Connect with us

Life

Invitaţii online

Publicat

pe

invitatie digitala

Într-adevăr, nunta şi petrecerea este despre voi. E important să vă simţiţi reprezentaţi de alegerile pe care le-aţi făcut, de locul unde se desfăşoară evenimentul, de muzică, însă fără invitaţi, petrecerile nu ar mai fi la fel. Ştim cu toţii cât de greu este să mulţumim pe toată lumea. Însă, momentul în care le puteţi oferi atenţia şi respectul cuvenit este atunci când îi invitaţi la nuntă. În ziua respectivă, oricând de mult v-aţi dori, o să fie greu să petreceţi atâta timp cu fiecare în parte pe cât v-aţi dori. Acesta va fi primul lor contact cu voi în raport cu evenimentul şi pentru ei, iar modul în care o veţi face, va spune multe. Veţi avea de invitat cu siguranţă multe persoane şi pe toţi vi-i doriţi aproape. Pe unii mai mult, pe alţii poate nu la fel de mult, însă de prezenţa lor depinde succesul evenimentului vostru. Iar evenimentul trebuie să fie un real succes.

Şi dacă invitaţiile au mai rămas, atunci totul e rezolvat! Invitaţiile tipărite, înmânate, mai sunt aproximativ 2 luni până la nunta – pentru că nu-i aşa, nu v-aţi lăsat pe ultima sută de metri. Este momentul ideal să le reamintiţi despre eveniment. Nu mai este mult şi începeţi să strângeţi confirmările! Cea mai bună soluţie pentru a face asta este folosind o invitatie online – o platformă digitală, în care toate detaliile sunt adunate la doar un click distanţă. Trimiterile se fac directe în Google Maps cu adresele evenimentului, valorificate prin fotografii minunate cu voi. Această platformă va fi de un real ajutor în ziua evenimentului, în special pentru oaspeţii din alte localităţi, dar nu numai. Având la îndemână link-ul, cu o denumire simplă şi uşor de reţinut, nu va mai fi nevoie să oferiţi indicaţii tuturor celor care vor participa la nunta dvs.

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fashion

Cum se Poarta Colantii Corect

Publicat

pe

De

colanti-femei-sala

Un articol vestimentar care se poarta destul de des il reprezinta colantii. Colantii sunt indragiti de reprezentantele sexului frumos, acestia fiind considerati a fi un articol vestimentar versatil, necostisitor, dar si confortabil in acelasi timp. Acest articol vestimentar este potrivit pentru orice sezon, dar cu toate acestea, el este destul de controversat in lumea modei. Este foarte usor ca acestia sa fie asociati intr-o maniera care sa nu va avantajeze sau sa va scoata in evidenta micile imperfectiuni cu care va confruntati.

Colantii se potrivesc oricarei tinute sport, dar cum pot fi ei purtati in orice outfit care nu implica mersul la sala sau alergatul?

Colantii nu sunt nici pantaloni si nici dres, acesta fiind motivul pentru care ei trebuie purtati in consecinta. Este nepotrivit sa purtati colantii cu o pereche de pantaloni sau cu fuste. Colantii nu sunt o alegere potrivita pentru unele ocazii, precum ar fi evenimentele oficiale sau o zi obisnuita la locul de munca. Cu toate acestea, colantii se potrivesc excelent cu o tinuta casual. Este important sa nu purtati colanti sport care sa fie prea stramti sau prea largi. Acestia trebuie sa fie pe marimea voastra.

In ceea ce priveste forma corpului, daca veti asocia corect colantii, ei nu vor impune nici un fel de restrictie. Se potrivesc foarte bine cu un corp in forma de mar, dar conditia principala va fi ca acestia sa fie imbracati cu o bluza, tricou sau o camasa supradimensionata.

Daca veti proceda in acest fel, veti scoate picioarele in evidenta si veti acoperi imperfectiunile din partea superioara a corpului. In cazul in care corpul vostru are o forma de para, atunci colantii pe care ii alegeti trebuie sa fie mereu asociati cu o bluza sau cu un pulover suficient de lung. Acestea trebuie sa acopere atat coapsele, cat si posteriorul.

Daca aveti gambele voluminoase, colantii nu sunt o alegere foarte buna pentru voi, deoarece acestia nu vor face decat sa le accentueze semnificativ. Daca va regasiti in aceasta situatie, este mai bine sa renuntati la ideea de a purta colanti. Puteti imbraca o pereche de cizme inalte, pana la genunchi. Va veti asigura in acest fel ca veti avea aceasta imperfectiune camuflata.

