Vrei sa vapezi? Iată câțiva termeni pe care trebuie sa ii cunoști

0
362

Nu exista alternative 100% sigure la fumat, asta daca nu renunti la tigari pentru a incepe sa mananci mere. Exista, totusi, solutii prin care poti obtine aceeasi senzatie pe care ti-o da tigara, cu mult mai putine riscuri. Spre exemplu, poti incerca e-tigara , un produs care in ultimii 15 ani a reusit sa devina extrem de popular in randul fumatorilor.

Daca vrei motive pentru a renunta la tigari in favoarea tigarii electronice, iata-le:

  • Este un produs mult mai elegant, pe care il poti folosi oriunde;

  • Nu genereaza miros neplacut;

  • Este mai ieftin;

  • Ofera o flexibilitate foarte mare in ceea ce priveste aromele;
    Este mai sanatos.

Daca esti convins ca merita sa incerci, trebuie sa stii ca experienta este oarecum diferita, chiar daca senzatia este aceeasi. Un vaper incepator trebuie sa stie cativa termeni folositi de producatorii de e-tigari.

Care sunt termenii pe care trebuie sa ii cunosti?

1. Tankul. Este recipientul in care se afla e-lichidul pe care il vapezi. Acest lichid este transformat in abur, iar aburul este inhalat.

2. Cigalike. Este termenul folosit pentru tigarile electronice care seamana foarte mult cu o tigara normala. De regula, vaperii incepatori aleg aceasta tigara electronica cilindrica, pentru a avea o senzatie cat mai apropiata de cea a fumatului. Vaperii cu experienta insa, opteaza pentru solutii ceva mai complexe.

3. Vape-Mode. Este o tigara electronica destinata pentru cei care au experienta. Un astfel de produs este mai mare, are o capacitate mai mare si o putere mai mare. Pe piata exista numeroase variante de tigari Vape-Mode, atat regulate, cat si mecanice.

4. RDA. Este un acronim care vine de la Atomizor servisabil de tip Dripp. O tigara de tip RDA nu contine rezervor pentru lichid, acesta trebuind sa fie picurat de catre vaper direct pe rezistenta. Este o solutie foarte interesanta, apreciata doar de anumiti vaperi.

5. RTA. Este acronimul de la Atomizor servisabil cu tank. Este varianta confortabila cu un mic rezervor pentru lichid, pe care o folosesc majoritatea celor care aleg tigarile electronice.

Exista multi alti termeni pe care trebuie sa ii inveti si de asemenea, exista anumite reguli pe care trebuie sa le respecti daca vrei o experienta cat mai apropiata de cea a fumatului. Ceea ce este de retinut este ca merita sa incerci o astfel de solutie daca nu vrei sa dezvolti probleme grave la plamani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here