Evenimente speciale

0
99

Salon Du Mariage. Spaţiul ideal pentru organizare evenimente private, pregătire petreceri corporate şi organizare evenimente speciale. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenţa. Un loc prietenos, conceput special pentru reuşita organizării evenimentului tău.

LOCAŢIE EVENIMENTE

Un spaţiu mulţi-funcţional, situat în Bucureşti aproape de aeroportul Otopeni, un loc prietenos, conceput special pentru reuşita oricărui tip de eveniment. Salonul este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spaţioase, pachete opţionale şi consultanţă de specialitate oferită pe tot parcursul desfăşurării evenimentului. Nunta în Bucureşti? Te aşteptam la noi!

EVENIMENTE MEMORABILE

Reţeta evenimentului perfect este semnată de Salonul Du Mariage. Petreceri, evenimente private şi organizare nuntă, organizare botez, pregătire petreceri aniversare sau pregătire petreceri corporate, organizare conferinţe, seminarii, pregătire lansări de produse, evenimente mondene, expoziţii, târguri, concerte live, degustări de vinuri, totul poate fi organizat din timp şi cu succes în cele mai mici detalii.

Stabileşte un reper pentru evenimentele de referinţă din viaţa ta sau a companiei din care faci parte, impune-ţi propriul standard. Îţi oferim soluţia pentru locaţie nunta sau orice tip de eveniment, spaţiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionişti experimentaţi.

Dacă sunteți în căutarea unui loc perfect pentru a organiza un eveniment special cum ar fi botezul, salonul pentru botez Salonul Du Mariage vă oferă toate facilitățile și oportunităţile necesare pentru a vă asigura o rețetă de succes. Cele două saloane sunt o alegere inspirată pentru toți părinții care doresc să marcheze corect botezul copilului lor.

Organizarea unei petreceri de botez la salonul de botez Salonul Du Mariage poate fi personalizata în funcție de dorinţele părinților, astfel încât să poată spune la sfârșitul petrecerii că nu au putut face o alegere mai bună. Saloanele nu se limitează la interiorul salonului unic, dar poate fi extins și lângă terasă în aer liber a restaurantului. Aceste spații deschise pot fi aranjate și accesate corespunzător cu petalele de flori în apă, sfeșnici și alte decorațiuni speciale.

Astfel, eleganța, rafinamentul și distracția se împletesc cu succes în suita unică a saloanelor noastre. Salonul de nunta din Bucureşti Salon Du Mariage oferă multe ocazii pentru oaspeți la un astfel de eveniment. Ei se vor bucura de un serviciu impecabil, oferit de personalul profesional al instituției noastre, hainele și atitudinea angajaților noștri care se ridică la înălțimea aşteptărilor fiecărei persoane.

Nunta este la fel de importantă ca şi botezul, La fel putem spune şi despre cununia civilă.

Mai ales ca Salon Du Mariage, dispune de un spaţiu amenajat pentru o cununie civila in aer liber. De asemenea, personalul se poate ocupa şi de partea de catering, iar meniul va fi ales impreuna cu dumneavoastră. Indiferent de ceea ce doriţi să aveţi în meniu fie că vorbim despre ciorba de potroace sau orice altceva, vă asigurăm că totul va fi absolut gustos şi organizarea absolut impecabilă astfel încât să vă bucuraţi cu drag de evenimentul dumneavoastră.

De asemenea, Salon Du Mariage vă oferă şi oferte pentru revelion 2019 Bucuresti, oferte de nerefuzat pe care le puteţi accesa cu uşurinţă. Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here