Desi nu este indicat sa purtati colanti cu fuste, acestia se potrivesc oricarei tinute care presupune o rochie scurta, mai ales in cazul in care vorbim despre un model asimetric. Atunci cand purtati colanti, regula esentiala este ca orice articol vestimentar alegeti, sa va acopere posteriorul.

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Nu pune la cale răul împotriva aproapelui tău, când el locuieşte fără grijă lângă tine.Nu te certa cu nimeni fără pricină, de vreme ce nu ţi-a făcut niciun rău.Nu râvni să fii ca omul silnic şi nu alege niciuna din căile lui;Căci omul cu gând rău este urât de Domnul, iar de cei drepţi El este mai aproape.Domnul blesteamă casa celui fără de lege şi binecuvântează adăposturile celor drepţi.De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriţi le dă har.Cei înţelepţi vor moşteni mărirea, iar cei nebuni vor avea parte de ocară” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 3-lea, versetele 29-35)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi patrulea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

În anul 1778, francmasonii s-au adunat la Lyon pentru a discuta despre revoluția care trebuia să înceapă. Următoarele congrese ale francmasoneriei s-au ținut în anii 1785 și 1787 la Paris, și în 1786 în Frankfurt am Main (acolo unde Rothschild avea și banca sa.) Illuminati urmăreau să obțină controlul asupra presei și au început astfel să-și plaseze ”infiltrații” în spatele scenei, în calitate de ”experți”. Ordinul dorea de asemenea să influențeze și școlile.

În 1800, Illuminati erau activi în Suedia, Austria, Rusia și în multe alte țări. Trei ani mai târziu, profesorul John Robison a scris cartea, ”Proofs of a Conspiracy„, Londra, 1797., în care el demasca, complotul Illuminati.

Poetul englez Percy Bysshe Shelley a fost inițial păcălit de propaganda Illuminati, în ciuda faptului că Adam Weisshaupt declarase în mod limpede și concis că, scopul Illuminati era de a acționa fără odihnă până când, ”liderii și națiunile întregului pământ vor dispărea, fără violență, pentru ca umanitatea să devină o singură mare familie iar lumea, o reședință mai bună a oamenilor sensibili. Dar ulterior, Shelley a intrat în posesia unei cărți senzaționale, ”Memoirs, Illustrating of History of Jacobinism”, care fusese publicată la anul 1798.Această carte dezvăluia, prin expunerea unor documente din Bavaria, conspirația Illuminati.

 

Shelley a luat în serios aceste dezvăluiri și a recomandat cartea și prietenilor săi. El a început să vadă Illuminati ca pe o încarnare a răului și chiar si-a sugerat lui Leigh Hunt, autorul cărții, ca ei să înființeze o societate prin care membrii onești să se ridice împotriva ”dușmanilor unei societâți cu adevărat libere.” După aceasta, Shelley a continuat să observe mașinațiunile Illuminati.

La sfârșitul anilor 1790, americanii Thomas Jefferson și Alexander Hamilton erau deja îndoctrinați de propaganda lui Weisshaupt. Jefferson și Hamilton au deschis în America loje masonice pentru Illuminati europeni, în ciuda acelor multe voci care se ridicaseră împotriva acestei acțiuni. Printre cei care au protestat s-au numărat și John Quincy Adams care, mai târziu aveas să fie ales președinte al Statelor Unite. (1825)

El i-a trimis o scrisoare colonelului William L. Stone, dezvăluindu-i modul în care Jefferson folosea ordinul masonic pentru subminarea societății.

Illuminati au ripostat făcând imposibilă o nouă canditatură a lui Adams pentru un al doilea mandat. ams a fost ținta unei campanii denigratoare în presa națională, care intrase deja sub controlul Illuminati. Adams a încercat să publice o carte despre Illuminati dar manuscrisul a fost furat. Căpitanul William Morgan, care deținea deja un grad înalt în francmasonerie precum și o poziție centrală în ordin, a aflat câteva din urâtele secrete ale Illuminati, în loja sa, Batavia no. 433 din New York.

El a devenit conștient de scopurile Illuminati și a călătorit prin toată America pentru a avertiza membrii tuturor lojelor masonice. În anul 1826 el a explicat că era de datoria sa să avertizeze publicul despre planurile Illuminati. Morgan dorea să expună toate activitățile tenebroase ale elitei masonice într-o carte. El a semnat un contract cu editorul, colonelul David C. Miller.

