Cum sa alegi Ponturile cat Mai Bine

0
792
pariuri-fotbal

Pe internet gasesti un numar foarte mare de ponturi pentru ca oricine isi poate face blog de pariuri sportive si sa impartaseasca online diverse opinii. Avand in vedere acest lucru, este foarte important sa alegeti ponturile oferite doar de catre persoanele care se pricep intr-adevar la pronosticuri fotbal sau pentru alte sporturi.

Pe specialisti ii gasesti pe site-urile comunitatilor importante de pariori din tara noastra. Vei vedea astfel cu usurinta bilantul lor si vei putea accesa tot istoricul ponturilor oferite de acestia. In functie de aceste informatii, iti vei face o idee daca tipsterul merita sau nu urmarit.

Un pont care merita luat in seama este de cele mai multe ori un pont de tip avancronica. O avancronica are avantajul ca reuneste elemente importante din diverse surse, de aceea nu va mai trebui sa pierzi timp cu cautarea acestor surse.

Partea statistica este caracterizata prin identificarea unui tipar al confruntarii dintre cele dooua echipe, dar si cifrele legate de performantele obtinute de acestea. Se vorbeste acolo despre rezultatele ultimelor 5 meciuri ale fiecarei echipe. Se mai prezinta si locurile ocupate in clasament, atat de catre gazde, cat si de catre oaspeti.

Partea de informare la zi este o munca laborioasa de documentare, avand numeroase surse de unde se pot lua aceste informatii. Poti avea in vedere surprizele si anume sa pariezi pe echipa mai slab cotata, tinand cont de toate lucrurile pe care le cercetezi. Cunoscand situatia cat mai bine, vei evita sa pierzi bani pariind pe favorita de pe hartie. De multe ori, se pot prinde cote mai mari jucand pe outsider.

Nu trebuie ignorate nici informatiile care vorbesc despre atmsofera din cele doua loturi si despre forma individuala a jucatorilor. De asemenea, starea vremii este un alt aspect de avut in vedere. Temperaturile extreme, dar si precipitatiile influenteaza un eveniment sportiv desfasurat in aer liber.

Trebuie sa te gandesti ca multi fotbalisti pariaza, acest numar ajungand la 80% dintre fotbalistii din ligile inferioare si 20% dintre cei din Liga I, cam acestea sunt zvonurile, deci trebuie sa te gandesti uneori chiar si la posibilele blaturi care ar putea aparea.

In functie de structura avancronicii, dar si toate informatiile cuprinse in aceasta, vei putea face o alegere cu privire la pariul tau. In tenis, primeaza forma de moment a jucatorilor, tipul de suprafata de joc, dar si motivatia lor. In baschet, este mai importanta forma prin care trec vedetele echipei, pentru ca performanta individuala este mai importanta decat in cazul altor sporturi.

Ideea principala este sa te gandesti bine daca merita sa risti bani tinand cont de sfaturile unui tipster si sa iei deciziile dupa ce ai analizat totul foarte atent.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here