Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Tellur lansează Re.Fresh – primul program de Pick-up & Return personalizat

Nationalul

Publicat

pe

Tellur, brandul românesc deținut de compania ABN Systems International, distribuitor de accesorii telecom și entertainment, deschide platforma Tellur Club cu un prim program – Re.Fresh, ce are ca scop ușurarea comunicării și a serviciilor post vânzare.

 

Noul serviciu dedicat consumatorilor de produse Tellur este disponibil în platforma Tellur Club, platformă ce va aduce programe personalizate prin care brandul se poate implica activ și răspunde rapid oricărei întrebări, nelămuriri sau situații întâmpinate. Tellur Club este creat din dorința de a răspunde cerințelor și feedback-urilor comunității într-un mod centralizat și este materializarea uneia dintre cele mai importante valori ale brandului, aceea că nevoia consumatorilor stă la baza acțiunilor, produselor și serviciilor dezvoltate.

 

Membrii Tellur Club au acces exclusiv la secțiunea Re.Fresh, un program tip Pick-up & Return. Astfel, utilizatorul poate să ceară suport, investigarea, repararea sau chiar înlocuirea produsului prin intermediul formularului de contact, fără să fie nevoit să contacteze magazinul din care a făcut achiziția. În situația în care este nevoie de schimbarea produsului, Tellur va trimite prin curier un produs nou pentru înlocuirea celui defect, în termen de 24-48 de ore. Costurile transportului vor fi suportate de către brand în baza dovezii achiziției produsului (certificat de garanție, bon fiscal, factură). Produsele care nu se mai regăsesc în portofoliul actual vor fi înlocuite cu unele similare sau superioare.

 

Serviciul este disponibil pe teritoriul României și va fi implementat în toate țările în care brandul este localizat prin intermediul partenerilor regionali.

 

„Una dintre prioritățile noastre este ca experiența cu brandul și produsele Tellur să fie una pozitivă. Deși rata de produse defecte este foarte mică, prin programul Re.Fresh ne dorim să arătam că suntem aproape de clienții noștri și încercăm să îi ajutăm să treacă mult mai ușor peste astfel de situații neplăcute.

Pentru companie, această platformă este doar primul pas în lungul drum pe care îl avem de străbătut pentru a câștiga încrederea clienților. Tellur Club se va extinde și cu alte servicii printre care EX.TEND – serviciu de extindere a garanției și BE.LOYAL – secțiunea de loializare.” a declarat George Barbu, CEO Tellur.

 

Produsele sunt disponibile pe piața din România prin intermediul partenerilor din retail, cât și în online, dar și în afara țării: Turcia, Israel, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Spania, Polonia, Grecia, Moldova, Bulgaria, Macedonia, Albania, Croația, Kosovo, Ungaria și Africa de Sud, prin intermediul partenerilor locali și prin platforma Amazon.

 

Despre ABN Systems International

ABN Systems International este unul dintre principalii furnizori de echipamente telecom, soluţii de comunicare mobilă şi accesorii, cu venituri de 17,5 milioane de euro în 2016 (respectiv 9,6 milioane euro în 2015 şi 8,5 milioane euro în 2014). Compania fondată în 2002 este cea mai de succes afacere antreprenorială din domeniul exclusiv al distribuţiei de accesorii telecom, iar din 2016 a lansat brandul propriu de accesorii mobile, Tellur.

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată după percheziţii în două judeţe

Nationalul

Publicat

pe

Procurorii DIICOT Călăraşi şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au făcut 24 de percheziţii domiciliare în oraşele Călăraşi şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, în Constanţa a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 grame fragmente vegetale (cannabinoizi sintetici).

Anchetatorii bănuiesc că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracţional organizat ai cărui membri au acţionat au cumpărat şi preparat cantităţi mari de substanţe cu conţinut psihoactiv pe care le-au vândut pe piaţa ilicită din oraşele Călăraşi, Constanţa, Slobozia, Feteşti, precum şi în localităţile limitrofe.

S-a constat că membrii grupării s-au aprovizionat cu substanţe cu conţinut psihoactiv de la dealeri din municipiul Constanţa, activitate intermediată de trei persoane.

De asemenea, s-a stabilit că acestea cumpărau, săptămânal, cantitatea de 100 grame de substanţă cu conţinut psihoactiv, pe care o porţionau şi o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei şi 25 lei.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate 160 de pliculeţe şi 26 doze ce conţineau fragmente vegetale, 6 pungi ce conţineau fragmente vegetale vrac (în total aproximativ 600 grame, din care 190 grame cannabis), zeci de punguţe autoblocante folosite la dozarea şi comercializarea substanţelor, bunuri folosite la cântărirea substanţelor cu conţinut psihoactiv şi a drogurilor, bijuterii din aur şi sumele de 11.500 lei, 750 euro şi 1000 lire sterline.

Marţi, procurorii DIICOT Călăraşi au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a şapte persoane, urmând ca miercuri să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru două inculpate a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

O femeie a dat naştere fiicei fratelui ei. Motivul: Adopţia e prea complicată şi prea scumpă

Nationalul

Publicat

pe

Chapelle, în vârstă de 30 de ani, s-a hotărât să îşi ajute fratele, în vârstă de 30 de ani, să aibă un copil după ce el şi partenerul acestuia, Michael Smith, şi-au dat seama cât de complicat şi de scump este procesul de adopţie.

Aceasta a luat marea decizie de a deveni mamă surogat pentru a-i oferi fratelui ei „darul vieţii”.

Harper Elizabeth Smith a fost concepută folosind ovulul ei şi sperma lui Michael, partenerul fratelui ei.

Aceasta s-a oferit să facă acest lucru pentru fratele ei vitreg vara trecută.

„N-au fost prea multe obstacole. Discutaserăm despre mama surogat, dar eram îngrijoraţi privind încrederea în altcineva şi era şi foarte scump. Aşa că m-am oferit eu şi am pornit de acolo”, a declarat aceasta.

Se pare că aceştia au discutat zile în şir toate problemele care ar putea apărea, inclusiv eventualitatea în care Chapelle ar fi vrut să o păstreze pe micuţă: „Întotdeauna o voi iubi ca pe fiica mea, dar nu îmi voi asuma rolul de mamă. Doar vreau să fiu mătuşica ei favorită”, a mărturisit Chapelle.

Scott a povestit despre momentul în care a devenit tată: „Am văzut-o trecând prin travaliu şi i-am văzut durerea fizică prin care a trecut iar asta te schimbă”.

Se pare că întreaga lor familie îi sprijină şi îi ajută pe noii părinţi să îşi crească fetiţa, relatează Mirror

Foto: The Mail

Foto: Pixabay

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Motivul incredibil pentru care un tânăr de 25 de ani a chemat Ambulanţa din Botoşani

Nationalul

Publicat

pe

Bărbatul a fost adus cu Ambulanţa de la Dorohoi pentru că îl durea capul şi a fost supus unor investigaţii medicale, scrie botosaneanul.ro.

Acesta a sunat la 112 pentru a semnala durerea de cap, în loc să vină pe picioarele lui la UPU, nefiind vorba de o situaţie gravă.

În 2018, peste 4.000 de botoşăneni au sunat la Urgenţe pentru o simplă durere de cap.

De asemenea, alţi cetăţeni au chemat Ambulanţa pentru dureri abdominale sau de spate, 8.000 la număr.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro