Calitatea iti este oferita de servicii funerare Bucuresti

0
151
servicii funerale bucuresti

Decesul unei persoane dragi este intotdeauna un lucru extrem de dureros. Toate pregetirile care tin de acest eveniment atat de nefericit sunt anevoioase si ocupa foarte mult timp. Sunt convinsa ca vrei sa stai cat mai mult alaturi de familie pentru a-ti plange  durerea. Sa te ocupi tu de toate pregatirile nu este intotdeauna cea mai optima solutie.

Alege cele mai deosebite servicii funerare Bucuresti

Orice companie de servicii funerare Bucuresti ar trebui sa puna la indemana clientilor sai urmatoarele produse: sicriu cu toate cele necesare manere, crucifix, capac, lenjerie, capitonaj capac, perna, transportul sicriului la domiciliu, la capela si in cele din urma la cimitir, asezarea in sicriu, medic pentru constatarea decesului , imbalsamare, toaletare si imbracat persoana decedata, realizarea actelor necesare certificate de deces, adeverinta de inhumare si autorizatie SANEPID de depunere la capela dar si doliu la usa, 12 bucati de doliu de piept si un pachet de 12 batiste cu banut si lumanare.

servicii funerale

Acestea sunt doar cateva dintre avanatajele colaborarii cu o companie de servicii funerare. Cu siguranta rezultatul pe care il vei obtine va fi cel pe care il doresti.

Faptul ca tu nu va trebui sa te mai ocupi de absolut nimic este mai mult decat perfect. Gandeste-te la tot timpul pe care il vei economisi.  O cimpanie specializata in servicii funerare Bucuresti te va ajuta si cu depunerea dosarului pentru ajutorul de inmormantare. Nu va mai trebui sa te deplasezi tu, compania se ocupa in intregime de tot ce tine procesul funerar. Cu siguranta acesta este un avantaj pe care il doresti.

Atunci cand pierzi o persoana draga iti doresti sa te poti linisti si sa petreci timp calitativ alaturi de familie. Moartea este un eveniment trist si ireversibil care odata cu trecerea timpului ne va afecta pe toti. Este bine ca in astfel de momente sa fi pregatit si sa iei cele mai bune si mai sigure alegeri pentru tine. Chinul pierderii unei persoane dragi este mult mai mare si mai coplesitor decat ti-ai imagina. Asa ca fa tot ce este cel mai bine pentru tine.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here