Cauti antichitati online? ArtAntik este alegerea perfecta.

0
475

Argintarie clasica

Magazinul de antichitati online Artantik are o activitate care nu se rezuma la un simplu demers comercial, calatoriile si cercetarile noastre concretizandu-se intr-o selectie de articole inedite, cu prezentari atent documentate, rod al unei pasiuni pe care dorim sa o impartasim cu dumneavoastra.

Obiecte de epoca

Bijuteriile de colectie realizate din argint ofera un aspect unic si denota un aspect de o elegnata rara. Unele din aceste obiecte ce ofera aceste elemente sunt: Vechea caseta iudaica pentru mirodenii besamim care este o cutiuta din argint, pentru pastrarea mirodeniilor besamim folosite in timpul ceremoniei Havdalah, ce marcheaza sfarsitul Sabbath-ului evreiesc. Aceasta este realizata sub forma unui sipet cu panouri minutios decorate prin filigranare manuala, piesa releva atribute stilistice specifice artizanilor yemeniti.

Un alt obiect de epoca care confera aceste elemente este: Setul de 6 pocale din argint elaborate în stil Art Deco mexican | atelier Alferdo Ortega care este un serviciu pentru servirea vinului format din 6 pocale elaborate in maniera Art Deco cu o inedita amprenta stilistica specific mexicana. Piesele acestui set se remarca atat prin eleganta liniei geometrice cat si prin compozitia ornamentala in care sunt inserate reprezentari iconografice specifice culturii pre-columbiene.

Aspectul inedit

Bijuteriile de colectie facand parte din galeria de arta din argintaria de epoc ale fimei noastre va confera un aspect inedit oricarei incaperi datorita aspectului de epoca aranjand un incaperea un intr-un stil antic, un exemplu care confirma cele zise mai sunt este Monumentala garnitura Art Nouveau, din argint, pentru servirea ceaiului si a cafelei | atelier Wolfers Freres.

Aceasta este special pentru servirea ceaiului si a cafelei format din 5 piese: samovar cu spirtiera, ceainic, cafetiera, sucriera si letiera. Impresioneaza prin aspectul sau care este innobilat cu monturi de fildes natural de elefant, sculptate cu model spiralat, in perfecta armonie cu forma si decoratiunile vasului. Capacul sucrierei este detasabil prin tragere.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here