasm din nou. Daca ejaculeaza cand are orgasm, perioada refractara este mai lunga decat atunci cand nu ejaculeaza.

Exista tehnici care pot genera orgasmul fara ejaculare si barbatii pot, cu ajutorul lor, sa experimenteze mai multe orgasme foarte des, asa cum se intampla si cu orgasmul la femei. Atingerea starii acesteia da un tip de placere diferit, de o intensitate mai mare care se poate simti in tot corpul si nu doar in zona pelviana.

Pentru acest tip de orgasm se utilizeaza jucariile sexuale. La Love Island, un sexhop din Bucuresti cu jucarii erotice premium pot fi gasite astfel de jucarii sexuale pentru obtinerea orgasmului la intensitate maxima, dar fara ejaculare.

 

Orasmul prostatic este cel mai rapid orgasm

O alta metoda prin care barbatii pot sa ajunga la orgasm este prin stimularea prostatei in mod direct. Tehnica este cunoscuta sub numele de orgasm prostatic si se va obtine un orgasm intens si se va elimina uneori un lichid transparent. Aceasta tehnica implica utilizarea de jucarii pentru masajul prostatei care sa actioneze in locul potrivit si la intensitatea potrivita.

Cel mai intalnit mod pentru a ajunge la orgasm este prin stimularea prostatei cu masaj. Masarea prostatei este placuta si barbatii ajung rapid la orgasm usor prin stimulare exterioara sau prin stimularea anala. Prostata este numita si punctul G masculin si este usor de gasit, aflandu-se la doar cativa cm deasupra anusului, pe latura aflata inspre pelvis. Nu sunt multi barbati dispusi sa incerce o asemenea experienta pentru ca au retineri fata de tehnica prin care are loc stimularea.

Pentru ca un barbat sa experimenteze diverse moduri de a ajunge la orgasm nu trebuie doar sa invete tehnici specifice, ci este nevoie si de comunicare sau compatibilitate cu partenera sau partenerul. Intre cei doi trebuie sa existe o conectare emotionala si cei doi trebuie sa fie deschisi la experiente sexuale noi.

Masajul prostatei poate fi facut si individual, nu doar in cuplu. Sunt chiar recomandate momentele de placere in intimitate pentru autoexplorare si pentru o mai buna intelegere a sexualitatii proprii. Pentru masajul prostatei acasa sunt utile jucariile erotice premium special concepute pentru orgasmul de prostata. Acestea sunt produse de cea mai buna calitate, realizate din materiale usor de curatat si de intretinut pentru o utilizare optima.

Suntem de parere ca fiecare barbat ar trebui sa incerce toate tehnicile de a ajunge la orgasm pentru ca sunt diferite atat ca idee cat si ca senzatii obtinute. Orgasmul de prostata este unul dintre cele mai intense, iar pe primul loc se situeaza orgasmul fara ejaculare. Abia pe pozitia 3 se afla orgasmul normal deci cei care refuza sa testeze toate metodele se priveaza de cele mai intense senzatii. Obtinerea orgasmului de prostata sau a celui fara ejaculare poate fi o idee excitanta si pentru partener, care trebuie sa incerce ceva nou.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here