Secretul coroanelor funerare care rezista 4-6 saptamani

0
108

Pot recunoaste coroanele funerare marca Sympathyflowers.ro dintr-o mie. Au atat de multe atuuri, incat oamenii nu mai comanda in alta parte, mai ales ca floraria online faciliteaza si plasarea comenzii si livrarea acesteia la domiciliu.

Coroanele funerare prezentate de mine in acest material sunt originale si usor de recunoscut si la 5 saptamani de la cumparare, fiindca sunt coroane funerare pe burete , iar buretele este umed si tratat cu substante care mentin florile proaspete mult timp.

Toate cozile florilor sunt infipte in material care hraneste si hidrateaza si tine departe procesul de vestejire, plantele decorative au parte de acelasi tratament, astfel incat durata acestor aranjamnete funerare este lunga si isi pastreaza aspectul din prima zi mult timp, chiar si pe mormant.

Ar fi pacat de minunatia de flori sa le vezi ofilite pe mormant in prima saptamana dupa inmormantare, cand apartinatorii se duc foarte des in vizita la cel disparut din mijlocul lor!

Este dezolant sa vezi o coroana funerara atat de frumoasa si care a costat ceva, putrezind a doua zi, mai ales vara, cand soarele bate in ea cu putere.

Buretele este o inovatie pe care florarii priceputi si care respecta banii clientilor o folosesc, fiindca sporeste viata florilor si frumusetea indelungata a lor. Datorita buretelui avem cosuri cu flori proaspete saptamani intregi, animale si inimi din flori.

Si decedatii merita astfel de aranjamente funerare in semn de omagiu pentru ca au trait alaturi de noi si pentru ca si-au facut datoria pe acest pamant.

In afara faptului ca aceste coroane sunt garantate mai mult de o luna, ele sunt si frumoase si pot fi comandate in 5-8 minute.

Mai greu este sa te decizi asupra culorilor, florilor, formei coroanei si marimii acesteia.

Ai la dispozitia coroane din crizanteme portocalii, rosii si albe, din orhidee violet, vernil sau crem, din trandafiri rosii si albi, din trandafiri roz sau portocalii.

In atelierul florariei amintite se lucreaza intre orele 9-20, iar produsele pot fi livrate direct la capela gratuit, fiindca pretul unor coroane facute din flori proaspete si perfecte nu poate fi sub 200 de lei.

Te vei simti cu inima impacata sa stii ca aranjamentul floral din partea ta va tine cel mai mult si nu se va ofili la prima confruntare cu soarele.

Florarii pentru cei vii aveam din belsug, multe chiar de lux, dar meritau si ei, cei care pleaca dintre noi, o florarie a lor cu produse de calitate premium.

Sympathyflower.so vine in intampinarea nevoilor celor greu incercati de soarta, care nu mai au energie sa colinde florariile din oras in cautarea unei coroane, fiindca vor sa isi ia timp sa isi planga mortul si sa  stea cat mai mult langa el in ultimele clipe.

Manopera tuturor aranjamentelor funerare este facuta extrem de atent, astfel ca nu se observa accesoriile cu care sunt fixate florile, dar nici buretele care ofera rezistenta in timp florilor.

Feerie de parfum si culoare sa ii acompanieze pe cei care pleaca pe ultimul drum, fiindca merita

O corona funerara perfecta, facuta pe burete care rezista mult este o mangaiere pentru familie, de aceea sa nu ezitam sa o oferim la timp, sa nu regretam tot restul vietii din cauza nepasarii noastre.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here