Cu ce sa surprinzi un barbat cand vine vorba de un cadou

0
688

Esti in cautarea unui cadou pentru un barbat? Ti-am pregatit o listă, unde  vei găsi idei de cadouri pentru orice bărbat, de toate vârstele, indiferent că e frate, tată, fiu, unchi, văr, bunic, nepot, cumnat, socru, coleg, iubit, soț sau prieten.

Cadourile pentru barbati sunt cel mai greu de ales, acestia fiind caractere complexe si extrem de variate, dar tocmai de asta suntem noi alaturi de tine cu categoria  de cadouri pentru el.

Pentru maestru in pregatirea gratarelor, ai nevoie de acest Stantator BBQ  cu care poti personaliza fripturile dupa preferinte. Acest stantator poate fi un cadou potrivit pentru toate cunostintele tale, amatoare de petreceri in natura.

Set-ul de barbierit Deluxe este cel mai bun dintre cele mai bune pentru barba partenerului tau. Setul de barbierit vine intr-o borseta din piele maro, si include o forfecuta speciale pentru barba, un pieptene din lemn, ulei și balsam pentru barba. Balsamul Super Beard de la Beard este un produs organic, iar uleiul de barba este bogat in argan si vitamina E ce va ajuta la o crestere a parului rapida si uniforma. Contine produse de mici cantitati, recomandate si pentru calatoriile cu avionul.

Fiecare dintre noi trebuie sa economiseasca cate un banut pentru zile mai rele . Incepe chiar azi si fa-o cu stil. Aceasta Ousculita craniu soldat este un ajutor excelent pentru acest lucru. Datorita gaurii din partea de jos si a cheii, proprietarul va obtine cu usurinta economiile cand ii vor fi necesare. Stilul steampunk al pusculitei va atrage privirile tuturor invitatilor tai, si crede-ne pe cuvant ca-si vor dori si ei una.

Cauti un cadou ideal pentru partener sau prieten? Iubeste motocicletele si totodata vinul de calitate? Acest Suport sticle de vin motocicleta este perfect pentru el. Pastreaza sticla cu eleganta si gust, pana cand vine timpul deschiderii sale si, in afara de a servi aceasta bautura, va fi o decoratiune frumoasa si eficienta, care va impresiona, cu siguranta.

Sotul este mereu pe drumuri? Mereu cu grija ca depaseste limita de kilograme la imbarcare in avion? Avem solutia cu Cantarul digital + power bank pentru trolere! Nu doar ca ajuta sa nu ai costuri suplimentare in vacanta, dar te salveaza si daca ramai fara baterie la telefon. Cantarind doar 150 grame si fiind foarte subtire, cantarul digital poate fi depozitat cu usurinta in buzunarul trolerului. Merita sa il ai la indemana mai ales cand te intorci din vacanta. Fetele stiu de ce.

Iar pentru pasionatii de drumetii, Pernuta gonflabila solara cu LED este un must! Cu aceasta pernuta nu veti ramane pe intuneric. Trebuie doar sa o purtati agatata de rucsac cat timp va bucurati de natura si se va incarca cu energie solara suficient pentru o seara petrecuta in cort. O sa va asigure cu usurinta lumina pentru 8 – 16 ore. Este prevazuta cu 3 moduri de iluminare: lumina intensa, lumina difuza si lumina intermitenta pentru semnale de urgenta. Ocupa putin spatiu, este usoara (aprox. 100 grame ), are maner, agatatoare si banda de fixare. Este dotata cu panou solar, indicator luminos pentru incarcare si este impermeabila la apa.

Si lista poate continua:Sah in 3,  o Borseta Beer Lover , si de ce nu, un joc pentru cupluri Lust!Jocul pasiunii, si multe alte cadouri ingenioase si haioase.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here