Cartea ”Freemasonry Exposed” a fost publicată în anul 1826. Aceasta a condus la un colaps al marii majorități a lojilor francmasonice. Pe vremea aceea erau cam 50 de mii de masoni în America. După publicarea acestei cărți, 45 de mii de masoni au părăsit lojile lor. Aproape 2000 de loje au fost închise, iar multe dintre cele rămase și-au suspendat activitatea.

Numai în statul New York erau 30 de mii de masoni. După ce cartea lui Morgan a fost publicată, numărul acestora a scăzut la 300. (William J. Whalen, ”Christianity and American Freemasonry”, 1987, pg. 9)

Richard Howard,, un englez illuminatus, a fost trimis în America să-l ucidă pe Morgan. Împreună cu alți patru, el l-a răpit pe Morgan și l-a înecat într-un lac. Intenția evidentă era aceea de a da o lecție pentru alți masoni care ar fi putut să-i urmeze exemplul. (Michael di FGargano, ”Irish and English Freemasons and their Foreign Brothers”, Londra, 1878, s. 73)

Istoricul american Emanuel M. Josephson a dezvăluit în cartea sa, ”Roosevelt”s Communist Manifesto” (New York, 1955, p. 24) că, Loja Illuminati, Columbia, fusese fondată în New York în anul 1785. Primul lider al acestei loje a fost guvernatorul De Witt Clinton, căruia i-a urmat apoi Clinton Roosevelt. În anul 1786 a fost fondată Loja Illuminati din Virginia, iar Thomas Jefferson a devenit primul său lider. Atunci când Weisshaupt a fost dat în vileag în Bavaria, Jefferson s-a grăbit să-l apere, caracterizându-l pe Weisshaupt ca fiind un ”entuziast filantropist”. La scurt timp după aceea, Illuminati și-au deschis 15 loje în America.


Thomas Jefferson a făcut tot ceea ce putea pentru ca simbolul Illuminati, piramida, să fie acceptat de Congres ca sigiliu național, la data de 15 septembrie 1789.

În anul 1789, publicistul, omul de stat și savantul Benjamin Franklin (1706 – 1790), el însuși francmason, a cerut ca Statele Unite să impună o lege pentru imigrația unor evrei și influența acestora, cu ajutorul Constituției, deoarece evreii din America se organizaseră deja ca un stat în stat. Această cerere i-a fost respinsă și, mai mult, steaua lui David a devenit simbolul armatei și al poliției.

George Washington, care devenea mason în 1752, la vârsta de 20 de ani, a încercat la rându-i să se opună lucrării Illuminati în America, după ce s-a convins în 1796 că, aceștia reprezentau o amenințare pentru națiunea americană. În timpul acesta, Weisshaupt a făcut planuri pentru uciderea lui Washington, dacă acesta avea să devină deranjant. (Neal Wilgus, ”The Illuminoids”, New York, 1978, p. 33)


David Pappen, președintele Harvard University, a început de asemenea să avertizeze publicul împotriva Illuminati, la data de 19 iulie 1798, și l-a scurt timp a fost urmat în demersul său de Timothy Dwight, președintele Yale University și William H. Seward, pentru înființarea unui partid antimasonic în America, în anul 1829. Acest partid a participat la alegerile din 1832, dar în anul 1840 era deja desființat…

Weisshaupt, la fel ca Niccolo Machiavelli (1469 – 1527) în Republica din Florența, credea că, puterea trebuia să fie deținută exclusiv de o elită – toți ceilalți oameni fiind văzuți doar ca o cantitate neglijabilă. 

În cartea sa publicată postum, Principele (1532), Machiavelli pleda pentru introducerea unei dictaturi absolute.

Totalitarismul iezuit a fost ales ca prototip.Unele surse, mai toate creștine,au afirmat că prototipul ideologic al lui Weisshaupt a fost Republica lui Plato.Dar, despre toate acestea ,în episodul viitor!

 

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Gloria.TV,The Satanic Temple Arizona,commons.wikimedia.org,Feral House,Crestin Ortodox,Amazon.com

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Fashion

Neer.ro iti ofera rochii de ocazie la cele mai mici preturi!

Publicat

pe

Atunci cand ai nevoie de o rochie de ocazie, stim cu totii cum este sa iti doresti sa gasesti ceva frumos la preturi bune. La Neer.ro nu doar atat, ai acum o intreaga gama de produse gata sa iti vina in ajutor la evenimentele importante din viata ta si printre ele se numara desigur aceste rochii de ocazie, pe care vei vedea si tu ca le gasesti la un pret extraordinar!

(mai mult…)

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro