Tavane extensibile, preț bun cu montaj propriu 

0
395
Tavane extensibile pret

La tavane extensibile, prețul este dat de calitatea materialelor folosite, modalitatea de lucru și tehnologia folosită. Cele mai multe dintre firmele de specialitate din România oferă servicii complete, iar la cererea clientului își adaptează oferta necesităților acestuia. 

Pentru tavane extensibile preț avem o ofertă bogată. Prețurile firmelor încep de la 40 de lei metrul pătrat și pot depăși 150 de lei, în funcție de opțiunea clientul. De exemplu pentru tavane extensibile translucide sau semitransparente cu LED prețul este de 67 de lei. 

De ce aveți nevoie pentru a monta un tavan extensibil

Dacă vă pricepeți însă și vă simțiți în stare să realizați singuri lucrările de modernizare a locuinței care includ și montarea tavanului extensibil, căutați cu atenție că există firme care vând, separat de montaj, materialele și accesoriile necesare la instalare. Vom avea în acest fel la finalul lucrărilor la tavane extensibile pret mai mic. Asigurați-vă înainte de a vă apuca de lucru că aveți toate cele care vă sunt necesare pentru montaj.  

Membrana extensibilă are o grosime de numai 0,2 milimetri și o găsiți în magazinele de specialitate în role cu diferite lățimi. Alegeți ceea ce se potrivește cel mai bine spațiului pe care vreți să îl decorați. Materialul conține molecule care rețin forma și au avantajul securiții împotriva incendiilor. 

Mai aveți nevoie de profile de PVC sau de aluminiu pentru fixarea în perete și în tavan. Acestea necesită fixare la fiecare 15-20 cm pe tavane extensibile, prețul fiind calculat în funcție de suprafață. Țineți cont că veți înregistra o pierdere din înălțimea tavanului între doi și 3 centimetri și jumătate. 

  Vă mai trebuie profil aliminiu despărțitor, necesar la îmbinarea a două folii de tavan extensibil, pentru a putea ocoli stâlpii, la acoperirea suprafețelor mari. Lungimea acestuia este de doi metri și jumătate și necesită fixare la fiecare 15-20 centimetri. 

Spațiile goale, mascate cu benzi decorative

Pentru a masca spațiul dintre două tavane alăturate sau dintre perete și membrana extensibilă aveți nevoie de bandă decorativă. Aceasta ascunde și denivelările pereților. Se montează ușor pe profilele de PVC și pe cele de aluminiu de care am scris anterior. Culoarea se alege în funcție de nuanța tavanului. 

Pentru profilele cu fixare de perete și de tavan va trebui să achiziționați alte tipuri de bandă – bandă decorativă F și bandă decorativă T. Banda decorativă F ascunde complet spațiul dintre peretele din spate și fața profilului. Pentru a ascunde spațiul format între tavan și perete se folosește celălalt tip de bandă, cu ajutorul căreia dispar ca prin minune și denivelările pereților. 

Vă mai trebuie inele protectoare pentru ca membrana extensibilă să nu se deformeze. Acest lucru se poate întâmpla dacă pelicula se încălzește în jurul lustrei sau a altui corp de iluminat. Inelele protectoare sunt făcute dintr-un plastic rezistent la căldură. 

Dacă optați pentru varianta Cer înstelat la tavane expensibile, prețul cel mai mare va fi alocat pentru fibra optică și sursele de lumină. 

Pentru un plus de efect apelați la benzi cu LED și la casete luminoase. Pentru benzile cu LED, prețul variază de la 5 lei la 85 de lei pentru cele cu telecomandă. 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here